Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010




"πριγκίπισσες" της Μυκόνου


[Δύο και να καίνε: Η Γιώτα Τριγώνη K Σόφη Πασχάλη άναψαν φωτιές στην Ψαρού.] Το θερμόμετρο ανέβηκε κατακόρυφα στη «βασίλισσα των Κυκλάδων»! Η ροή των επωνύμων συνεχίζεται σε φρενήρεις ρυθμούς στο κοσμικονήσι -με πρωταγωνίστριες εντυπωσιακές κυρίες της showbiz- και το Mykonos’ report καλά κρατεί.

Την άφιξή της έκανε στο κοσμοπολίτικο νησί η Ελενα Παπαβασιλείου. Η ξανθιά παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Alpha «Πάνω στην ώρα» πήγε εκεί με τις κολλητές της φίλες Σόφη Πασχάλη και Γιώτα Τριγώνη. Η TV persona, η γνωστή γυμνάστρια (αυτή τη σεζόν την είδαμε στο info-tainment πρωινό του ΑΝΤ1 «Δέκα με μία μαζί», με τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο) και η κοσμική οδοντίατρος εμφανίστηκαν μαζί στην παραλία της Ψαρούς με μικροσκοπικά μπικίνι και έκαναν τα αντρικά βλέμματα να μην ξεκολλάνε από πάνω τους. Εμείς απαθανατίσαμε τις τρεις χάριτες, οι οποίες, αφού απόλαυσαν τις (κοσμικές) βουτιές τους, άπλωσαν τα κορμιά τους στις σεζλόνγκ και επιδόθηκαν σε sun tanning.

Και το sexy μοντέλο από το Νησί της Αφροδίτης Στέλλα Δημητρίου συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο. Η εντυπωσιακή Στέλλα προτιμά την παραλία της Ψαρούς και με το τέλειο κορμί της μαγνητίζει τα βλέμματα των λουόμενων.

Στην Ψαρού και η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία κρατιέται σε φοβερή φόρμα. Με φλοράλ μαγιό και μοδάτο καπελάκι, έκανε τη στιλιστική διαφορά και χάρηκε τον ήλιο και τα πεντακάθαρα νερά.

Τον τίτλο της πιο όμορφης μαμάς της Μυκόνου κερδίζει η Πέγκυ Ρίζου. Η απαστράπτουσα καστανή με το τέλειο μαύρισμα απαθανατίστηκε επίσης στην Ψαρού μαζί με την κορούλα της.

Οσο για τα βράδια, οι «πριγκίπισσες» του νησιού το διασκεδάζουν για τα καλά στα Ματογιάννια και ο πανταχού παρών φακός καταγράφει κάθε τους κίνηση.

ESPRESSO NEWS