Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Δεν είναι ζευγάρι η Γιώτα Τριγώνη και ο Σίμος Κεδικογλου.. μονο φίλοι!

Άδικος χαμός οτι η επιτυχημένη οδοντιατρος Γιώτα Τριγώνη τα έχει με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδικογλου .. καμια σχέση λοιπόν!! Εμείς κάναμε τα τηλέφωνα μας και φυσικά την έρευνα μας και αφού διασταυρωσαμε πληροφορίες σας ενημερωνουμε για να ξέρετε... Ή κύρια Τριγώνη έχει σοβαρή σχέση στο εξωτερικο και μάλλιστα φήμες θέλουνε να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας όσο για τον κύριο Κεδικογλου είναι μόνος και αφοσιωμένος στην πολιτικη του καριέρα και μονο ! Το μονο που τους συνδέει είναι μια οικογενειακή φιλια χρονων . Αυτά για να τελειώσει επιτέλους η παραπληροφόρηση !!


Περισσότερα

Όλοι ήτανε εκεί...

Πλήθος διασημοτήτων έδωσε το παρών σ’ ένα exclusive Black Tie party για να γιορτάσει το λανσάρισμα των συλλογών Conscious και Conscious Exclusive της H&M. Επηρεασμένο από τη λάμψη και το μποέμ στυλ της Exclusive συλλογής, το σκηνικό συνδύαζε μόδα με black tie props, μουσική των Πλαστελίνη και χορό από τη χορευτική ομάδα του Πάνου Ξυλά. Μοναδική η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη σε διπλό ρόλο αφού τραγούδησε και χόρεψε το νέο της τραγούδι «Σε ένα όνειρο». Οι παρευρισκόμενοι είδαν τη συλλογή φορεμένη από τους επώνυμους καλεσμένους, όπως οι: Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Πετρουλάκη, Ελένη Φουρέιρα, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λυδία Παπαιωάννου…


Περισσότερα

Ο Χαρητατος παίρνει την πρωινή ενημέρωση στον Alpha !

Η πρωινή ενημέρωση επιστρέφει στον Alpha! Ενημέρωση που καταγράφει τον παλμό των γεγονότων με έρευνα, συνέπεια, αντικειμενικότητα. Ενημέρωση με δυναμικό διαδραστικό χαρακτήρα για τον τηλεθεατή αλλά και τον χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, από τις 8:00 έως τις 10:00, ο Σπύρος Χαριτάτος, μαζί με μία νεανική δημοσιογραφική ομάδα, καταγράφουν και παρουσιάζουν την επικαιρότητα, δυναμικά και με ουσία, χωρίς εντάσεις και στερεότυπες μεθόδους. Ρεπορτάζ, ειδήσεις, εξελίξεις, συνεντεύξεις, απευθείας συνδέσεις από κάθε σημείο της χώρας και το εξωτερικό, αναδεικνύουν όσα μας απασχολούν. Πολιτική, οικονομία, κοινωνία, αθλητισμός, περιβάλλον, υγεία, εθελοντισμός και ό,τι αφορά τη ζωή μας γίνεται πρωινή ενημέρωση για όλους μας! Στην εκπομπή θα συμμετέχουν και δημοσιογράφοι από το δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ο Σπύρος Χαριτάτος λέει: «Είναι μια ευκαιρία μέσω της τηλεόρασης να αναδείξουμε συμπεριφορές, παρεμβάσεις και εθελοντικές πράξεις που μας ωφελούν ή οφείλουν να αναγνωριστούν, αλλά και αδράνειες, κενά του παρελθόντος ή αδυναμίες που μας έφεραν σε μία δύσκολη θέση, τον κάθε ένα ατομικά αλλά και ως κοινωνία, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητά μας. Δεν αναφέρομαι μόνο στην οικονομική κρίση, αλλά και στην κρίση των θεσμών, στον τρόπο που σκεφτόμαστε, που βλέπουμε τον συνάνθρωπό μας, που αντιδρούμε στα ερεθίσματα της καθημερινότητας και τα αντιλαμβανόμαστε τώρα πιο πολύ να ξεπροβάλλουν ως πρόβλημα, ενώ τα βιώναμε ανέκαθεν. Είναι ευκαιρία να δούμε μία άλλη χρήση της τηλεόρασης, πιο κοντά στον τηλεθεατή. Στην ουσία, αν μπορούσαμε να αντιστρέψουμε τους όρους, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία, ο τηλεθεατής να είναι η τηλεόραση και όχι η τηλεόραση να ορίζει τον τηλεθεατή. Είναι μία ευκαιρία που δίνεται σε όλους μας να ξαναδούμε το μέσο ως μέσο επικοινωνίας και ανθρώπινης επαφής και όχι απλώς ως μέσο εκπομπής μηνυμάτων, εικόνων, αδιαφορώντας ο πομπός κατά πόσο ωφελείται ο δέκτης». Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης Αρχισυνταξία: Ηλίας Γαλαμανώλης «Πρωινή ενημέρωση Alpha», Σαββατοκύριακο στις 08:00, στον Alpha!


