Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΖΟΥΝΕ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΕΟ

9.10 12:25
Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται όλο και περισσότερο πλέον την καθημερινότητά της με τον Ματέο Πaντζόπουλο. Κάνουν βόλτα με τα παιδιά της, ψωνίζουν σε κεντρικά καταστήματα μαζί και εκείνος τη βοηθά στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Πρόσφατα βρέθηκαν στο λούνα παρκ “Αηδονάκια” στο Μαρούσι μαζί με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της παρουσιάστριας.

Δύο 24ωρα μετά όλοι άρχισαν να μιλούν για τις φήμες και τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον 40χρονο επιχειρηματία να περιμένει μέσα στο τζιπ με τα σκούρα τζάμια που ανήκει στην Ελένη για αρκετή ώρα την 41χρονη παρουσιάστρια έξω από το εστιατόριο Γαλάζια Χύτρα, όπου παρέθετε γεύμα η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Alpha Έρση Βότση για τη βάφτισης του γιου της Νικόλα που έγινε το πρωί της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου.

Ο Ματέο Παντζόπουλος επισκέπτεται συχνά και διανυκτερεύει στο σπίτι της παρουσιάστριας στα Μελίσσια. «Είναι γεγονός ότι εκεί, στο τέλος Αυγούστου, την ημέρα που οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την Ελένη και τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο να γελάνε χαλαροί έξω από το σπίτι που έμεναν ως παντρεμένοι, υπήρξε κάποιος φωτογράφος που ισχυρίστηκε ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο Ματέο Παντζόπουλος και είχε μάλιστα πάει πολύ νωρίς το πρωί στο σούπερ μάρκετ για ψώνια με μία από τις οικιακές βοηθούς της Ελένης Μενεγάκη. Γιατί να μην το πιστέψουμε; Αφού έτσι, όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, φαίνεται ότι η Ελένη ξεκαθάρισε τα πράγματα και πήρε τις αποφάσεις της. Κι είναι έτοιμη να φτιάξει τη ζωή της όπως θέλει εκείνη, με τους δικούς της όρους, τα παιδιά της και τον Ματέο Παντζόπουλο στο πλευρό της» δήλωσε πηγή.