Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ..ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ-ΦΟΥΣΤΑΝΟΣ

Στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Caramela» όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης, η Έλενα Μεταξά, ο Κυριάκος Κυανός και ο Σάκης Αρσενίου συναντήθηκαν τυχαία η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο πρώην σύζυγος της Ανδρέας Φουστάνος.

Λίγο μετά τις 3.30 το ξημέρωμα έφτασε στο «Caramela» ο γνωστός πλαστικός χειρούργος, Ανδρέας Φουστάνος μαζί με τη συνοδό του και αμέσως οδηγήθηκαν σ’ ένα από τα πρώτα τραπέζια μπροστά στην πίστα από όπου και απήλαυσαν το πρόγραμμα.

Αρκετή ώρα αργότερα, και αφού τελείωσε ο Γιώργος Τσαλίκης το πρόγραμμα του, ο Ανδρέας Φουστάνος κατευθύνθηκε προς το καμαρίνι του γνωστού τραγουδιστή ώστε να τα πούνε πιο ήρεμα. Παράλληλα όμως, εκείνη την στιγμή έκανε την είσοδο της στο μαγαζί και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία επέλεξε να χαλαρώσει μετά το πρόγραμμα της στο «Άνοδος» πίνοντας ένα ποτό μαζί με την παρέα της στον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο μετρ του μαγαζιού συνόδευσε τη 40χρονη τραγουδίστρια στο μοναδικό ελεύθερο τραπέζι μπροστά στην πίστα, που ήταν ακριβώς δίπλα από το τραπέζι όπου καθόταν ο πρωην σύζυγός της. Όπως λένε πηγές μέσα από το μαγαζί, όταν ο ένας αντιλήφθηκε την παρουσία του άλλου ξαφνιάστηκαν. Αντάλλαξαν μία χειραψία, φιλήθηκαν σε απόλυτα χαλαρό κλίμα και αντάλλαξαν δύο κουβέντες, ενώ όλοι τους κοιτούσαν.

Στη συνέχεια νεαρός τραγουδιστής από την Θεσσαλονίκη, Σάκης Αρσενίου έδωσε το μικρόφωνο στη Νατάσα και εκείνη ερμήνευσε την γνωστή επιτυχία της «Κόκκινη γραμμή» με το κοινό να την αποθεώνει!