Περισσότερα

Οι τρελές απαιτήσεις της Gaga για να ερθει στην Ελλάδα !

Τη στιγμή που οι φανατικοί θαυμαστές της Lady Gaga ανυπομονούν να δουν από κοντά την ποπ σταρ που θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ,  οι διοργανωτές της συναυλίας δεν θα θέλουν να ακούν ούτε το όνομα της. Ο λόγος είναι οι «τρελές» απαιτήσεις που φέρεται να έχει η Lady Gaga που συνοπτικά ζητάει: Να την περιμένει κατά την άφιξή της στο Ελ. Βενιζέλος μία vintage Rolls Royce λιμουζίνα, κόκκινου χρώματος, ένα συνοδευτικό SUV Mercedes Benz GL450 για την προσωπική της ασφάλεια και ένα βανάκι για τους στενούς συνεργάτες της, τον προσωπικό της γυμναστή, τους δύο στυλίστες και τη γραμματέα της. Να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο, καθώς επιθυμεί να περάσει απαρατήρητη. Να επικρατεί το λευκό χρώμα στα έπιπλα στην σουίτα της. Εφόσον όμως αυτό δεν θα είναι εφικτό, να καλυφτούν τα έντονα χρώματα του χώρου με λευκά υφάσματα. Να μην έχουν παντζούρια τα παράθυρα, αλλά κουρτίνες διπλής στρώσης από γκρι βαρύ ύφασμα. Να υπάρχουν μηχανήματα αερόβιας γυμναστικής και τηλεοράσεις με δορυφορική λήψη. Να έχει σταθερή θερμοκρασία στους εσωτερικούς χώρους -δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 23 βαθμούς- και μόνιμη προστασία με αντηλιακές ομπρέλες ή λευκές μεμβράνες κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε εξωτερικούς χώρους. Από το μενού της να λείπουν τα οστρακοειδή, λόγω αλλεργίας.


Περισσότερα

Οικογενειακός η Beyonce στην καραϊβική..

Και αφού τελείωσε την παγκόσμια περιοδεία της, ήρθε η ώρα για ξεκούραση! Έτσι η Beyonce πήρε την οικογένειά της και πήγαν να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές στην Καραϊβική. Η 33χρονη star μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μερικές φωτογραφίες της με την ίδια, τον σύζυγό της Jay Z και την μικρή τους κόρη Bleu Ivy. Πιο χαλαρή από ποτέ, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και έχοντας αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους, «κλέβει» τις εντυπώσεις.


Περισσότερα

Ή αυστηρή κριτική του Λιαγκα στον Λαζόπουλο!

Την επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στο «Αλ Τσαντίρι» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το «Πρωινό».   «Παιδιά, ο Ελευθερίου δεν μου άρεσε καθόλου στον Λαζόπουλο» σχολίασε ο 44χρονος παρουσιαστής του ΑΝΤ1 για την παρουσία του Λευτέρη Ελευθερίου στο «Αλ Τσαντίρι», ενώ συμπλήρωσε: «Επειδή είναι καλός, πρέπει να προσέξει λίγο για να μην καεί».   Όσο για τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Μπράβο στον Λάκη που πήγε στη Μυτιλήνη, αλλά δεν μου άρεσε η εκπομπή. Έκανε μια εκπομπή για να βρίσει τον Σταύρο Θεοδωράκη. Μόνο που δεν πήρε μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είπε "ψηφίστε". Εγώ δεν έχω πρόβλημα, στις τελευταίες εκλογές ΣΥΡΙΖΑ ψήφσα. Η εκπομπή, όμως, έγινε για να ξεσκίσουν τον Θεοδωράκη, δηλαδή το Mega και τον Θεοδωράκη. Ήταν σε ένα βαθμό πάνω από το χιούμορ, ήταν κανονική δουλειά».  


Περισσότερα

Κάρφωσε η Μακρυπούλια τον Μικρούτσικο!

