Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...

Καλεσμένος στην εκπομπή "Super Star" βρέθηκε ο Νίκος Μαστοράκης. Kαυστικός όπως πάντα, μίλησε για την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα, σχολιάζοντας με ιδιαίτερη αυστηρότητα τις πρωινές εκπομπές.

Για το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά: "Το ζευγάρι αυτό είχε τρομερή προβολή από τότε που αποφασίστηκε ότι θα κάνει πρωινό, και μάλιστα περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα κανάλια απ´οτι από το ίδιο το "Mega". Η περιέργεια του κοινού, οι "εκπεσούσες" βασίλισσες, οι πρίγκιπες - οικοδόμοι (σ.σ. αναφερόμενος στο δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου), όλα αυτά δημιούργησαν ένα τεχνητό θρίλερ κι αυτό με τη σειρά του έδωσε στο κανάλι τηλεθέαση. Οι δύο τους είναι ζευγάρι στη ζωή αλλά όχι και στην τηλεόραση. Το πρόβλημα του ζευγαριού δεν είναι να κρατήσει τα νούμερα της τηλεθέασης, αλλά να κρατήσει το κοινό που πήρε λόγω προβολής. Υπάρχει κόσμος που συμπαθεί το ζευγάρι Λιάγκα-Σκορδά, αλλά σημασία έχει πια το περιεχόμενο τηε εκπομπής".

Για την Ελένη Μενεγάκη: "Ο κόσμος έχει βαρεθεί τις χαριτωμενιές. Η βασίλισσα περιχαρακωμένη από την αυλή της, δεν κατάλαβε, δεν άλλαξε. Βεβαίως, αναφέρομαι στην Ελένη. Μια τηλεοπτική αξία από μόνη της, δεν είναι αρκετή για τον ανταγωνισμό. Η Ελένη πρέπει να αλλάξει αμέσως συνεργάτες, κυρίως αυτούς που ενοχλούν το κοινό. Ο κόσμος έχει βαρεθεί το ίδιο πιάτο".

"Το πρωινό του "Mega", πρέπει να γίνει ζευγάρι και στην τηλεόραση, ειδικά όταν ο αρχηγός του σπιτιού αναλάβει και την εκπομπή. Η Φαίη πρέπει να αναδειχτεί σε αυτά που πολύ καλά ξέρει, αυτά που λέμε εμείς, κοινωνική κριτική, δηλαδή. Πρέπει να εμπλουτίσουν το περιεχόμενο της εκπομπής τους με νέες ιδέες και περιεχόμενο που θα κρατήσουν το κοινό. Το θέμα είναι πώς ξανακάνεις κάτι να είναι πολύ καινούριο, ακόμα κι αν αυτό έχει γίνει στο παρελθον.. Η Φαίη πρέπει να κάνει το γλυκό, το σέξι, το τσαχπίνικο, το γυναικείο. Πρέπει να μοιράσουν τους ρόλους".

Για την τηλεοπτική σειρά "Το Νησί": "To "Mega" βγάζει με καλή τεχνική, τα φθηνά προγράμματα."Το Νησί" ξεπλένει τις αμαρτίες της ελληνικής τηλεόρασης απέναντι στα ριάλιτι".