Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ...Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!!

Τα δεκάρια που κέρδισε η Μαρία Μπεκατώρου την Κυριακή στο live show του «Just The Two Of Us» έστειλαν τον Γιώργο Καπουτζίδη στο στούντιο της εκπομπής της. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε υποσχεθεί σε παλαιότερο live πως αν η Μαρία κερδίσει έστω και ένα δεκάρι την επόμενη κιόλας μέρα θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou» βρέθηκε στην παρέα τους και μίλησε με τον Καπουτζίδη για την κόντρα του με τον Λιάγκα αλλά και το παιχνίδι.

Για την κόντρα με τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος με είπε σουπιά ενώ εγώ τον είπα χταπόδι γιατί απλώνει τα πλοκάμια του σε άλλες εκπομπές. Δεν του πηγαίνω κόντρα του Γιώργου γιατί είναι από την Λάρισα».

Για το «Just The Two Of Us»: «Η Μαρία έχει φτάσει στα 4 ζευγάρια, εμένα περιμένει ο κόσμος για να καταλάβει; Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που πραγματικά είναι πολλές οι πιθανότητες για όλους να φτάσουν στην νίκη. Μπορεί για κάποιους να μην είναι 25% οι πιθανότητες αλλά να είναι 30% αυτή η διαφορά όμως είναι πολύ μικρή».

Για το αν θα κάνει κάποια πρόβλεψη για τον νικητή: «Δεν θα κάνω πρόβλεψη γιατί νομίζω πως θα πέσω έξω. Πίστευα πως το ένα εισιτήριο του τελικού θα πήγαινε στην Ραλλία και τον Βλοντάκη αλλά έπεσα έξω. Αυτό το ζευγάρι για μένα ήταν φαβορί».

Για το αν θα έκανε πρωινή εκπομπή: «Δεν θα παρουσίαζα πρωινό. Διότι έχει πολλές ευθύνες το πρωινό, δύσκολο το πρωινό ξύπνημα και δεν θα το έκανα και σωστά».