Σάββατο 28 Αυγούστου 2010




Οι αναγνώστες του περιοδικού FHM την ψήφισαν ως την πιο σέξι γυναίκα του 2010. Κι έτσι την βλέπουμε να ποζάρει στο εξώφυλλο του τεύχους του Αυγούστου.


Ο 31χρονος άγγελος της Victoria Secret έκλεψε το «στέμμα» από την περσινή νικήτρια Megan Fox.

Η Marisa Miller έδωσε και αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό και φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στο σπίτι της.

Για να λέμε την αλήθεια, τι Marisa Miller, τι Megan Fox, και οι δύο είναι υπέροχες, με στέμμα… και χωρίς!

www.voicejt.blogspot.com



Περισσότερα

Δήμητρα Παπανδρέου

Μοναχικές διακοπές στη Ρόδο

Δήμητρα Λιάνη
Η Δήμητρα Παπανδρέου, σύμφωνα με την «Espresso», βρίσκεται εδώ και δεκαπέντε μέρες στη Ρόδο, μόνης της και απολαμβάνει τις διακοπές της.

Είναι η πρώτη χρονιά που δίπλα της δεν έχει την κολλητή της φίλη Εριφύλλη Χατζηθεοδώρου, αδερφή του γνωστού πολίστα Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Η Δήμητρα διαμένει στο «Rodos Palace» και αναγκαστικά, από τη στιγμή που είναι μόνη της, παραμένει πολλές ώρες στο ξενοδοχείο ενώ μπάνιο κάνει μόνο στην πισίνα. Τις λίγες φορές που αποφασίζει να κάνει μπάνιο εκτός ξενοδοχείου διαλέγει την παραλία Αφάντου ενώ για το γεύμα της προτιμάει μία ψαροταβέρνα και παραγγέλνει ψαρόσουπα.

Είναι πολύ αγαπητή στους κατοίκους της Αφάντου, αφού επισκέπτεται το χωριό κάθε καλοκαίρι. Όπως δηλώνουν κάτοικοι του χωριού, είναι η πρώτη χρονιά που είναι χωρίς παρέα, ενώ δεν είναι και στην καλύτερη διάθεση.

Στις λίγες βραδινές της εξόδους στο νησί, έχει περπατήσει στα σοκάκια μαζί με τον Μερκούρη Αρφαρά, ενώ πριν από λίγες μέρες απόλαυσε τη συντροφιά του φίλου της Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος ξεκουράστηκε στο νησί των Ιπποτών.


Περισσότερα

Ρούλα Κορομηλά

Το σχόλιό της στο Facebook που συζητήθηκε

Ρούλα Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε από τις διακοπές της, δουλεύοντας ήδη για τις εκπομπές της νέας τηλεοπτικής σεζόν στον Alpha.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η διάσημη παρουσιάστρια έγραψε στο Facebook: «Και αφού, λοιπόν, τραβήχτηκε η κουρτίνα έδειξε το "βασιλιά"». Το status έχει ήδη προκαλέσει εντύπωση γιατί κανείς δεν κατάλαβε τι εννοούσε η Ρούλα Κορομηλά, η οποία προφανώς ήθελε να απευθύνει ένα μήνυμα σε συγκεκριμένο παραλήπτη.

Τις τελευταίες μέρες η Ρούλα κάνει συνεχώς συσκέψεις για τις εκπομπές στις οποίες είναι υπεύθυνη, «Κους Κους», «Μες στην Καλή Χαρά» και «Δέστε τους». Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη είχε σύσκεψη με το «Κους Κους».


Περισσότερα



Το καλοκαίρι της Ζ. Θεοδωροπούλου


Το όμορφο νησί της Ρόδου επέλεξε η «tv persona», Ζέτα Θεοδωροπούλου ως προορισμό των καλοκαιρινών της διακοπών.

