Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΓΙΑ..ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!


Το μεσημέρι τους Σαββάτου και η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε στην έναρξη της «Εβδομάδας Αγάπης» στα Beautyworks του Κολωνακίου και μίλησε στην κάμερα του Star.

Ο γάμος έχει αλλάξει τη ζωή της; «Πέρασα την πιο τσιτωμένη και έντονη εποχή της ζωής μου. Είχα χάσει τον εαυτό μου με τον “Καφέ” και όλα αυτά. Τώρα ηρέμησα και ξεκουράστηκα».

Θέλει να αποκτήσει ένα παιδί με τον Νίκο Κριθαριώτη; «Όταν έρθει, μακάρι. Δεν κάνω σχέδια και πλάνα, το έχετε καταλάβει για μένα, γίνονται τα πράγματα τελευταία στιγμή. Όποτε είναι η ώρα η δική μου στο κάρμα μου, μακάρι να ‘ρθει».

Για το Next Top Model: «Βάζουμε πρόσωπα, χαρακτήρες και στιλάκια κοριτσιών που πιστεύουμε ότι παρόλο που μπορεί με την πρώτη ματιά να μη φαίνεται, να το βγάλουν στη φωτογραφία. Βέβαια και εμείς αργότερα βλέπουμε αν αυτό εφάπτεται στην πραγματικότητα ή όχι. Κάποιες φωτογραφίσαμε αριστερά, δεξιά, αλλιώς, αλλά δεν έβγαινε αυτό που έπρεπε να βγει και έπρεπε να αποχωρήσουν. Κάποιες δεν άντεξαν την ένταση αυτής της δουλειάς και αποχώρησαν. Η συγκατοίκηση ήταν το πιο δύσκολο τις πρώτες εβδομάδες αλλά τώρα όλα καλά. Είναι αλήθεια πως είναι δύσκολο να βάζεις γυναίκες να ζουν μεταξύ τους».

Περισσότερες λεπτομέρειες για την "Εβδομάδα Αγάπης" των Beautyworks, εδώ.