Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τα φώτα στραμμένα στον γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας


Σήμερα στις 19:30 θα τελεστεί ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες.

Ο γιος του πρώην βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, και η Τατιάνα Μπλάτνικ θ’ ανταλλάξουν γαμήλιους όρκους ενώπιον Θεού, κοινών θνητών και δεκάδων γαλαζοαίματων, οι οποίοι θα παρευρεθούν στην τελετή.

Το ζευγάρι θα έχει τρεις κουμπάρους, τον αδελφό του γαμπρού, Παύλο, τον αδελφό της νύφης, Μπόρις και τον πολύ καλό φίλο του Νικόλαου, Νάσο Θανόπουλο.

Η νύφη αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια του χθεσινού κοκτέιλ πάρτι, αλλά τα καλύτερα τα κράτησε για έκπληξη.

Το νυφικό θα είναι ένα ολομέταξο Νταϊάν Φον Φίστενμπεργκ, με εντυπωσιακή ουρά, ενώ το μακιγιάζ θα αναλάβει ο Τόνι Κολιμπράτσος.

Οι βέρες θα είναι χρυσές με χαραγμένα τα αρχικά τους και την ημερομηνία του γάμου, την επιμέλεια των οποίων έχει το κοσμηματοπωλείο «Kessaris», που έχει αναλάβει και τις ασημένιες μπομπονιέρες αλλά και τα στέφανα.

Τα δώρα των κουμπάρων φέρνουν τη «σφραγίδα» της Τατιάνας, η οποία επέλεξε ασημένια μανικετόκουμπα με το μονόγραμμα των μελλονύμφων, καθώς και μια πέτρα με τιρκουάζ και ξύλο για καλή τύχη.

Η νύφη θα κάνει «παραμυθένια» εμφάνιση στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου με μια άμαξα που θα τη σέρνουν δύο άσπρα άλογα. Από την άλλη, ο γαμπρός αποφάσισε να φτάσει στις Σπέτσες με θαλάσσιο ταξί και όχι με το σκάφος «Αφρόεσσα», όπως είχε αρχικά κανονιστεί.

Το ζευγάρι έκανε και την πρόβα του γάμου στην εκκλησία, παρουσία των δύο οικογενειών και τα πάντα είναι έτοιμα.

Μετά τον γάμο, οι νεόνυμφοι θα δεξιωθούν τους καλεσμένους στο κτήμα Κούτση με θέα τη Σπετσοπούλα κι εκεί θα στρωθούν 35 ροτόντες των δέκα ατόμων.

Λαμπεροί καλεσμένοι

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους που θα δώσουν το «παρών» είναι η θεία του γαμπρού, βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, τα πρώτα ξαδέλφια του, διάδοχοι πρίγκιπες Φελίπε της Ισπανίας και Φρειδερίκος της Δανίας, και εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες του Μπαχρέιν, της Ιορδανίας, της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Μεγάλης Βρετανίας, του Λουξεμβούργου και του Λιχτενστάιν.

Εκτός από τους γαλαζοαίματους καλεσμένους, η λίστα περιλαμβάνει και «λαμπερά» ονόματα του διεθνούς jet set ,όπως το ζεύγος Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Τζολί και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, που έφτασαν στο νησί με ελικόπτερο.

Επίσης, από την Παρασκευή βρίσκεται στις Σπέτσες ο Ρώσος μεγιστάνας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, με το πολυτελέστατο σκάφος του.