Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ο ΡΕΜΟΣ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ,,,

Μπορεί οι φήμες και τα δημοσιεύματα να θέλουν τον Αντώνη Ρέμο αντιμέτωπο με αξεπέραστα οικονομικά προβλήματα, οι πληροφορίες του newsbomb.gr όμως, άλλα αναφέρουν. Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, ο κοσμαγάπητος Αντόνιο, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες την κατασκευή εννέα βιλών στον Φωκό Μυκόνου.
Πρόκειται για μια από τις λιγότερο κοσμικές παραλίες του νησιού, αμέσως μετά το δεύτερο φράγμα της Μυκόνου, με τοπίο τελείως διαφορετικό από το συνηθισμένο κυκλαδικό.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμη καρμική συγκυρία, αφού στην παραλία Φωκού έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας «The Kings of Mykonos» με πρωταγωνίστρια την πρώην –αλλά αιώνια- αγαπημένη του τραγουδιστή, Ζέτα Μακρυπούλια.
Σημειώνεται ότι στον Φωκό έχει σπίτι και ο κολλητός φίλος του Αντώνη, Κώστας Πηλαδάκης.
Ο Αντώνης Ρέμος ισχυρίζεται ότι καταβάλλει κάθε μήνα ένα ποσό για να καλύψει τις εκκρεμότητές του με τον Ηρακλή, ενώ έχει αναφερθεί και στη σκληρή διαμάχη με τη πρώην δισκογραφική του εταιρεία SONY.
Πως συμβαδίζουν όλα αυτά με την κατασκευή ολόκληρου οικισμού βιλών και μάλιστα στη Μύκονο; Θα σας γελάσουμε και δεν το θέλουμε… Οι πληροφορίες πάντως, αναφέρουν ότι οι βίλες είναι σχεδόν έτοιμες, καθώς βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο κατασκευής…