Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΤΣΙΔΗ


Η αγαπημένη κινηματογραφική εκπομπή, επιστρέφει δυναμικά για να προσφέρει στους λάτρεις του κινηματογράφου, μεγάλες συγκινήσεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους διασημότερους σταρ του πλανήτη. Από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21.00, ο Γιώργος Σατσίδης, θα σας ταξιδεύει όπως μόνο εκείνος ξέρει, στο μαγευτικό κόσμο της έβδομης τέχνης.

Στο πρώτο επεισόδιο του φετινού MTV TAKE 20, θα παρακολουθήσετε τον απόλυτο star, Leonardo di Caprio, να μιλά για την νέα του ταινία «Inception», η οποία λέγεται ότι θα μας εισάγει στη νέα δεκαετία του κινηματογράφου. Ο διάσημος ηθοποιός, λίγες μέρες μετά τις σύντομες διακοπές του στις Σπέτσες, μιλά στην κάμερα της εκπομπής για την ταινία, που αποτελεί σταθμό, όχι μόνο στην καριέρα του, αλλά και στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου.

Ακόμα, ο Γιώργος Σατσίδης, συνάντησε την κολομβιανή καλλονή Sofia Vergara, πρωταγωνίστρια της βραβευμένης με ΕΜΜΥ κωμικής σειράς Modern Family, και εξασφάλισε μία απολαυστική συνέντευξη μαζί της, στη Μύκονο. Η εκρηκτική ηθοποιός, μιλά για τους άντρες της ζωής της, το 19χρονο γιο της, το νησί των Ανέμων και το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό, ενώ αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας της. Επιπλέον, ο Γιώργος Σατσίδης, συνάντησε τη Drew Barrymore αλλά και τον παρτενέρ της στη ζωή και στη νέα της ταινία, «Από μακριά και αγαπημένοι», Justin Long. Οι δυο τους απαντούν με χαμόγελο και κέφι σε όλες τις ερωτήσεις του, ακόμα και σε εκείνες που έχουν να κάνουν με τα καυτά φιλιά τους, εντός και εκτός κινηματογραφικών πλατό. Επίσης, σε αυτό το επεισόδιο, θα δούμε πλάνα από το καινούργιο συγκλονιστικό φιλμ της Angelina Jolie, «Salt», αλλά και από τη νέα κομεντί της Jennifer Aniston, με τίτλο «Δωρητής Σπέρματος». Τέλος, θα πάρουμε μια γεύση από την επανέκδοση του Karate Kid, ενώ θα βουτήξουμε -τρισδιάστατα- στα βαθιά, για να έρθουμε αντιμέτωποι με τα αιμοβόρα «πιράνχας».