Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ..


Ο Σπύρος Παπαδόπουλος για μία ακόμα χρονιά θα βρίσκεται στην παρουσίαση της εκπομπής «Στην υγειά μας». Με αφορμή την έναρξη της εκπομπής απαντά σε όσους επικρίνουν το κόστος της εκπομπής μέσα από μία συνέντευξη στην εφημερίδα «Βήμα»

Τόσα χρόνια η δομή και το ύφος της εκπομπής του στην κρατική τηλεόραση είναι ίδια. Τον έχει κουράσει αυτό καθόλου: «Αυτός που θα κουραζόταν θα ήταν ο κόσμος, όχι εγώ. Κι από ότι βλέπουμε ο κόσμος δεν έχει κουραστεί αλλά από την ανταπόκρισή του αγκαλιάζει την εκπομπή ακόμα περισσότερο».

Μπορεί να έχει παίξει σε πολλά σίριαλ στην τηλεόραση αλλά και να έχει παρουσιάσει και πολλές εκπομπές αλλά όπως λέει δεν τον συγκινεί ιδιαίτερα ο χώρος: «Θα ήμουν αχάριστος να μην πω ότι η τηλεόραση με έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου. Προσπαθώ κάθε φορά που κάνω τηλεόραση να το υπερασπίζομαι με φανατισμό ηλιθίου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως με συγκινεί η τηλεόραση».

Μεγάλος ντόρος είχε γίνει για το κόστος της εκπομπής του και την αμοιβή του, αν και εκείνος διαψεύδει όσα ακούστηκαν: «Αν αυτοί οι άνθρωποι αρχίσουν να λένε καλά λόγια, θα τους διώξουν από την δουλειά τους. Το μόνο που με είχε εκνευρίσει ήταν ότι είχαν επηρεάσει ένα μέρος του κόσμου ότι αυτά ήταν αλήθεια. Αυτά ήταν αστεία πράγματα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι, όχι μόνο δεν ήταν πολύ ακριβή, αλλά αντίθετα φθηνή».