Όσοι παρευρέθηκαν στην ίδια παραλία με τη Ζέτα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις sexy εμφανίσεις της, μια και το μοντέλο- παρουσιάστρια- αθλήτρια κ.λ.π. δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει τα μπάνια της φορώντας μικροσκοπικά- σχεδόν ανύπαρκτα- μπικίνι.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές:


Περισσότερα




Paris Hilton: Συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης



Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε η Paris Hilton στο Λας Βέγκας για κατοχή κοκαΐνης. Η 29χρονη βρισκόταν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος της όταν τους σταμάτησαν οι αστυνομικοί καθώς παρατήρησαν ότι έβγαινε καπνός μαριχουάνας από το όχημα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της Πάρις Χίλτον ένα είδος ναρκωτικού. Με τα τεστ που ακολούθησαν αποδείχτηκε ότι ήταν κοκαΐνη.

Ο μάνατζερ της δεν έχει κάνει ακόμη καμία δήλωση.

Η διάσημη Αμερικανίδα κληρονόμος, είχε συλληφθεί από την αστυνομία τον Ιούλιο, στη Νότια Αφρική κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου για το κάπνισμα ενός τσιγάρου χασίς στη διάρκεια του αγώνα Βραζιλίας-Ολλανδίας, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.


Περισσότερα

Click here to find out more!

Αποθεώθηκε στο gay festival της Μυκόνου

jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Σάκης Ρουβάς έκλεισε θριαμβευτικά το gay festival της Μυκόνου.

Ο Έλληνας σταρ εμφανίστηκε στη σκηνή του Cavo Paradiso λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα ως από μηχανής θεός, με τη βοήθεια ενός γερανού, ενώ στην πισίνα του club πήρε κυριολεκτικά φωτιά η μεγάλη επιγραφή με το όνομά του, κάνοντας το σκηνικό ακόμα πιο φαντασμαγορικό. Φορώντας ένα γκρι σκούρο t-shirt με V neck, εφαρμοστό παντελόνι και αθλητικά μποτάκια τραγούδησε αρχικά το "This is our night" και συνέχισε για μισή, περίπου, ώρα με τις μεγαλύτερες χορευτικές επιτυχίες του, ξεσηκώνοντας τους Έλληνες και ξένους θαυμαστές του.

Προηγουμένως οι καλογυμνασμένοι χορευτές και οι καλλίγραμες χορεύτριες του Κωνσταντίνου Ρήγου εμφανίστηκαν ως σύγχρονοι θεοί του Ολύμπου (εξάλλου το πάρτι είχε τίτλο "Future Gods"), ενώ ρόλο dj είχε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.


Περισσότερα

Mνημόσυνο για τον Σωκράτη Γκίολια

giolias1.jpg

Μέσα σε κλίμα θλίψης και οδύνης τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Ηλιούπολη, το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατο του Σωκράτη Γκίολια.

Πλήθος φίλων, συναδέλφων και αθλητών έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν τη μνήμη του και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του δημοσιογράφου ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην είσοδο του σπιτιού του στην Ηλιούπολη τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου.

Πηγή: protothema


Περισσότερα

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ VOICEJT

Kαυτός Ιπτάμενος καλοκαιρινός Ερωτας...

Nέες ωραίες αέρινες και Ιπταμενες συνοδοί.....συναντήθηκαν σαββατόβραδο σε κεντρικο ξενοδοχείο του Μιλάνου.,Η μία Ελληνίδα η άλλη Γερμανίδα..Μόνες στο BAR ,δεν άργησε να γίνη η γνωριμία,όπου η Γερμανίδαπιο καπάτσα..την έπεσε γλυκά γλυκά στην δικιά μας..,όπου δεν άργησε να μεταφερθή ο καυτός έρωτας σε Αιγαιοπελαγήτικο νησί.
Όμως ο βήχας κ ο έρωτας δε κρύβονται και ζαλισμένες μέσα στην δίνη του.,αφέθηκαν ελεύθερες και εκφράσθηκαν εντός και εκτός του δωματίου τους..,αλλα που να πίστευαν ότι ο κυβερνήτης Αirbus Eλληνικής Αεροπορικής εταιρείας μαζί με τον παράνομο δεσμό του ,προιστάμενος της Ελληνίδας Αεροσυνοδου και πρώην γκόμενος.θα βρισκόταν σε παραπλήσιο δωμάτιο τους,.Μόλις κατάλαβε ο Καπετάνιος τι συμβαίνει,.οργανώθηκε άμεσα και αφού έπεισε την Πρώην για ερώτικό τετράγωνο,άρχισε η αεροπορική πανδαισία σε όλα τα επίπεδα.,όπου κάποια απο τον ερωτικό κύκλο κατέγραψε το συμβάν και εκβίαζε τους λοιπούς συμμετέχοντες στο ερωτικό πάρτι..Η συνέχεια γράφεται σε δικαστικές αίθουσες μετά από την σύλληψη της νεαράς ελληνίδας συνοδού!!!


