Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ

Δημοσιεύθηκε: 21.10.10 14:22
Το νησί της Αίγινας επισκέφτηκε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό «Άρμα Πολιτών» κ. Γιάννης Δημαράς, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο και ομάδα ειδικών εμπειρογνωμόνων του συνδυασμού. Ο κ. Δημαράς μαζί με το κλιμάκιο του συνδυασμού συναντήθηκε με το Δήμαρχο της Αίγινας κ. Παναγιώτη Κουκούλη, ο οποίος ενημέρωσε για τα προβλήματα του νησιού και κυρίως για τα δύο άμεσα και χρόνια εξ αυτών, το ζήτημα του λιμανιού και της ύδρευσης.
Από την πλευρά του ο κ. Δημαράς, επεσήμανε πως σε περίπτωση εκλογής του ως Περιφερειάρχης Αττικής θα δώσει προτεραιότητα στα προβλήματα που απασχολούν το νησί, θεωρώντας πως είναι απαράδεκτο η Αίγινα, η οποία απέχει μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από την μητροπολιτική Αττική, να στερείται βασικών αγαθών, όπως το νερό και η ομαλή μετακίνηση μέσω των θαλασσίων οδών.
Στη συνέχεια ο κ. Δημαράς μαζί με το κλιμάκιο του συνδυασμού, επισκέφτηκε επιχειρήσεις και καταστηματάρχες του νησιού και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της ύφεσης αλλά και της υψηλής φορολογίας. Ο κ. Δημαράς ενημέρωσε τους συνομιλητές του για το πρόγραμμα και τις δράσεις του συνδυασμού, υποσχόμενος να επιστρέψει γρήγορα ξανά στο νησί ως Περιφερειάρχης για να παρακολουθήσει «από κοντά» την πορεία της επίλυσης των προβλημάτων του νησιού.
www.newscode.gr