Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Η ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ..

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στη «Real Life» για την τηλεόραση, την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να παντρευτεί.

Πρόσφατα, η 32χρονη παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη: «Μόλις με πήραν τηλέφωνο από την εκπομπή της Ελένης, έβαλα τα γέλια γιατί πίστευα ότι μου έκαναν πλάκα. Αμέσως μετά το δέχτηκα με μεγάλη χαρά και κλείσαμε το ραντεβού γρήγορα και συνοπτικά».

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας για τη συνάντησή τους: «Τα πρώτα λεπτά ένιωσα αμηχανία, υπό την έννοια ότι ήμουν με έναν άνθρωπο που τα μίντια με ήθελαν σε κόντρα, χωρίς εμείς να έχουμε δώσει δικαίωμα. Πέρασα πολύ ωραία στην εκπομπή της. Μας ήθελαν σε κόντρα γιατί πουλάει — πόσω μάλλον ανάμεσα σε δύο γυναίκες που μοιράστηκαν την ίδια εκπομπή κάποια στιγμή. Από τη μια η επιτυχημένη, από την άλλη μία καινούρια που διεκδικούσε το δικό της χώρο».

Μίλησε επίσης για το σύντροφό της: «Ο Γιάννης απέχει από τη δημοσιότητα. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την τηλεόραση και ποτέ δεν είχε σχέσεις με τον κόσμο της showbiz». Και συνέχισε: «Όχι δεν θέλω να παντρευτώ ακόμη! Με ρωτάνε και με ξαναρωτάνε. Όταν αλλάξω γνώμη, θα το καταλάβουν όλοι. Δεν με ενδιαφέρει να ντυθώ νύφη. Ντύνομαι και τις Απόκριες».

Τέλος, στην ερώτηση για το τι δεν της αρέσει στην τηλεόραση απάντησε: «Ότι υπάρχουν κάποια καβαλημένα καλάμια τα οποία επειδή είναι στην τηλεόραση νομίζουν ότι έχουν πετύχει κάτι ή πιστεύουν ότι είναι κάποιοι. Δεν με ενοχλούν concept εκπομπών, οι συμπεριφορές των ανθρώπων που τα διαχειρίζονται με ενοχλούν».

Όπως αποκάλυψε, ετοιμάζει ένα πρότζεκτ με τη Ρούλα Κορομηλά και τη Νανά Παλαιτσάκη το οποίο δεν είναι τηλεοπτικό, ενώ για τις εκπομπές μαγειρικής λέει: «Μ’ αρέσουν. Το "Master Chef" είναι μία πολύ καλή παραγωγή και το "Top Chef" καλοστημένο».

Όσον αφορά τους «Ράδιο Αρβύλα»: «Πέρσι τους παρακολουθούσα εντατικά, φέτος νυστάζω λίγο νωρίτερα, αλλά μου αρέσουν».

Για το «Πρωινό Mou»: «Τους βρίσκω πολύ καλύτερους απ' ό,τι τους είχα φανταστεί».