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό mou» και έδωσε τη δική της απάντηση στην αυστηρή κριτική που της άσκησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με την παρουσίαση του «Just the 2 of Us» («Η Ζέτα το διαπραγματεύεται και το διεκπεραιώνει. Ο Ουγγαρέζος κάνει παρουσίαση, η άλλη κάνει διεκπεραίωση. [...] Το κουκούτσι της παρουσίασης είναι η επικοινωνία: είναι να μπαίνεις μέσα σε όλα τα πράγματα χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο autocue ή κάποιο "αυτί"»), ενώ σχολίασε και τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του πρώτου live.   «Προφανώς για να το λέει θα έχει κάποιο λόγο και σέβομαι πάρα πολύ την αποψή του μετά από τόσα χρόνια που κάνει τηλεόραση. Για το τελευταίο μόνο έχω να πω κάτι, θα τον καλέσω εδώ για να δει ότι δεν υπάρχει autocue», είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια για τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου, ενώ για τα τεχνικά προβλήματα της πρεμιέρας σχολίασε με χιούμορ: «Προβλήματα πρέπει να υπάρχουν για να γινόμαστε καλύτεροι. Επίτηδες είχαμε κάποια μικρά προβληματάκια στο πρώτο (live) για να τα εξαφανίσουμε τώρα μαγικά!».  


Περισσότερα

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η Γιώτα Τριγώνη και ο Σίμος Κεδικογλου δεν είναι τελικά ζευγάρι!

Αποκλειστικό: Πριν λιγες μέρες έγινε πρωτη είδηση σε όλα τα μέσα οτι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σιμος Κεδικογλου και η τομεάρχης Ευρυτανίας Γιώτα Τριγώνη είναι ζευγάρι.Μετα απο δημοσιογραφική έρευνα και αφού επικοινωνησαμε με το περιβάλλον της γνωστής οδοντιάτρου μάθαμε οτι η Γιώτα και ο Σίμος με τα λύπης μας δεν είναι ζευγάρι και μάλιστα η όμορφη οδοντίατρος έχει σοβαρή σχέση στο εξωτερικό που όπως φένεται θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας ! Το μονο που συνδέει τα δυο πολιτικά πρόσωπα είναι η οικογενειακή φιλια που έχουνε και τίποτα παραπάνω!Κρίμα βρε Σίμο σου έφυγε το κορίτσι μέσα απο τα χέρια!!!


Περισσότερα

Έλειπε ο Κωστόπουλος για δουλειές σήμερα απο την εκπομπη και καλά!!

Χωρίς τον Πέτρο Κωστόπουλο ξεκίνησε το «Πρωινό mou», το πρωί της Δευτέρας, με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να λένε την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές της εκπομπής.   «Σήμερα ο Πέτρος δεν θα είναι στην εκπομπή, γιατί λείπει για δουλειές στο εξωτερικό. Θα είναι μαζί μας την Τετάρτη. Γλιτώσαμε, θα είμαστε μόνοι μας σήμερα!», είπε με χιούμορ η Τζένη Μπαλατσινού, εξηγώντας τον λόγο της απουσίας του συζύγου και συμπαρουσιαστή της.


Περισσότερα

Η Μαριο αποκάλυψε στην κόρη της ποιος είναι ο πατέρας της!

Μια τολμηρή αποκάλυψη για την οικογένειά της έκανε η τραγουδίστρια Μαριώ, μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».   Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έκανε για έναν έρωτα, εκείνη απάντησε: «Δεν ήταν τρέλα ήταν απόφαση, τότε που αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, την κόρη μου. Ήταν καρπός μιας πολύς μεγάλης αγάπης. Την αποκάλυψη αυτή την έκανα στην κόρη μου πριν από δυόμισι χρόνια», ενώ παραδέχτηκε πως ο σύζυγός της γνώριζε εξαρχής πως δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της:«Ε βέβαια και το γνώριζε. Έγκυος ήμουν όταν παντρευτήκαμε» συμπλήρωσε.    Όσο για την ιδιαίτερη στιγμή που εξομολογήθηκε το μυστικό αυτό στην κόρη της, η Μαριώ είπε: «Ήρθε η στιγμή που μαλώσαμε άσχημα με τον άντρα μου και ξεκλείδωσα το στόμα μου. Με ρώτησε η κόρη μου: "Γιατί, μανούλα, κάθε φορά που μαλώνεις με το μπαμπά τού λες ότι αυτό το παιδί σου το πλήρωσες χρυσό και δείχνεις εμένα; Τι εννοείς;". Και της είπα: "Μαρίνα μου πιάσε κάθισμα και θα σου πω, αγάπη μου. Δεν είναι ο μπαμπάς σου αυτός. Ο δικός σου ήταν κι εκείνος Πόντιος, λεγόταν Ευμένης και καταγόταν από την Πτολεμαΐδα, αλλά οι γονείς του δεν με θέλανε γιατί έπαιζα ακορντεόν και τραγουδούσα". Πάγωσε το κορίτσι, μου είπε: "Εγώ έχω για πατέρα μου αυτόν που γνώρισα σε όλα μου τα χρόνια. Και το μόνο που θέλω είναι μην μαλώνετε"».


