Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Η ΜΕΛΙΤΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Μελίτα και η Χατζηβασιλείου στα Μυστικά της Εδέμ
04 Οκτωβρίου 2010, 09:24



Η Χρύσα Παπά, η «Μελίτα» από την παρέα της «φεγγαρόπετρας», στα Μυστικά της Εδέμ, μιλά για τον ρόλο της και αποκαλύπτει τη συνέχεια του σίριαλ.

«Ενώ μαθαίνει πια οριστικά ότι ο Στέφανος δεν διεκδικεί τα λεφτά και υπάρχει μια πιθανότητα τελικά να μην την έχει κοροϊδέψει, δεν ασχολείται. Θέλει να συνεχίσει τη ζωή της. Κάποιος της αφήνει κάποια μέρα ένα φάκελο κάτω από την πόρτα του σπιτιού της και βλέπει τον Στέφανο αγκαλιά με την Εριέττα και να μπαίνουν σε κάποιο σπίτι, οπότε παγώνει ακόμα περισσότερο μέσα της. Και του το λέει βεβαίως δείχνοντάς του τις αποδείξεις, αλλά αντιδρά πλέον με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο από εκείνους που είχε μεταχειριστεί στο παρελθόν: δεν φωνάζει, δεν του κάνει σκηνή, τον υποτιμά και τον μειώνει ακόμα περισσότερο λέγοντάς του ότι: ''ούτως ή άλλως δεν είσαι τίποτα για μένα''».

Η Εριέττα Χατζηβασιλείου των «Μυστικών της Εδέμ» ή η κατά κόσμο Μάντυ Λάμπου μιλάει για το ρόλο της και μας αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Έρχεσαι στη σειρά για να εκδικηθείς και να ερωτεύεσαι;

«Η πραγματικότητα είναι ότι έρχομαι για να εκδικηθώ. Για να παραστώ στη δίκη για την δολοφονία του πατέρα μου .Στην πορεία θα ερωτευτώ».

Παρ’ όλα αυτά, η Εριέττα εμπλέκεται συναισθηματικά με τον Στέφανο , το γιο της γυναίκας που φέρεται ως δολοφόνος του πατέρα της…

«Αυτό είναι και το ενδιαφέρον .Αυτοί οι δύο θα έρθουν κοντά στο μέλλον γιατί συνεργάζονται για κάποια υπόθεση. Αν υπάρξει κάποιος έρωτας ανάμεσά τους, αν και δεν ξέρουμε ποιας μορφής και πόσο δυνατός θα είναι, αυτούς τους δύο τους χωρίζει σχέση αίματος ,οπότε μπαίνουν διλλήματα στην πορεία».

Φαντάζομαι ότι ήταν μεγάλη χαρά να συνεργαστείς ξανά με την Έλενα Ακρίτα και τον Γιώργο Κυρίτση..

«Ήταν μεγάλη η χαρά μου .Για μένα η “Βέρα στο δεξί” ήταν η σειρά ορόσημο στην καριέρα μου. Το περιβάλλον στα “Μυστικά της Εδέμ” είναι οικείο, η ομάδα πάνω κάτω η ίδια με αυτή της Βέρας” κι έτσι νιώθω λίγο σαν να γυρίζω στο σπίτι μου. Δεν νομίζω ότι θα έκανα με κάποια άλλη συγγραφική, καθημερινή σειρά, παρά μόνο με την Έλενα και τον Γιώργο. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έφεραν την ανατροπή σ’ αυτή την ζώνη και όχι τυχαία».

Όλοι οι χαρακτήρες σ’ αυτή τη σειρά κουβαλούν τα μυστικά τους. Το ίδιο συμβαίνει και με την Εριέττα;

«Δεν θα είχε ενδιαφέρον αν ο ρόλος ήταν μόνο αυτό που βλέπουμε. Έχω μεγάλη αγωνιά ,γιατί είμαι σίγουρη από την εμπειρία μου απ’ τη συνεργασία με τους σεναριογράφους ότι θα υπάρξουν ανατροπές που δεν τις περιμένει κανείς».

Ποιο είναι ο παρεάκι σου στο γύρισμα;

«Συνήθως με όποιον έχω περισσότερες σκηνές. Σίγουρα τα παιδιά είναι περισσότερο δεμένα μεταξύ τους. Είναι θέμα χρόνο οι παρέες που δημιουργούνται».

Πηγή:Τηλεκοντρόλ

Ο Λουκάς προσπαθεί να επιβεβαιώσει τις υποψίες του για τον πραγματικό δολοφόνο του Χατζηβασιλείου. Η ρήξη με τη Νόρα δεν θα αργήσει να έρθει, καθώς ο Λουκάς τής ανακοινώνει ότι θα αποσυρθεί από την εκπροσώπηση της Εριέττας. Η Αντιγόνη δέχεται ένα τηλεφώνημα που την ενημερώνει πως ο Στέφανος και η Εριέττα διατηρούν περίεργες σχέσεις. Ο Στέφανος πάει με το ζόρι τη Νταίζη στη Μελίτα για να της πει όλη την αλήθεια, αλλά η προσπάθειά του έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ο Πέτρος χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου στη Νόρα και στον Λουκά, αλλά και οι δύο δείχνουν να είναι ανυποχώρητοι στις θέσεις τους. Η Δάφνη και ο Λευτέρης αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα και αυτό προκαλεί τη ζήλια του Νικόλα. Η Εριέττα ξυπνάει από έναν περίεργο εφιάλτη.