Περισσότερα




Μαριέττα Χρουσαλά-Λεώ Πατίτσας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το Αβέρωφ



Στην Χαλκιδική βρέθηκαν για λίγες μέρες η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεώ Πατίτσας προκειμένου να παραστούν στον γάμο συγγενικού τους προσώπου. Το ζευγάρι άδραξε την ευκαιρία και έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο Porto Carra. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά τον ντόρο που είχε ξεσπάσει με το πάρτι τους στο Αβέρωφ. Η Μαριέττα και ο Λεώ έφτασαν στο ξενοδοχείο μια μέρα πριν τον γάμο για να έχουν όλο τον χρόνο να ετοιμαστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ήταν πολύ διακριτικό αφού δεν ήθελε να δώσει στόχο. Τις εντυπώσεις φυσικά έκλεψε η τουαλέτα που φορούσε η Μαριέττα στον γάμο με την υπογραφή του Μιχάλη Ασλάνη. Η Μαριέττα και ο Λεώ έδειχναν τον ερωτά τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.


Περισσότερα

Click here to find out more!

Γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε μετά από 20 χρόνια σχέσης!

jpg

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ, σκέφτηκε ο Julio Ingesias, που μετά από 20 χρόνια σχέσης αποφάσισε να το πάρει το κορίτσι!

Ο Ισπανός τραγουδιστής και το πρώην super model, Miranda Rijsburger, γνωρίστηκαν πριν από 20 χρόνια στην Ινδονησία και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Στα 20 χρόνια κοινής ζωής απέκτησαν τρία αγόρια και δίδυμα κοριτσάκια.

Για άγνωστο λόγο όμως αποφάσισαν να «επισημοποιήσουν» την σχέση τους και έτσι ενώθηκαν την Τρίτη με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο γάμος έγινε σε κλειστή τελετή στην Ισπανία με μοναδικούς καλεσμένους τα πέντε τους παιδιά!!


Περισσότερα

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ IPHONE4


iPhone 4: Αλλάζει τα Πάντα. Ξανά!


Όλοι το περιμέναμε, όλοι είχαμε δει το γνωστό πια θέμα με την διαρροή και τις φωτογραφίες αλλά η χθεσινή παρουσίαση του iPhone 4 από τον Steve Jobs κατά την διάρκεια του σεμιναρίου της Apple για τους προγραμματιστές WWDC σίγουρα εντυπωσίασε! Το iPhone 4 είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση του πιο πετυχημένου smartphone μετά την παρουσίαση του και τα νέα του χαρακτηριστικά το στέλνουν ξανά πολύ μπροστά από όλους τους ανταγωνιστές του.

Ας δούμε αναλυτικά τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone!


Αυτό που όλοι θα παρατηρήσουμε αρχικά είναι το νέο design της συσκευής που, όπως αναλύθηκε χθες, εξυπηρετεί και πολλές τεχνολογικές καινοτομίες. Το πλαίσιο της συσκευής είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, κάτι που κάνει τη συσκευή πιο γερή ενώ παράλληλα μέσα σε αυτό ενσωματώνονται οι 4 νέου τύπου κεραίες για ακόμα καλύτερη λήψη. Το μπροστά αλλά και το πίσω μέρος της συσκευής είναι από γυαλί (!)… το ίδιο γυαλί που χρησιμοποιείται για τα παρμπριζ των ελικοπτέρων και είναι 30 φορές πιο ανθεκτικό από το πλαστικό! Την ίδια στιγμή το τηλέφωνο είναι 24% πιο λεπτό από το iPhone 3GS έχοντας πάχος μόλις 9.3 χιλιοστά!