Περισσότερα

Οσα δεν ξέρετε για τον Λιανό...

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στο «ΕΓΩ weekly» πράγματα που δεν ξέραμε για εκείνον.   -H αγαπημένη του ταινία είναι τα «Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας» και αγαπημένο του τραγούδι είναι το «Hey you» των Pink Floyd.   -ο άθλημα που δεν χάνει με τίποτα ως φίλαθλος είναι το βόλεϊ γυναικών!   -Η μεγαλύτερη σκανταλιά που έχει κάνει ως παιδί είναι... ληστεία σε σούπερ μάρκετ.   - H μεγαλύτερή του φοβία είναι οι αράχνες.   - Το χόμπι του είναι το ψάρεμα.    - Το γούρι του είναι ένα κομποσκοίνι.   - Η στιγμή που έχει ζήσει και ντρέπεται όταν θυμάται είναι όταν έπαιρνε στα σοβαρά το «Fame Story».   - Θεωρεί μεγαλύτερή του ιδιοτροπία το γεγονός ότι είναι ξερόλας.   - Μια καθημερινή συνήθεια που δεν αλλάζει με τίποτα είναι ο καφές.   - Το μεγαλύτερο όνειρό του είναι να γυρίσει τον κόσμο, ενώ ευτυχία για εκείνον είναι να ζήσει μία γεμάτη ζωή χωρίς να μετανιώνει για τις επιλογές του.    


Περισσότερα

Βίκυ Καβουρα τα αποκαλύπτει όλα!

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στο περιοδικό TV Box για την προσωπική της σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο, το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού αλλά και τις εξελίξεις στην καθημερινή σειρά «Κλεμμένα Όνειρα».   Σχετικά με τον ρόλο της Σόνιας, τον οποίο ενσαρκώνει στην σειρά του MEGA «Κλεμμένα Όνειρα» η ίδια αποκάλυψε: «Δεν πιστεύω ότι δε θα ησυχάσει αν δεν τον σκοτώσει. Μπορεί να προκάλεσα την τύχη του με όσα έπραξα, αλλά θα αποδειχτεί πως είχα λόγους που το έκανα. Κι έχω φροντίσει να πάρω τα μέτρα μου. Αυτά θα τον... σταματήσουν» και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι ότι θα φτάσω πολύ κοντά στην ευτυχία και θα έχω καταφέρει όλα όσα θέλω».   «Είμαι πολύ καλά και ευτυχισμένη. Και οι γονείς μου είναι μια χαρά! Είναι χαρούμενοι κι εκείνοι!» εξομολογήθηκε σχετικά με την προσωπική της ζωή και την σχέση με τον Νίκο Οικονόμοπουλο. Παράλληλα, σχολίασε την συγκατοίκησή τους και τα αισθήματά της γι' αυτήν: «Είναι ωραία να έχεις διαφορετικές ώρες με τον σύντροφό σου, για να σου λείπει. Επίσης, από μια διαφορετική δουλειά μαθαίνεις και διαφορετικά νέα. Θεωρώ πιο δύσκολο να δουλεύεις με τον αγαπημένο σου στον ίδιο εργασιακό χώρο».   Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας: «Η δημιουργία οικογένειας δεν πάει με την ηλικία και δεν θεωρώ πως είμαι μικρή. Αν με ρωτάτε, λοιπόν, μήπως έχει ξυπνήσει το μητρικό μου ένστικτο, σας απαντώ πως, ναι, έχει γίνει εδώ και έναν χρόνο», αλλά και την σχέση της οικογένειας με την καριέρα «Η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα. Δεν υποτιμώ το επάγγελμά μου, αλλά πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία».


Περισσότερα

Η Λίτσα Πατέρα τα χωνει παλι στην Ελεονώρα!

Στην εκπομπή «Ο Κόσμος Ανάποδα» βρέθηκε καλεσμένη η Λίτσα Πατέρα, το απόγευμα της Κυριακής. Η αστρολόγος του ΑΝΤ1 δεν δίστασε να πει για ακόμα μία φορά τη γνώμη της για την Ελεονώρα Μελέτη.    Για την πρώην οικοδέσποινα του «Πρωινού Καφέ», η διάσημη αστρολόγος δήλωσε με νόημα: «Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένα μικρό ακόμα κοριτσάκι. Καμιά φορά δεν αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα των καταστάσεων», ενώ συμπλήρωσε: «Ένα μικρό κοριτσάκι δεν μπορεί να διακρίνει τους κινδύνους, τις δυσκολίες... Τις αντιμετωπίζει σαν μικρό κοριτσάκι. Κι αυτό είναι και το θετικό, αλλά και το αρνητικό της».


Περισσότερα