Τρίτη 17 Αυγούστου 2010




Πρόταση γάμου μπροστά σε 3000 κόσμου έκανε ο Αντώνης Ρέμος στην Υβόνη Μπόσνιακ.




Το περασμένο Σάββατο ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στην Ρόδο για να δώσει μια συναυλία σε κεντρική πλατεία. Στο «νησί των ιπποτών» έφτασε με την υπερπολυτελή θαλαμηγό Τούρκου επιχειρηματία και συνοδευόμενος από την Υβόνη Μπόσνιακ. Ο λαϊκός τραγουδιστής και ο Τούρκος μεγιστάνας κάνουν στενή παρέα τους τελευταίους μήνες ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ταξιδέψει με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του επιχειρηματία.



Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο Αντώνης κρατώντας ένα μεγάλο καλάθι τριαντάφυλλα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Espresso», πλησίασε την Υβόνη που καθόταν μαζί με τον Τούρκο επιχειρηματία και της είπε: «Τώρα σου κάνω πρόταση». Η αμηχανία του μοντέλου από την Κροατία ήταν φανερή. Μόλις την ξεπέρασε αγκάλιασε και φίλησε τον τραγουδιστή υπό το χειροκρότημα του κοινού.



Αμέσως μετά τη συναυλία, ο Αντώνης Ρέμος και η παρέα του γευμάτισαν στην Αφάντου και διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Σαμπρίνα, ο Σπυράκος και ο Δασκουλίδης.



Αυτές τις μέρες ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για πρόβες αφού στις 20 Αυγούστου ξεκινά εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας μαζί με το συγκρότημα «15 50».



Το Yupi επικοινώνησε με στενό φίλο του 40χρονου τραγουδιστή, ο οποίος σχολίασε την πρόταση γάμου του φίλου του: «Εννοείται ότι αστειευόταν. Δεν έχουν κλείσει ούτε δυο μήνες μαζί»