Αυτό που θα παρατηρήσετε στο πάνω μέρος της συσκευής είναι η ύπαρξη ενός δεύτερου μικροφώνου! Η χρησιμότητα του είναι επαναστατική αφού λειτουργεί σε συνδυασμό με το κάτω μικρόφωνο για noise cancellation μειώνοντας τους ήχους του περιβάλλοντος!
Αυτό που επίσης φαίνεται με την πρώτη ματιά είναι η ύπαρξη δεύτερης κάμερας στην μπροστινή μεριά του τηλεφώνου για χρήση video call όπως θα δούμε και παρακάτω.

Στο εσωτερικό του τηλεφώνου έχουμε πραγματικά σημαντικές αλλαγές! Καρδιά του τηλεφώνου είναι πια το chip της Apple με το όνομα Α4, το ίδιο που χρησιμοποιείται και στο iPad. Η ταχύτητα του και η χαμηλή χρήση ενέργειας το κάνουν ιδανικό και δίνουν ακόμα περισσότερες ώρες ζωής στην τεράστια μπαταρία που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του τηλεφώνου και λύνει δια παντός τα προβλήματα μπαταρίας αφού αντέχει για 7 ώρες ομιλίας σε δίκτυο 3G και 14 ώρες σε 2G και internet surfing 6 ώρες σε 3G και 10 σε wi-fi, έχει αναμονή 300 ώρες ενώ αντέχει για 10 ώρες video και 40 ώρες μουσικής!

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του iPhone είναι η ύπαρξη γυροσκοπίου 3 αξόνων (!) που σε συνδυασμό με το accelerometer θα επιτρέπει στην συσκευή να καταλαβαίνει ακόμα περισσότερες κινήσεις σας! Οι εφαρμογές στα παιχνίδια είναι προφανής αν και σίγουρα θα δούμε και άλλες χρήσεις του που ίσως δεν έχουμε καν σκεφτεί!

Η οθόνη του iPhone 4 είναι πραγματικά μοναδική και μακράν η καλύτερη που έχει εμφανιστεί ποτέ σε κινητό τηλέφωνο (και όχι μόνο). Ονομάζεται Retina Display έχει 4 φορές περισσότερα pixels από την προηγούμενη οθόνη των iPhone! Αυτό σημαίνει ότι η πυκνότητα των pixels είναι τεράστια και φθάνει τα 326 pixels ανά ίντσα, που είναι περισσότερα από όσα μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι! Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά καθαρά και ομαλά γραφικά και γράμματα! Η ανάλυση της οθόνης είναι 960 x 640 και το contrast ratio 800:1.

Η βασική camera του iPhone δεν αναβαθμίστηκε απλά στα 5 megapixel αλλά επανασχεδιάστηκε για πραγματικά καλύτερες φωτογραφίες. Έτσι και αλλιώς τα υπερεκτιμημένα megapixels δεν είναι πραγματικά σημαντικός παράγοντας στην ποιότητα των φωτογραφιών. Ο backside illumination sensor βοηθάει στην λήψη πολύ καλών φωτογραφιών ακόμα και με χαμηλό φωτισμό ενώ το LED Flash σίγουρα θα βοηθήσει τις νυχτερινές σας φωτογραφίσεις!

Ναι, είναι γεγονός! Το iPhone 4 μπορεί να τραβάει real High Definition video 720p στα 30fps! Η ποιότητα που είδαμε χθες είναι πραγματικά εξαιρετική ακόμα και σε σχετικά χαμηλές συνθήκες φωτισμού ενώ για τις νυχτερινές σκηνές μπορείτε να έχετε μόνιμα ανοιχτό το LED flash! Μία πραγματική HD Camera στην τσέπη σας!
Δεν σταματάμε εδώ όμως… μόλις ολοκληρώσετε το video σας μπορείτε άμεσα να κάνετε βασικές λειτουργίες μοντάζ στην ίδια τη συσκευή σας ενώ με μόλις $4.99 μπορείτε να εγκαταστήσετε τη νέα εφαρμογή iMovie for iPhone και να φτιάχνετε ολοκληρωμένες ταινίες με μουσική, τίτλους και ενδιάμεσες σκηνές!

