Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Δήμητρα Παπανδρέου

Μοναχικές διακοπές στη Ρόδο

Δήμητρα Λιάνη
Η Δήμητρα Παπανδρέου, σύμφωνα με την «Espresso», βρίσκεται εδώ και δεκαπέντε μέρες στη Ρόδο, μόνης της και απολαμβάνει τις διακοπές της.

Είναι η πρώτη χρονιά που δίπλα της δεν έχει την κολλητή της φίλη Εριφύλλη Χατζηθεοδώρου, αδερφή του γνωστού πολίστα Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Η Δήμητρα διαμένει στο «Rodos Palace» και αναγκαστικά, από τη στιγμή που είναι μόνη της, παραμένει πολλές ώρες στο ξενοδοχείο ενώ μπάνιο κάνει μόνο στην πισίνα. Τις λίγες φορές που αποφασίζει να κάνει μπάνιο εκτός ξενοδοχείου διαλέγει την παραλία Αφάντου ενώ για το γεύμα της προτιμάει μία ψαροταβέρνα και παραγγέλνει ψαρόσουπα.

Είναι πολύ αγαπητή στους κατοίκους της Αφάντου, αφού επισκέπτεται το χωριό κάθε καλοκαίρι. Όπως δηλώνουν κάτοικοι του χωριού, είναι η πρώτη χρονιά που είναι χωρίς παρέα, ενώ δεν είναι και στην καλύτερη διάθεση.

Στις λίγες βραδινές της εξόδους στο νησί, έχει περπατήσει στα σοκάκια μαζί με τον Μερκούρη Αρφαρά, ενώ πριν από λίγες μέρες απόλαυσε τη συντροφιά του φίλου της Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος ξεκουράστηκε στο νησί των Ιπποτών.