Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

25 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ OPRAH WINFREY

Αυλαία ετοιμάζεται να ρίξει στην πολύ επιτυχημένη καθημερινή εκπομπή της, η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια Oprah Winfrey, μετά από 25 χρόνια.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που κατάφερε να καθηλώσει το αμερικάνικο κοινό με τα κοινωνικά της θέματα, τις γνωστές εκπομπές της και τους εκλεκτούς καλεσμένους της, φαίνεται πως φθάνει στο τέλος μια "εποχής", καθώς η ίδια ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της για ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Το “Oprah Winfrey Show” που σήμερα μεταδίδεται σε 145 χώρες και καθημερινά το παρακολουθούν 7,1 εκατομμύρια άνθρωποι θα ολοκληρώσει τα 25 χρόνια παρουσίας του στην τηλεόραση το Σεπτέμβριο του 2011, όπου θα πέσει και η αυλαία.

Η λαμπερή παρουσιάστρια που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο από φανατικούς θαυμαστές που την παρακολουθούν από τις πρώτες μέρες της παρουσίασης της εκπομπής της.

Η επιτυχημένη εκπομπή “Oprah Winfrey Show”, που έχει σημειώσει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αποτελεί ένα νέο φαινόμενο στην τηλεόραση που εγκαινιάστηκε από την ίδια την παρουσιάστρια. Η γνωστή Oprah , έχει εντυπωσιάσει το κοινό με τα θέματά της, τα δώρα που έχει χαρίσει και τους καλεσμένους της.