Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!!

Στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» μίλησε η Κύπρια τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου.

«Όλοι οι άνθρωποι προσπαθούμε να βρούμε ένα σύντροφο στη ζωή, μια αληθινή αγάπη και να πορευτούμε μ’ αυτήν. Άλλες φορές το πετυχαίνουμε, άλλες όχι. (…) Εξαρτάται από το χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου αν θα κρατήσει καλές σχέσεις με τον πρώην αγαπημένο του. Αν είναι κάτι αληθινό, παραμένει. Όταν βάζουμε τον εγωισμό μας πρώτο και δεν κατανοούμε τις ανάγκες του άλλου, εκεί γίνεται το λάθος. Κάθε χωρισμός είναι επώδυνος, ειδικά όταν μιλάμε για μακροχρόνιες σχέσεις».

Σε ερώτηση για τον πρώην σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Δέσποινα απάντησε: «O καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Κανέναν εκνευρισμό δεν μου προκαλεί. Ο χωρισμός έγινε πριν από δύο χρόνια. Δεν περίμενα ότι ακόμα θα με ρωτάτε γι' αυτό. Ξέρω ότι γίνεται επειδή δεν βγήκα νωρίτερα να μιλήσω. Ο χωρισμός ήταν δική μου επιθυμία και χαίρομαι όταν τον ακούω να λέει πως είναι ευτυχισμένος. Όσο για τον εαυτό της, ανέφερε: «Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά είμαι πάρα πολύ καλά».

Αν και δήλωσε πως παρακολούθησε το «Dancing» και τις δύο Κυριακές, όταν τη ρώτησαν αν θα έπαιρνε μέρος, είπε: «Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα. (…) Η Ζέτα είναι πολύ όμορφη να τη βλέπεις και αυτό που κάνει, το κάνει πάρα πολύ καλά».