Το FaceTime είναι η video call εφαρμογή της Apple για το iPhone. Ξεχάστε εντελώς αυτά που γνωρίζατε για τις video-κλήσεις μέχρι σήμερα. Τέλεια εικόνα χωρίς κολλήματα, δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα στις δύο κάμερες για να δείχνετε τον εαυτό σας αλλά και το τι βλέπετε και λειτουργεί άμεσα, χωρίς καμία ρύθμιση! Αυτό που από αρκετούς χαρακτηρίστικε αρνητικά είναι το γεγονός ότι απαιτεί πρόσβαση σε δίκτυο wi-fi και δεν λειτουργεί μέσα από 3G. Αυτό όμως είναι προσωρινό, για το 2010, και έχει να κάνει με την κάκιστη ποιότητα των δικτύων της AT&T στις ΗΠΑ. Σίγουρα μέσα στο 2011 θα επιτραπεί η χρήση του και μέσα από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.
Τα παραπάνω είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone που όμως φέρνει πολλές ακόμα μικρότερες αλλαγές και αναβαθμίσεις που αν συνδυαστούν με την αναβάθμιση του iOS 4 (το νέο όνομα του iPhone OS) και τα νέα χαρακτηριστικά του που αναφέρουμε σε σχετικό άρθρο τότε καταλαβαίνουμε τις συνολικές δυνατότητες της νέας συσκευής!


Το iPhone 4 θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 24 Ιουνίου με την AT&T να κάνει εκπληκτικές τιμές για αναβαθμίσεις και νέα συμβόλαια ($199 το 16GB και $299 το 32GB). Με βάση την προηγούμενη εμπειρία μας αλλά και τις χθεσινές ανακοινώσεις αναμένω ότι το iPhone 4 στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στα μέσα Αυγούστου και περιμένω με αγωνία τις “Ελληνικές” τιμές και προσφορές. Ελπίζω η οικονομική κατάσταση να βάλει μυαλό στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας…

Στην χθεσινή παρουσίαση του ο Steve Jobs ανακοίνωσε επίσης ότι η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση του iOS με το multitasking και τα groups θα είναι δωρεάν διαθέσιμη για όλους (3G και 3GS iPhone αλλά και για πρώτη φορά δωρεάν και για iPod Touch) στις 21 Ιουνίου!
Παράλληλα με το νέο λειτουργικό θα είναι διαθέσιμο και για τους iPhone users το iBooks, η εφαρμογή για ebooks που μέχρι τώρα υπήρχε μόνο για το iPad. Θα συγχρονίζεται ανάμεσα στις συσκευές σας και θα επιτρέπει και την ύπαρξη βιβλιοθήκης pdf αρχείων!


Χθες παρουσιάστηκαν επίσης 3 νέες εφαρμογές που η Apple φαίνεται πως θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικές. Το Netflix για iPhone (υπηρεσία video στις ΗΠΑ), το Guitar Hero for iPhone και το… Farmville for iPhone! Η πιο πετυχημένη εφαρμογή του Facebook έρχεται στο iPhone, συγχρονίζεται με τις φάρμες σας στο Facebook και επιτρέπει να κάνετε…ότι κάνετε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγες μέρες οι μισοί Έλληνες θα σπέρνουν και θα θερίζουν στις καφετέριες και στις παραλίες…

Νομίζω ότι πραγματικά το iPhone 4 αλλάζει τα πάντα για μία ακόμα φορά! Είναι σίγουρα η μεγαλύτερη αλλαγή από το πρώτο iPhone και ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα νέο τηλέφωνο και νέες τεχνολογίες. Το iPhone συνεχίζει να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από την έννοια του κινητού τηλεφώνου και μετατρέπεται σε μία φορητή υπερσυσκευή που αντικαθιστά τις φορητές video-cameras, τους ebook readers και πολλές άλλες συσκευές! Τα κάνει όλα, εύκολα και απλά!

Δεν μπορώ να περιμένω!


Περισσότερα

Μπήκαν να ληστέψουν αλλά άρχισαν να κάνουν...σεξ!



Δεν φτάνει που μπήκαν παράνομα στο σπίτι για να το ληστέψουν φυσικά, έκαναν σεξ όπου βρήκαν και στο τέλος... προδόθηκαν και συνελήφθησαν!

