Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η ναταλια Γερμανού στον Αντ1;

Την ώρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τρίβει τα χεράκια της που συνεχίζει και τη νέα χρονιά στον Alpha και κοντά στην κολλητή της Ελένη Μενεγάκη, η Ναταλία Γερμανού κανονίζει ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο!!!! Αν και ακούγονται πολλά για την ξανθιά παρουσιάστρια και το επαγγελματικό της μέλλον στο Alpha, φήμες θέλουν την Ναταλία να συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στα λημέρια του πρώην συζύγου της Μενεγάκη! Αν και από την Κάντζα της πρότειναν να αναλάβει νέα εκπομπή γιατί δεν θέλουν να τη χάσουν, η Ναταλία (λένε τα gossip) συναντήθηκε ήδη και με τον Γιάννη Λάτσιο που της πρότεινε να αναλάβει τοκ σόου στον ΑΝΤ1.


Περισσότερα

Τι μας λέει ο Μαριος Αθανασίου ;

Τότε ήταν φλωράκος, τώρα έγινε... μαγκάκος! 27.07.2013 - 13.45  Καλέ τι μαθαίνει κανείς αν ανοίξει την τηλεόρασή του απόγευμα Παρασκευής; Φλωράκος, λέει, ήταν ο Μάριος Αθανασίου και βγήκε να μας το πει, μην τυχόν και δεν περάσουμε καλά το weekend μας! «Φλωράκος ήμουν. Δεν ήμουν βαθιά αλήτης, να κάνω πάρα πολύ περίεργη ζωή. Δοκίμαζα καταστάσεις πολύ χαλαρά. Έκανα κυρίως αυτό που ήθελα», είπε ο ηθοποιός για το παρελθόν του στην εκπομπή «Π.Ε.Δ.Ε.Σ.». Πάντως, αυτό που η μισή showbiz ήταν στο παρελθόν «κακά παιδιά» και τώρα έγιναν «καλά παιδιά», με ξεπερνάει... Κανείς που έκανε το αντίστροφο, ή, έστω, παρέμεινε ίδιος υπάρχει;;;


Περισσότερα

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Θα παρουσιάσει τελικά βραδινό talk show;

Μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha, η εφημερίδα «Espresso» δημοσιεύει πληροφορίες που αφορούν τη συνέχιση της εκπομπής της διάσημης παρουσιάστριας, αλλά και τις νέες προτάσεις που λέγεται ότι δέχτηκε από τη διοίκηση του σταθμού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο πλευρό της 43χρονης παρουσιάστριας παραμένουν οι δυο μόνιμοι συνεργάτες της, Γρηγόρης Γκουντάρας και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ενώ πιθανότατη είναι και η παραμονή της Κατερίνας Ζαρίφη στην παρέα της εκπομπής. Παράλληλα, στη θέση της αρχισυντάκτριας φαίνεται πως παραμένει και η Ελένη Γελαλή. Παράλληλα, όμως, οι πληροφορίες της εφημερίδας επαναφέρουν το σενάριο της παρουσίασης από την Ελένη Μενεγάκη ενός βραδινού talk show. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση του Alpha πρότεινε στην Ελένη Μενεγάκη να παρουσιάσει μια εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή αυτού του concept, καθώς η φετινή σεζόν έδειξε ότι οι συνεντεύξεις είναι ένα από τα δυνατά της «χαρτιά» στους πίνακες τηλεθέασης και έτσι αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά η prime time ζώνη του σταθμού.


Περισσότερα

Η απάντηση στις φήμες για το νέο πρόσωπο στη ζωή της βικυς καγια !

Η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης δεν είναι πια μαζί, ενώ νέο δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού υπαινίσσεται πως εκείνη έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή της, στο πλευρό ενός νέου συντρόφου. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Ο νεαρός άνδρας που εθεάθη μαζί με τη Βίκυ Καγιά στη Μύκονο, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης απόδρασής της στο νησί, είναι ο ηθοποιός Ευάγγελος Μπούσης: «Ο Ευάγγελος ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και είναι χρόνια φίλος της Βίκυς Καγιά. Οι δυο τους όρισαν ως τόπο συνάντησής τους τη Μύκονο για τις φετινές τους διακοπές, όπου φυσικά συνοδεύονταν από μεγάλη παρέα φίλων» τονίζει κατηγορηματικά πηγή του Yupiii από το στενό περιβάλλον της Βίκυς Καγιά. «Έχουν κυκλοφορήσει πολλές κοινές φωτογραφίες τους από τη Μύκονο. Αν κάτι συνέβαινε μεταξύ τους, σίγουρα δεν θα πόζαραν σε φωτογράφους. Είναι πασιφανές ότι είναι φίλοι και τίποτα περισσότερο, γι'αυτό και δεν τους ενόχλησε στιγμή η παρουσία των φωτογράφων τόσο στην παραλία όσο και στα σοκάκια του νησιού. Δεν έχουν κάτι να κρύψουν» προσθέτει η ίδια πηγή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, ο νεαρός ηθοποιός επέστρεψε στη Νέα Υόρκη αμέσως μετά τις διακοπές του στη Μύκονο. Μάλιστα, εκεί επισκέφτηκε την αγαπημένη του φίλη, Σοφία Καρβέλα, η οποία σε λίγες εβδομάδες θα ποκτήσει το πρώτο της παιδί.


