Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Η ΡΙΚΑ ΒΑΓΓΙΑΝΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ !!

Στην κάμερα της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» μίλησε η Ρίκα Βαγιάννη λίγες ώρες πριν αναχωρήσει μαζί με τον άνδρα της, Νίκο Στεφανή, και το γιο της για την Αυστραλία.

«Θα πάμε στην Αυστραλία. Μπορεί αυτή τη στιγμή που παίζεται το απόσπασμα να βρίσκομαι ήδη εκεί» εξήγησε η Ρίκα Βαγιάννη για τη μετανάστευσή της και συμπλήρωσε: «Δεν έχει τίποτα μυστήριο ή παράξενο η ιστορία. Ο σύζυγός μου είναι πανεπιστημιακός. Πολλές φορές οι δουλειές του, τον τραβάνε στο εξωτερικό. Απλά είπαμε να το κάνουμε πιο οργανωμένα όλα αυτή τη φορά. Και όλη η οικογένεια μαζί».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια εξήγησε πως ενώ περίμενε να αποκτήσει παιδί πολύ καιρό, η ζωή της δεν άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό: «Έγινα πιο τσιγκούνα. Εκεί που οι τσέπες μου ήταν τρύπιες, μαζεύτηκα. Δεν νομίζω όμως ότι άλλαξα πολύ. Το περίμενα όλη μου τη ζωή. Το περίμενα και το ζούσα από πριν».

Δεν άφησε όμως ασχολίαστη και την επίθεση που είχε δεχθεί όταν είχε εκφράσει την άποψή της για τη δολοφονία του Γκιόλια και κάποιοι της απάντησαν βγάζοντας στη δημοσιότητα μία γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει πολλά χρόνια νωρίτερα: «Αισθάνθηκα λίγο ανία. Μιλάμε 28 χρόνια πριν. Τι να θυμώσω;».