Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΓΚΗ ΖΗΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ..

«Ολοι στο πατάρι (της σκηνής) κρινόμαστε και η συνεργασία μου με την Πέγκυ δικαιώνεται επί σκηνής»: με αυτά τα λόγια ο Δημήτρης Μητροπάνος αιτιολόγησε την απόφασή του να περάσει και αυτό τον χειμώνα μαζί με την Πέγκυ Ζήνα στη σκηνή της «Ιεράς Οδού».



Χθες το απόγευμα όλοι οι συντελεστές του προγράμματος αυτού, το οποίο κάνει πρεμιέρα αύριο, μας παρουσίασαν επίσημα τον δεύτερο γύρο της μουσικής τους συνάντησης.
«Νομίζω ότι είναι ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και τελείως διαφορετικό από το περσινό. Θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε, θα διασκεδάσουμε», είπε ο Δημήτρης Μητροπάνος.
Η Πέγκυ Ζήνα πάλι δήλωσε πως αυτή είναι η πιο σημαντική συνεργασία της καριέρας της, γι’ αυτό και χαίρεται πολύ που θα επαναληφθεί για δεύτερη χρονιά. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε επίσης πως φέτος νιώθει πιο ασφαλής, καθώς πέρυσι το άγχος ήταν τόσο μεγάλο που δεν της επέτρεπε να χαλαρώσει.
Και επειδή τα πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι περιττά, οι δύο τραγουδιστές πήραν τα μικρόφωνα και ανέβηκαν στη σκηνή για μας δώσουν μια πρώτη γεύση του προγράμματός τους.
Μεταξύ άλλων ερμήνευσαν για πρώτη φορά ζωντανά το ντουέτο «Δεν γλιτώνω» που συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ της Πέγκυς Ζήνα.
ΤΟ ΣΧΗΜΑ
Στο μουσικό σχήμα συμμετέχουν οι τραγουδιστές Ευδοκία Καδή, Μιχάλης Μόσχος και Λούκας Γιόρκας.