Περισσότερα

Αποχωρεί από τον Alpha;

Χωρίς τη Ναταλία Γερμανού κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστεί το «Μες Στην Καλή Χαρά» την ερχόμενη σεζόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvshow.gr. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα όλα δείχνουν πως οι δρόμοι του Alpha και της διάσημης παρουσιάστριας χωρίζουν, έπειτα από αρκετά χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας. Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού φαίνεται πως αποχωρεί από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του «Μες Στην Καλή Χαρά», καθώς δεν έχει συμφωνήσει ακόμα για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον σταθμό, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση δείχνει να οδηγείται και η συνεργασία του Θέμη Γεωργαντά με το κανάλι. Παράλληλα, η – μέχρι πρότινος τουλάχιστον – οικοδέσποινα της εκπομπής έχει κάνει συζητήσεις με το Star αλλά και τον ΑΝΤ1 για νέα projects βραδινών εκπομπών. Αντίθετα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, στην εκπομπή θα είναι και τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, ο Παύλος Σταματόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έχουν ήδη συμφωνήσει τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον Alpha.


Περισσότερα

Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά Όσα έγιναν στο ραντεβού με το Mega

Το πρώτο βήμα για τη συνέχιση της συνεργασίας τους με το Mega έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Το διάσημο ζευγάρι συναντήθηκε με τον Πέτρο Μπούτο, το απόγευμα της Τρίτης, και μαζί συζήτησαν σχετικά με τη συνέχιση του «Πρωινό Mou» και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», στο ραντεβού ο 44χρονος παρουσιαστής συζήτησε εκ νέου την παρουσία του στην πρωινή ζώνη, καθώς ετέθη ξανά το ενδεχόμενο της παρουσίας του σε ένα βραδινό talk show, ενδεχόμενο που και ο ίδιος εξετάζει πολύ θετικά. Προϋπόθεση, βέβαια, για το ενδεχόμενο αυτό είναι να μην αλλάξουν – σε σχέση με πέρυσι – οι οικονομικές αποδοχές του παρουσιαστή, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα αύξησης. Έτσι, εκτός απροόπτου, φαίνεται πως το επιτυχημένο δίδυμο της πρωινής ζώνης θα συνεχίσει να λέει "καλημέρα" στους τηλεθεατές κάθε πρωί. Παράλληλα όμως, όσο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έχουν προγραμματιστεί και κάποια ραντεβού από τη διοίκηση του Mega με τους υπόλοιπους συντελεστές του «Πρωινού» ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της συνέχισης της συνεργασίας τους. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι η συνταγή του «Πρωινό Mou» έχει θεωρηθεί επιτυχημένη και δεν αναμένονται αλλαγές στη σύσταση της ομάδας.


Περισσότερα

Η σέξι εμφάνιση με μαγιό στη Ρόδο

Ο Νίκος Βέρτης ταξίδεψε πρόσφατα μέχρι τη Ρόδο, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, και ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε σε χαλαρές στιγμές μόνο με το μαγιό του, έξω από τη σουίτα όπου διέμεινε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί.


Περισσότερα

παντρεύτηκε κρυφά η Κατερίνα Λέχου με τον Μάνο Στρατάκη;

Π Σύμφωνα με φήμες η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης παντρεύτηκαν κρυφά στην Πάτμο! Σύμφωνα με το star, η ηθοποιός και ο αγαπημένος της παντρεύτηκαν στο εξωκλήσι του Αγίου Δημήτριου, με κουμπάρους τον Αντώνη Μπέζο και την σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη. Ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο, αφού, εκτός από το ζευγάρι και τους κουμπάρους, παρόντες ήταν μόνο ο παπάς και ο ψάλτης, μιας και θέλησαν να το κρατήσουν κρυφό και να μην το «πάρουν είδηση οι φωτορεπόρτερ!


