Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ....

09.10 15:51
Στην προσωπική της σελίδα στο Ellispoint, η Ελλη Στάη δεν χάνει χρόνο κι απαντά σε όσους έγραψαν για την άνοδό της στο πολυπαθές Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής. Διαβάστε: "Αφού σας το είπα. Από μένα θα μάθετε,αν θα συνεργαστώ με την ΕΡΤ, πότε και πώς. Γιατί μουτζουρώνετε τις πολυετείς διαδρομές σας στο ρεπορτάζ και γράφετε πληροφορίες που δεν ισχύουν αγαπητοί συνάδελφοι;
Αφού σας το είπα, το έγραψα εδώ στο Ellis point και το αναμετέδωσαν όσοι ενδιαφέρονταν, για την ΕΡΤ και εμένα. Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. Ένα τηλεφώνημα σε μένα και θα ξέρετε τί.. ισχύει και τί όχι. Όπως έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Και ποτέ δεν σας παραπλάνησα. Αφού όλοι γνωρίζουμε ότι οι "πληροφοριοδότες" είναι πολλοί και πονηροί, ενιοτε και "υπεράνω υποψίας".
Δεν είναι κρίμα να γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν και να διαψεύδεστε εκ των πραγμάτων; Σε κάθε περίπτωση , ουδέν κακόν αμιγές καλού… Μαρίνα ,διαβάζοντας τα "άνθη" σου, συνειδητοποίησα ότι έχω πολύ καιρό να σε δω, και θα έκανα κέφι για έναν καφέ, όπως παλιά. (ευτυχώς, έχουμε διανύσει πολλά "χρόνια αθωότητας" στο επάγγελμα και ελπίζω ότι είναι το συμπαγές ανάχωμα για κάθε είδους παρεμβολή).
Το ίδιο ισχύει και για σένα Ντεπυ, που όποτε με παίρνεις στο τηλέφωνο για πληροφορίες σχετικά με τη δική μου δουλειά, ποτέ δεν σε αγνόησα, και το ξέρεις.
ΥΓ. Για τους ανώνυμους κομιστές "πληροφοριών" δεν ενδιαφέρομαι. Πάντα είχα μια απέχθεια στην κουκούλα.