Τρίτη 17 Αυγούστου 2010


Παύλος Γερουλάνος: Ένας πρίγκιπας στη Χρυσή Ακτή...

Από τον Killbill
Kυριακή μεσημέρι 15 Αυγούστου, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου. Ο υπ. Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος φτάνει στην στυλάτη τρατορία "Sabbia d Oro" με χαλαρή διάθεση και αμφίεση. Τον συνοδεύει ένας φίλος του.

Θα τον υποδεχθούν οι...

...ιδιοκτήτες της, ο Γιώργος και ο Δημήτρης (σε μια απο τις φωτό) καθώς και οι υπόλοιποι πελάτες με φιλική διάθεση-καμία σχέση με τους προπηλακισμούς του Σιούφα και του Πάγκαλου.

Κάποια στιγμή μάλιστα, πλησίασε τον Γερουλάνο η Βettina, η γερμανίδα ιδιοκτήτρια της "Paros Dance Academy", η οποία φωτογραφήθηκε μαζί του.

Ο Γερουλάνος είχε μόλις επιστρέψει απο το ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στη Παροικιά, όπου μαζί με τον Γιάννη Ραγκούση, είχαν συνοδέψει τον Γιώργο Παπανδρέου και την Αντα.

Ο Παύλος θ απολαύσει γι αρκετή ώρα την απίστευτη θέα στην πανέμορφη παραλία απο την οποία μπορεί να διακρίνει κανείς τις θαλαμηγούς διάφορων σεσημασμένων λαμογίων φοροφυγάδων που περιφέρουν την -εν πλω-ματαιοδοξία τους, σαρκάζοντας εμάς τους υπόλοιπους μαλάκες.

Ειδικά φέτος στη Πάρο η προκλητική παρουσία των θαλαμηγών δεν είχε προηγούμενο.

Τα λαμόγια- ιδιοκτήτες τους-μια απίστευτη κιτσοσυμμορία νεοπλουτισμού-αγκυροβολούσαν όσο πιο κοντά μπορούσαν στις ακτές, παρότι κάτι τέτοιο απογορεύεται απο το Λιμενικό.

Σ ενα τέτοιο χυδαίο περιβάλλον, τα κατορθώματα των ανδρών του ΣΔΟΕ που διαβάζουμε στα κυριακάτικα αναγνώσματα των εφημερίδων, αποτελούν μια ακόμη πρόκληση.

Θα μπορούσαν άραγε να μας πουν, ο Παπακωνσταντίνου και ο Καπελέρης, πόσα λεφτά απο τα επιβληθέντα (και καλά!-μην σκίσετε κάνα καλσόν) πρόστιμα εισέπραξε ο ΣΔΟΕ απο τα λαμόγια ως σήμερα;

Ζήτημα το ποσό να ξεπερνά τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Οι ΣΔΟΕίτες κατάντησαν να κυνηγούν τις ομπρέλες στις παραλίες, μια και οι μεγαλοκαρχαρίες ξεφεύγουν απο τα δίχτυα τους-αφού πρώτα τα σκίσουν.

Κάποιοι μάλιστα απο τους διώκτες του ΣΔΟΕ, ακούγεται οτι διαθέτουν βίλες στη Πάρο και τη Μύκονο-πως τις απέκτησαν;

Ο προκλητικός νεοπλουτισμός και η διαρκής ασυλία των κυβερνήσεων προς τα μεγαλολαμόγια δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία Κολομβία.

Αναρωτιέμαι αν η ασυλία των συγκεκριμένων καθαρμάτων δεν προσβάλλει ακόμη κι αυτή την αισθητική του Γιώργου Παπανδρέου και του Παύλου Γερουλάνου.
Πως είναι δυνατόν να κυβερνάτε μια χώρα στην οποία πληρώνουν μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, ενώ τα μεγαλολαμόγια σας γράφουν κανονικά στη πλώρη των θαλαμηγών τους ξύνοντας τ αχαμνά τους κι απολαμβάνοντας παγωμένο bellini;

Πως γίνεται ρε Παύλο, γαμώ τη Βοστώνη μου;...
από το kourdistoportocali