Περισσότερα

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Πρωτοσελιδο στην Hurriyet την μεγαλητερη εφημεριδα της τουρκιας η Γιωτα Τριγωνη

Η παραιτηση της Γιωτας Τριγωνη απο τομεαρχης δωδεκανησων προκαλεσε μια θυελλα αντιδρασεων !η διασημη οδοντιατρος οπως δηλωσε ο λογος που παραιτηθηκε ειναι η επιθεση που δεχτηκε απο τα δωδεκανησα οτι διαφημιζει την τουρκια και οχι την ελλαδα ,με αφορμη την φωτογραφιση που εκανε στην κωσταντινουπολη για δικο της ξενοδοχειο .τα νεα εφτασαν και στην γειτονικη μας χωρα οπου η μεγαλητερη εφημεριδα της τουρκιας η Hurriyet εκανε πρωτοσελιδο την Γιωτα Τριγωνη υποστηριζοντας την και αρθρογραφοντας οτι ειναι αδικη η επιθεση που δεχτηκε αφου δεν τεθηκε θεμα διαφημισης αλλα επαγκελματικης κινησης, στο αρθρο εξιστορειται ολο το σκηνικο .η εφημεριδα Hurriyet εκανε ενα πολυ ωραιο αφιερωμα στην Γιωτα αφου η ομορφη οδοντιατρος ειναι διασημη στην κωσταντινουπολη και την αποκαλουνε στο αρθρο τους η οδοντιατρος των πολουσιων !! το βεβαιον ειναι οτι σε καθε περιπτωση η κυρια Τριγωνη απεκτησε μια τεραστια αναγνωρισιμοτητα -διασημοτητα που αποτελει για τα ελληνικα δεδομενα βασικη προθποθεσηγια να ψηφιστεις και να πας στη...βουλη ...τις επομενες εβδομαδες περιμενουμε και την ανακοινωση της καινουργιας της θεσης .


Περισσότερα

Lady Gaga: Στην κορυφή του Forbes

Η πλουσιότερη celebrity κάτω των τριάντα είναι η Lady Gaga! Tα έσοδα της τραγουδίστριας το περασμένο χρόνο ήταν 80 εκατομμύρια δολάρια και έτσι βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας του περιοδικού Forbes με τις πλουσιότερες διασημότητες κάτω των 30 και ακολουθεί ο Justin Bieber με έσοδα 58 εκατομμυρίων δολαρίων και τρίτη η Taylor Swift με 55 εκατομμύρια έσοδα. Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/270326/lady-gaga-stin-koryfi-toy-forbes#ixzz2ZrKhBLzN


Περισσότερα

Το τάμα της Μαρινέλλας για την κόρη της, που πέρασε μεγάλη περιπέτεια υγείας

Η Μαρινέλλα είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη πίστη και ευγνωμοσύνη στον Θεό. Η τραγουδίστρια μάλιστα εκπλήρωσε πριν από λίγες ημέρες στη Βέροια το τάμα που είχε κάνει για την κόρη της, Τζωρτζίνα. «Η Τζωρτζίνα είχε καρκίνο στο μαστό, αλλά τον πρόλαβε στο δευτερόλεπτο. Δόξα τον Πανάγαθο», είχε δηλώσει η Μαρινέλλα, η οποία βλέπει σήμερα την κόρη της να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε. Η Μαρινέλλα το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να ευχαριστήσει τον Θεό για την σωτηρία του παιδιού της. Έκανε λοιπόν ένα τάμα και το εκπλήρωσε στη Μονή της Καλλίπετρας και τη Μονή της Παναγίας Σουμελά. Με πνεύμα κατανυκτικό και με μεγάλη συγκίνηση, η Μεγάλη Κυρία του τραγουδιού προσευχήθηκε για πολλή ώρα, ευχαριστώντας τον Θεό που βοήθησε την κόρη της να γίνει καλά. Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/270219/to-tama-tis-marinellas-gia-tin-kori-tis-poy-perase-megali-peripeteia-ygeias#ixzz2ZrKNNSmO


Περισσότερα

Robbie Williams: Υπέγραψε στα οπίσθια θαυμάστριάς του!