Αδιάσειστα στοιχεία άφησε πίσω του ένα ζευγάρι... άτακτων διαρρηκτών, που πιάστηκαν στα πράσα να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις σε σπίτι όπου είχαν εισβάλει στην περιοχή Έλμα της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.
Το ζευγάρι εισέβαλε στο σπίτι ενός ανθρώπου που έλειπε σε διακοπές. Οι εισβολείς όμως, όχι μόνο δε φρόντισαν να καλύψου με κάποια μάσκα τα πρόσωπά τους, αλλά αντίθετα τα έβγαλαν όλα στη φόρα (όλα όμως) και άρχισαν να ερωτοτροπούν, ενώ έγραφαν σε βιντεοκάμερα τις περιπέτειες τους στο ξένο σπίτι.
Πάνω στην ώρα, ένας γείτονας εισήλθε στο σπίτι για να συλλέξει την αλληλογραφία.
Το ζωηρό ζευγάρι έφυγε κακήν κακώς, αφήνοντας πίσω του τη βιντεοκάμερα με όλες τις λεπτομέρειες της διαμονής τους...
Ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία, είδαν το βίντεο και εντόπισαν τους διαρρήκτες.
Λίγο αργότερα, η 39χρονη γυναίκα συνελήφθη και ο 31χρονος άνδρας έχει αναγνωριστεί και αναζητείται.
Η αστυνομία τονίζει ότι δεν είναι ξεκάθαρο το κίνητρο της εισβολής, καθώς δεν είναι σίγουροι εάν ο κύριος στόχος του ζευγαριού ήταν η ληστεία, πάντως επισημαίνουν ότι και οι δύο πιθανότατα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Πάντως, εκτός από την κατηγορία της εισβολής οι δύο εραστές αντιμετωπίζουν και την κατηγορία της κλοπής, καθώς η κάμερα που τους πρόδωσε ήταν κλεμμένη.


Περισσότερα


Νέο ριάλιτι "Η πανέμορφη και το τέρας»


Αφού έχουμε εξαντλήσει όλα τα ταλέντα που μπορεί να διαθέτει ένας άνθρωπος, αφού έχουμε τεστάρει τις φυσικές και ψυχικές αντοχές του, τώρα το καινούριο "πείραμα" είναι να βάλουμε έναν άνθρωπο με δυσμορφίες και μια όμορφη να συγκατοικήσουν... To ριαλιτι που θα ξεκινήσει στην Βρετανική τηλεόραση θα εξετάζει το πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος την συμβίωση ενός άσχημου και μιας όμορφης αλλά και το πώς θα τα πηγαίνουν μεταξύ τους.

Με άλλα λόγια, θα δείχνει τη "μη κοινωνιολογία", μαζί με τον κυνισμό και την αδηφαγία. Αλλά όχι, οι ιθύνοντες του καναλιού ισχυρίζονται πως παράγουν τροφή για προβληματισμό για το πώς εκλαμβάνεται η ομορφιά στη Δυτική κοινωνία...Να προσέξουν μόνο μην τους πέσει βαριά η φιλοσοφία. Ήδη στην Αγγλία έχει γίνει ο σχετικός καβγάς, καθώς άνθρωποι με δυσμορφίες θα υπόκεινται σε δημόσιο εξευτελισμό. Η οργάνωση MediaWatch αποκαλεί χαρακτηριστικά το ριάλιτι "Freak Show".

Και αυτό γιατί στο ριάλιτι των έξι επεισοδίων συμμετέχουν νάνοι, τυφλοί, άνθρωποι με γενετικές ανωμαλίες και άνθρωποι που έχουν τερατώδεις πλαστικές επεμβάσεις. Δε μας κάνει κι εντύπωση πάντως για το συγκεκριμένο κανάλι, που "πρωτοπορησε" στα ριάλιτι, εισάγοντας τον Big Brother στην ευρωπαϊκή αγορά...


Περισσότερα

Click here to find out more!

Σήμερα ο Σάκης Ρουβάς στο gay festival!

3800_SAKIS_ROYVAS_.jpg

Σήμερα ο Σάκης Ρουβάς θα είναι στο gay festival. Στο μεγάλο festival των gay, στο οποίο θα δώσουν το παρών άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο έρχεται ο Σάκης Ρουβάς για να ταράξει τη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου.

Η εμφάνισή του στο xlsior festival θα είναι άκρως εντυπωσιακή, αφού πληροφορίες τον θέλουν να προσγειώνεται. Όλοι δουλεύουν από το πρωί ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.

