Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ???

Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να δήλωνε πως η Φαίη δεν είναι έγκυος και πως όσα ακούγονται ανήκουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας, τα σενάρια όμως που τους θέλουν να γίνονται σύντομα γονείς άρχισαν και πάλι να φουντώνουν μετά την πρεμιέρα τους. Αφορμή; Η φουσκωμένη κοιλίτσα της κατά τ’ άλλα καλλίγραμμης Φαίης…

''Η σιλουέτα της παραμένει λεπτή, αλλά η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της διακρίνεται εύκολα απ' όσους γνωρίζουν καλά τις τέλειες αναλογίες που είχε μέχρι και πριν από τρεις μήνες. Η Φαίη πρέπει λογικά να έχει μπει στο τρίτο μήνα εγκυμοσύνης της αλλά δεν θέλει να το επιβεβαιώσει. Μάλιστα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όταν ήταν καθισμένη στον καναπέ έβαζε τα χέρια της και έκρυβε με τρόπο την κοιλίτσα της. Η Φαίη μάλιστα έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία στην παρουσίαση ενός θέματος που μεταδόθηκε με link από την Ερμού στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας και αφορούσε τη σιωπηρή διαμαρτυρία μαμάδων που δεν μπορούν να κινηθούν άνετα με τα καροτσάκια των μωρών τους στα πεζοδρόμια της πόλης'', δηλώνει συνεργάτης της στο περιοδικό ΟΚ!

''Αν όντως είναι έγκυος είναι δικαιολογημένο να μη θέλει να δημοσιοποιήσει το ευχάριστο γεγονός καθώς το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολη περίοδος για κάθε γυναίκα που κυοφορεί. Δεν έχει πει τίποτα σε κανέναν, απλά υπάρχουν πολλά σημάδια. Η ίδια εξάλλου δεν κρύβει πως παντρεύτηκε για να κάνει οικογένεια'', σύμφωνα με φίλη της παρουσιάστριας.

Αυτό που αναρωτιόμαστε βέβαια είναι προς τι το κόκκινο κολλητό φόρεμα; Κάτι πιο ριχτό δεν είχε να φορέσει η Φαίη;