Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΓΙΑ....

Το βράδυ της Δευτέρας έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 ο δεύτερος κύκλος του «Next Top Model». Στο επεισόδιο είδαμε τις οντισιόν και την τελική επιλογή των κοριτσιών που θα μπουν στο σπίτι. Όμως, η μεγάλη έκπληξη ήταν στους τίτλους τέλους, όταν προβλήθηκε και το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου.

Εκεί είδαμε, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας φωτογράφισης των κοριτσιών, μια από τις κοπέλες να έρχεται κυριολεκτικά στα χέρια με την παρουσιάστρια. Όλα μοιάζουν να ξεκινούν όταν η Βίκυ κοιτάει με έντονο ύφος τη διαγωνιζόμενη, η οποία στη συνέχεια τη σπρώχνει φωνάζοντάς της «Πας καλά;». Οι δύο γυναίκες αμέσως μετά έρχονται στα χέρια μπροστά στην κάμερα.

Καλεσμένη στο «10 με 1 Μαζί» το πρωί της Τρίτης, η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε για το συμβάν. «Αυτή η ερμηνεία πρέπει να πάει Κάννες», είπε η παρουσιάστρια, χωρίς όμως να θελήσει να αποκαλύψει πολλά, καθώς δεν της επιτρέπεται από την παραγωγή του ριάλιτι. «Τσακωνόμασταν για ένα λόγο που δεν μπορώ να σας αποκαλύψω. (…) Θέλω να βάλετε ένα κουίζ: "Τσακώνεται έτσι η Βίκυ Καγιά;"», αρκέστηκε να σχολιάσει.