Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ...ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ!!!


Η Κορομηλά, η Μενεγάκη, ο Τσαλίκης, η Καινούργιου, η Αιγινίτη, η Ζαρίφη, ο Αρναούτογλου. Ο 33χρονος παρουσιαστής του Alpha έχει κάτι να πει για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα που βρέθηκαν στον δρόμο του και εξηγεί γιατί φέτος περνάει καλύτερα στο Δέστε τους.

Πώς γίνεται και σε κάθε εκπομπή που εί σαι κυκλοφορούν φήμες ότι τσακώνεσαι με τους συμπαρουσιαστές σου, όπως πέρ σι με τον Γιώργο Τσαλίκη και παλαιότερα με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;
Δεν σου κάνει εντύπωση που δεν κυκλοφόρη σαν τέτοιες φήμες, όταν συνεργαζόμουν με τη Ναταλία Γερμανού, όταν ήμουν στο Κους κους το μεσημέρι ή φέτος; Ποτέ δεν καβγάδισα με κανέναν, αλλά σε αντιπαράθεση είχα έρθει και με τον Γρηγόρη, μέχρι να βρούμε σημεία επα φής, αλλά και με την Κατερίνα, γιατί ξαφνικά μας ανατέθηκε κάτι μεγάλο που δεν το ξέρα με και το είχαμε ακούσει μόνο από διηγήσεις. Και με τον Γιώργο, αν θες, χρειάστηκε χρό νος μέχρι να αντιληφθούμε τι κάνει ο ένας και τι ο άλλος. Δεν ξεκινάω εγώ τους καβγάδες. Βρίσκομαι σε καβγάδες κι αυτό σημαίνει ότι κάπου βάζουν και οι άλλοι το χεράκι τους.

Με το χέρι στην καρδιά, δεν σε πείραξαν τα λόγια του πρώην συμπαρουσιαστή σου;
Όχι, δεν με πείραξαν γιατί δεν είπε «δεν έδε σαν οι άλλοι μαζί μου», για να με αδειάσει. Είπε «δεν δέσαμε». Αυτό σημαίνει ότι πήρε τις ευθύνες που του αντιστοιχούσαν. Δεν είναι κακό να λέμε την αλήθεια. Δεν ένιωσα ότι με προσέβαλε με αυτή του δήλωση και επαληθεύ τηκε κιόλας, γιατί δεν είμαστε μαζί φέτος. Άρα προφανώς δεν δέσαμε.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, μιλώντας για την εμπει ρία της στο πρωινό του Alpha, είπε μεταξύ άλλων ότι ήταν βοηθητική και υπονόησε ότι ήταν εκεί για να φτιάχνει το κέφι της Ελένης. Ισχύει το ίδιο και για εσένα;
Εγώ αυτό που αισθάνομαι δίπλα στην Ελένη είναι άνεση. Δεν νιώθω ούτε ότι με πνίγει ούτε ότι με καταπιέζει. Απεναντίας αισθάνομαι ότι η Ελένη είναι βατήρας που μπορεί να σε εκτοξεύσει. Τώρα, αν καταφέρνω κιόλας να της φτιάχνω και το κέφι, είμαι διπλά χαρούμενος. Είναι μαγεία να μπορείς να κάνεις τον άλλον να περνάει καλά.

Η Ελένη είχε μια πολύ δύσκολη περσινή χρονιά με την ιστορία του διαζυγίου της. Πώς είναι φέτος;
Είναι πολύ καλά. Είναι πολύ χαλαρή και «μηνύσι μα» όμορφη.

Πώς κρίνεις αυτούς που έχουν χαρακτηρί σει trash το Big Brother;
Δηλαδή, το Big Brother είναι trash, ενώ όλα τα υπόλοιπα προγράμματα ανεβάζουν τον πήχη του πολιτισμού; Λυπάμαι, αν δεν το έχουν παρατη­ρήσει ορισμένοι, αλλά η ελληνική τηλεόραση δεν είναι ένας κήπος με πανσέδες. Υπάρχουν πολλά αγριόχορτα. Δεν είπε κανείς ότι το Big Brother είναι ντοκιμαντέρ, ούτε ότι με το πρόγραμμα αυτό ο Alpha θα κάνει τομή στον πολιτισμό. Αλλά, τομή στον πολιτισμό δεν κάνουν ούτε το Master Chef ούτε το Αξίζει να το ζεις ούτε το Δέστε τους.

Έχει στενοχωρηθεί η Ρούλα από αυτή την ενορχηστρωμένη επίθεση;
Δεν μπαίνω στο γραφείο της και τη βλέπω να χορεύει κλακέτες, αλλά ούτε είναι και με κομπρέ σες από το πολύ κλάμα. Εγώ τη Ρούλα τη βλέπω πολύ ερωτευμένη, ανανεωμένη και χαρούμενη.