Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016


Συνελήφθη ο Λέσι, καλά στην υγεία του ο μικρός Φοίβος

lesi-foibos-apagogi-650
Συνελήφθη ο Τζέημς Κλωντ Λέσι σε ορεινή καλύβα στην Ορμίλια Χαλκιδικής, εντοπίστηκε και ο πεντάχρονος Φοίβος ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.
Αίσιο τέλος είχε το πολυήμερο θρίλερ με τον συζυγοκτόνο Τζέιμς Λέσι που είχε απαγάγει τον 4χρονο γιο του μετά τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του. O Αλβανός κακοποιός εντοπίστηκε το πρωί λίγο έξω από την Ορμύλια Χαλκιδικής, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τα μελίσσια που διατηρούσε στην περιοχή.

Συγκεκριμένα ο 34χρονος καταζητούμενος έγινε αντιληπτός από εργάτες που είχαν πάει να κλαδέψουν, σε άδεια αποθήκη-παράπηγμα έξω από το χωριό όπου ζούσε και έγινε το φονικό. Οι εργάτες τον αναγνώρισαν και ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία τον εντόπισε στην καλύβα μαζί με τον μικρό γιο του.
Ο τετράχρονος, ο οποίος χαίρει άκρας υγείας, βρίσκεται ήδη με τους παππούδες του, ενώ ο Τζέιμς Λέσι, ο οποίος δε προέβαλε καμία αντίσταση, συνελήφθη από αστυνομικούς για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και την αρπαγή του γιου του, και οδηγήθηκε στην ασφάλεια Πολυγύρου.  Ο 34χρονος υποστηρίζει ότι όλο αυτό το διάστημα έμενε εκεί κατά κύριο λόγο και ότι δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί από την ευρύτερη περιοχή λόγω των αστυνομικών μπλόκων. Το σημείο όπου βρέθηκε είχε ερευνηθεί το προηγούμενο διάστημα. Θα ερευνηθεί όμως εκ νέου για τυχόν στοιχεία