Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ...

Βασιλικός γάμος με κοινούς θνητούς
26-11-2010
Μία μεγάλη έκπληξη ετοιμάζουν για τους Βρετανούς πολίτες ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton οι οποίοι σκοπεύουν να καλέσουν 100 κοινούς θνητούς στον γάμο τους που θα πραγματοποιηθεί στο αβαείο του Westminster μέσα στον επόμενο χρόνο.

Το ζευγάρι που θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 29 Απριλίου 2011, θέλει τους απλούς πολίτες να συμμετάσχουν στους εορτασμούς και είναι ενθουσιασμένο που πήρε έγκριση για το σχέδιό του να επιλέξει κάποιους προσκεκλημένους μεταξύ του βρετανικού κοινού.

Ανώνυμη πηγή από το παλάτι αποκάλυψε: «Ο William και η Kate ήθελαν οι Βρετανοί να συμμετάσχουν σε μεγαλύτερο βαθμό από το να κάνουν απλώς υπαίθριες γιορτές. Ήταν ξεκάθαροι σ’ αυτό από την αρχή και ένιωσαν ικανοποίηση όταν η ιδέα της τυχαίας επιλογής τέθηκε υπό συζήτηση. Αυτοί οι τυχεροί που θα προσκληθούν, θα το μάθουν μόνο όταν φτάσει το προσκλητήριο στην πόρτα τους. Μπορείτε να το φανταστείτε; Είναι σαν να κερδίζεις ένα χρυσό εισιτήριο Willy Wonka για μια θέση στην πρώτη σειρά της ιστορίας».

Εκτός από τη βασιλική τελετή, οι 100 τυχεροί προσκεκλημένοι -που θα αναμιχθούν με γαλαζοαίματους και επικεφαλής κρατών, μεταξύ άλλων και του Barack Obama- θα παρευρεθούν επιπλέον στη δεξίωση που θα δοθεί στο παλάτι του Buckingham.

«Οι λιγοστοί ευνοημένοι της τύχης θα γίνουν αντικείμενο φθόνου στη γειτονιά τους. Θα συγχρωτιστούν με βασιλικά μέλη και παγκόσμιους ηγέτες - μια σπουδαία ιστορία να λες στα εγγόνια σου».

Η μόνη εκκρεμότητα που έχει μείνει είναι να αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η επιλογή των καλεσμένων.