Ο Λουκάς και η Νόρα προσπαθούν να βρουν ισορροπίες ανάμεσα στο ηθικό δίλημμα της υπόθεσης και στη σχέση τους. Εντάσεις, όμως, περνάει και η σχέση του Νικόλα και της Δάφνης, μιας και ο Νικόλας δεν μπορεί να δεχτεί την καινούρια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ο Στέφανος προτείνει στην Εριέττα να γνωριστούν καλύτερα εν όψει της συνεργασίας τους. Η Αντιγόνη, όμως, φοβάται ότι ο Στέφανος συμμάχησε με την αντίπαλό της και ζητάει βοήθεια από τη Νταίζη. Εκείνη δέχεται να την βοηθήσει, αλλά με το αζημίωτο. Τα χρήματα της κληρονομιάς περνούν οριστικά στα χέρια της Εύας. Εκείνη, όμως, δεν παύει να είναι προβληματισμένη από τη στάση του Στέφανου. Το ίδιο μπερδεμένη είναι και η Μελίτα, διότι ούτε κι αυτή δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο δεν προσέβαλε τη διαθήκη ο Στέφανος.

Ο Στέφανος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τα ξαναβρεί με τη Μελίτα, αλλά εκείνη εξακολουθεί να αμφιβάλλει για τις προθέσεις και τα αισθήματά του. 'Ετσι, του ζητάει να την αφήσει ήσυχη. Η Νταίζη βλέπει τον Χρήστο και την 'Αννα να συζητούν και του κάνει σκηνή, ενώ εκείνος για μια ακόμη φορά της ζητάει να βγει οριστικά από τη ζωή του. Η Αμαλία φοβάται ότι η Μελίτα δεν έχει ξεπεράσει οριστικά τον Στέφανο και ενημερώνει τον Πέτρο ότι η κόρη τους ψάχνει για δουλειά. Ο Νικόλας εξομολογείται στη Δάφνη τους φόβους του για τη νέα της δουλειά. Ο Λουκάς και η Νόρα προσπαθούν να διαφυλάξουν τον έρωτά τους από τις μεταξύ τους διαφωνίες, που έχουν προκύψει στον επαγγελματικό τομέα. Ο Στέφανος και η Εριέττα αποφασίζουν να επισκεφθούν το σπίτι στο βουνό για να ξετυλίξουν το κουβάρι της ιστορίας που τους αφορά.

Η δημοσίευση, στις εφημερίδες, της είδησης για την κληρονομιά της Εύας ταράζει την παρέα. Ο Πέτρος υποψιάζεται ότι κάποιος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους και όταν βεβαιώνεται ενημερώνει και τον Λουκά. Η 'Αννα ενημερώνει τον Λευτέρη ότι ο Στέφανος και η Εριέττα βρίσκονται στο σπίτι, στο βουνό. Η έρευνα στο σπίτι δεν βοηθάει ιδιαίτερα τον Στέφανο και την Εριέττα. Ανακαλύπτουν, όμως, ένα μενταγιόν με μια φωτογραφία της Βέρας. Η Νταίζη παρουσιάζει στην Αντιγόνη φωτογραφίες που δείχνουν τον Στέφανο και την Εριέττα στο σπίτι του βουνού. Η Αντιγόνη προβληματίζεται για τη σχέση που διατηρούν, μεταξύ τους. Στο μεταξύ, ο Νικόλας βρίσκει στην τσάντα της Δάφνης ένα δαχτυλίδι και δημιουργεί τεράστιο ζήτημα, καθώς δεν πείθεται από τις δικαιολογίες της.

Οι φωτογραφίες, που δείχνουν τον Στέφανο και την Εριέττα στο βουνό, φτάνουν στα χέρια της Μελίτας. Εκείνη τις παρεξηγεί και επιτίθεται στον Στέφανο. Ο Στέφανος θεωρεί ότι αυτός που αναζητούν τους παρακολουθεί στενά και ενημερώνει την Εριέττα. Ο Νικόλας ανακοινώνει στον Λουκά και τη Νόρα ότι χωρίζει και η Νόρα σπεύδει στο πλευρό της Δάφνης. Αυτή τη φορά, όμως, ούτε η Δάφνη δείχνει πρόθυμη να τον συγχωρήσει μιας και οι αμφιβολίες του γι' αυτήν την πλήγωσαν πολύ. Ο Λουκάς και η Νόρα θυμούνται τα δικά τους προβλήματα και μαλώνουν κι αυτοί. Ο Νικόλας και ο Λουκάς βρίσκουν καταφύγιο στο παλιό σπίτι του Νικόλα. Η Νόρα, μαζί με την Εύα επισκέπτεται το γυναικολόγο και η Νόρα αποφασίζει να προχωρήσει στην επέμβαση. Ο Λευτέρης επισκέπτεται τη Δάφνη, με σκοπό να την βοηθήσει να λύσει την παρεξήγηση.