Ο Σάκης είναι ήδη στο νησί από προχθές με τις δυο γυναίκες της ζωής του και σίγουρα απόψε το βράδυ θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.


Περισσότερα

Τα σχέδια της Παναγιώτας Βλαντή


Μετά από το τέλος της σειράς «Μ+Μ» στην οποία πρωταγωνίστησε τη σεζόν που πέρασε, η Παναγιώτα Βλαντή ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Εξηγεί ότι δεν θα είναι στο «Just the two of us» και αποκαλύπτει ότι έχει δεχθεί πρόταση για ένα νέο σίριαλ.

«Δυστυχώς, δεν θα είμαι στο “Just the two of us” του ΜEGA, όχι μόνο γιατί δεν προλαβαίνω, αλλά δεν μου έγινε και κάποια πρόταση. Αυτή την περίοδο συζητάω για ένα σίριαλ και ένα θεατρικό έργο που θα κάνω τον χειμώνα».


Περισσότερα

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010


Στο δεύτερο γκρουπ ο Παναθηναϊκός


Ένα απρόσμενο δώρο πήρε απόψε από τη Γαλλία ο Παναθηναϊκός. Η Οσέρ κατάφερε να κερδίσει με 2-0 της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και πέρασε στους ομίλους του Champions League, γεγονός που προβίβασε τους «πράσινους» στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Έτσι στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη (26/8) στις 18:45 ο Παναθηναϊκός θα αποφύγει πολύ δυνατές ομάδες, όπως η Βέρντερ Βρέμης, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ρόμα, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Μπενφίκα, η Βαλένθια και η Μασέιγ.


Περισσότερα


Οι πανάκριβες «λεπτομέρειες» του γάμου


Πλούσιοι οι γαλαζοαίματοι (κατά τεκμήριο) και πολλά τα έξοδα. Οι βέρες προέρχονται από το κατάστημα Καίσαρη, ενώ το νυφικό έραψε ο Οίκος Angel Sunshez. Τις διακοσμητικές κατασκευές πραγματοποίησε η Φανή Βαλλίδη, ενώ τον συντονισμό της υποδοχής των υψηλών καλεσμένων ανέλαβαν η Χριστίνα Φιλιαλκουρίδου και η Ελίνα Ζμπώκου.

Τις μπομπονιέρες προμήθευσαν τα καταστήματα Καίσαρη και Βουράκη και 150 από αυτές είναι ασημένιες με το μονόγραμμα των νεόνυμφων.

Για την ιστορία, πραγματοποιήθηκε ειδική εμφιάλωση του κρασιού που θα συνοδεύει το γαμήλιο δείπνο. Ο οίνος είναι, βεβαίως, Σαντορινιός και η ποικιλία - ετικέτα είναι Α Merlot - 2007, η δε εμφιάλωση έγινε στο κτήμα Νομικού.

Ως προς τα εδέσματα τώρα, το Menu είναι το εξής : Πρώτο πιάτο. Ριζότο Primavera με σος σαμπάνιας, ενώ στη συνέχεια προβλέπεται Ταλιάτα αλ λιμόνε με λαχανικά εποχής. Το κλου της βραδιάς επιτυγχάνεται με μία γαμήλια και πολλά υποσχόμενη Wedding Pavlova.

Στην εξωτερική εμφάνιση τώρα της νύφης συνέβαλαν οι κομμωτές Μισέλ Χαραλάμπους και Φρέντυ Καλομπράτσος.

Στην τελική ευθεία για την τελετή

Σε κλίμα χαλαρότητας ετοιμάζονται οι μελλόνυμφοι για την τελετή που θα γίνει σήμερα το βράδυ στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στις 19:30.

Η Τατιάνα νωρίς το πρωί έκανε τις βουτιές της σε παραλία του νησιού, χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανέναν.

Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος της zougla.gr, Ηλίας Μαραβέγιας, η Τατιάνα έχει ήδη αποσυρθεί στο δωμάτιο της και οι προετοιμασίες της νύφης έχουν ήδη ξεκινήσει, έτσι ώστε να είναι λαμπερή για την ομορφότερη στιγμή της ζωής της.

Στο νησί υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία και έχουν επιβληθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας προς αποφυγή οποιουδήποτε περιστατικού.

Σήμερα το πρωί, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, μαζί με την κόρη του, Αλεξία, απόλαυσε μια ήσυχη βόλτα στα δρομάκια του νησιού.

Ο γάμος

Σήμερα στις 19:30 θα τελεστεί ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες.

Ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, και η Τατιάνα Μπλάτνικ θ’ ανταλλάξουν γαμήλιους όρκους ενώπιον Θεού, κοινών θνητών και δεκάδων γαλαζοαίματων, οι οποίοι θα παρευρεθούν στην τελετή.



Το ζευγάρι θα έχει τρεις κουμπάρους, τον αδελφό του γαμπρού, Παύλο, τον αδελφό της νύφης, Μπόρις και τον πολύ καλό φίλο του Νικόλαου, Νάσο Θανόπουλο.

Η νύφη αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια του χθεσινού κοκτέιλ πάρτι, αλλά τα καλύτερα τα κράτησε για έκπληξη.

Το νυφικό θα είναι ένα ολομέταξο Νταϊάν Φον Φίστενμπεργκ, με εντυπωσιακή ουρά, ενώ το μακιγιάζ θα αναλάβει ο Φρέντυ Κολομπράτσο.

Οι βέρες θα είναι χρυσές με χαραγμένα τα αρχικά τους και την ημερομηνία του γάμου, την επιμέλεια των οποίων έχει το κοσμηματοπωλείο «Kessaris», που έχει αναλάβει και τις ασημένιες μπομπονιέρες αλλά και τα στέφανα.

Τα δώρα των κουμπάρων φέρνουν τη «σφραγίδα» της Τατιάνας, η οποία επέλεξε ασημένια μανικετόκουμπα με το μονόγραμμα των μελλονύμφων, καθώς και μια πέτρα με τιρκουάζ και ξύλο για καλή τύχη.

Η νύφη θα κάνει «παραμυθένια» εμφάνιση στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου με μια άμαξα που θα τη σέρνουν δύο άσπρα άλογα. Από την άλλη, ο γαμπρός αποφάσισε να φτάσει στις Σπέτσες με θαλάσσιο ταξί και όχι με το σκάφος «Αφρόεσσα», όπως είχε αρχικά κανονιστεί.

Το ζευγάρι έκανε και την πρόβα του γάμου στην εκκλησία, παρουσία των δύο οικογενειών και τα πάντα είναι έτοιμα.

Μετά τον γάμο, οι νεόνυμφοι θα δεξιωθούν τους καλεσμένους στο κτήμα Κούτση με θέα τη Σπετσοπούλα κι εκεί θα στρωθούν 35 ροτόντες των δέκα ατόμων.

Η εκκλησία

Όσον αφορά στο προαύλιο της εκκλησίας, αυτό είναι χωρισμένο σε τρία μέρη.

Αριστερά έχουν στηθεί οι κάμερες που θα καλύψουν το γεγονός, στη μέση θα περάσει το ζευγάρι, αλλά και οι καλεσμένοι, ενώ δεξιά είναι ο ανοιχτός χώρος στον οποίο άτομα που δεν είναι καλεσμένα μπορούν να δουν το ζευγάρι να φτάνει.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στον στολισμό της κεντρικής εισόδου, καθώς έχει φτιαχτεί ένα στεφάνι από ρόδια που θυμίζει αψίδα.

Υπάρχει, επίσης, ένα «prive» προαύλιο, στο οποίο θα παρευρεθούν μόνο οι καλεσμένοι στην τελετή.

Λαμπεροί καλεσμένοι

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους που θα δώσουν το «παρών» είναι η θεία του γαμπρού, βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, τα πρώτα ξαδέλφια του, διάδοχοι πρίγκιπες Φελίπε της Ισπανίας και Φρειδερίκος της Δανίας, και εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες του Μπαχρέιν, της Ιορδανίας, της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Μεγάλης Βρετανίας, του Λουξεμβούργου και του Λιχτενστάιν.




Επίσης, από την Παρασκευή βρίσκεται στις Σπέτσες ο Ρώσος μεγιστάνας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, με το πολυτελέστατο σκάφος του.Το κείμενο για πίσω εδώ


Περισσότερα