Θαυμάστριά του του ζήτησε να υπογράψει στα οπίσθιά της και αυτός δεν της χάλασε χατίρι! Ο λόγος για τον... Robbie Williams, που άνετος υπέγραψε στα οπίσθια της Λόνε Μάρτινσεν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Όταν ο τραγουδιστής είδε το πλακάτ της θαυμάστριάς του που έγραφε «παρακαλώ υπέγραψε στον ποπό μου για να το κάνω τατουάζ», την ανέβασε στην σκηνή και της έκανε την επιθυμία της πραγματικότητα! Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/270320/robbie-williams-ypegrapse-sta-opisthia-thaymastrias-toy#ixzz2ZrK1czWC


Περισσότερα

Είναι οριστικό! Και του χρόνου «Πρωινό mou» στο Mega!

Χθες ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά συνάντησαν τον Πέτρο Μπούτο, όπου το «πρωινό mou» πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν! Στα μέσα Οκτώβρη σύμφωνα με το tvnea, η εκπομπή επιστρέφει στις οθόνες μας με αλλαγές κυρίως-πίσω από τις κάμερες! Οι χορηγίες που είναι έτοιμες να κλειστούν, εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα της εκπομπής, ανεξάρτητα από τα νούμερα που θα σημειώσει το πρωινό του χρόνου. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Άκης Πετρετζίκης, μιας και η στήλη της μαγειρικής θα επιμηκυνθεί! Η εκπομπή θα είναι την ίδια ακριβώς ώρα! Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/Media/story/270323/einai-oristiko-kai-toy-hronoy-proino-mou-sto-mega#ixzz2ZrJhSNel


Περισσότερα

Το «Μες Στην Καλή Χαρά» και επισήμως παίρνει το «πράσινο φως» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, χωρίς όμως να είναι σαφής η ομάδα των παρουσιαστών της εκπομπής.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο σταθμός κάνει μια ανασκόπηση της επιτυχημένης πορείας της εκπομπής στη ζώνη προβολής της για την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, αναφέροντας τα ονόματα της Ναταλίας Γερμανού, του Θέμη Γεωργαντά, του Παύλου Σταματόπουλου, του Παναγιώτη Χατζηδάκη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Στο σημείο, όμως, που ανακοινώνεται η συνέχιση της εκπομπής και την επόμενη σεζόν, αναφέρεται ότι το "Μες Στην Καλή Χαρά επιστρέφει ανανεωμένο το Φθινόπωρο στο πρόγραμμα του Alpha" - αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο της οποιασδήποτε αλλαγής στην ομάδα των συντελεστών. Διάβασε ολόκληρη την ανακοίνωση του καναλιού: Όταν η παρέα του Σαββατοκύριακου κλείνει με ποσοστό τηλεθέασης 22,9% στο κοινό 15-44, αναδεικνύοντάς την νικητή στην ζώνη του και 29,4% στο γυναικείο κοινό ηλικίας 25-44 όπου ήταν και το κύριο κοινό της εκπομπής, τότε γιατί να μην είναι «Μες στην καλή χαρά». Απέδειξαν πως είναι δυνατοί και αντέχουν στον χρόνο και τις αλλαγές! Η Ναταλία, ο Θέμης, ο Παύλος, ο Παναγιώτης και η Κωνσταντίνα αποχαιρετούν μια σεζόν που τα είχε όλα. Γέλιο, παιχνίδια, μουσική, παράξενες ειδήσεις από όλο τον κόσμο, χρηστικά θέματα, συνταγές μαγειρικής, μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και προτάσεις για τα παιδιά και τους γονείς. «Μες στην καλή χαρά» ήταν και όλοι όσοι πέρασαν από την εκπομπή. Πρόσωπα επιτυχημένα στον τομέα τους όπως ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού, ο Κώστας Βουτσάς, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Ζέτα Μακρυπόυλια, ο Αλέξης Γεωργούλης, η Μαρία Μπεκατώρου, η Καίτη Γαρμπή, η Ντέμυ, ο Κώστας Μαρτάκης και πολλοί άλλοι. Φέτος και επειδή η χαρά κρύβεται πίσω από όμορφες εικόνες, η εκπομπή αποδεικνύοντας την αγάπη της για την τέχνη, αποφάσισε να διοργανώσει δύο φωτογραφικούς διαγωνισμούς με θέμα: «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα» και «Μικρές χαρές». Η ενέργεια ολοκληρώθηκε με μια λαμπερή έκθεση στον Εθνικό Κήπο και είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Τα έσοδα διατέθηκαν υπέρ του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. Για πολλούς τηλεθεατές η χρονιά είχε μία επιπλέον χαρά! Πολλοί τυχεροί κέρδισαν μεγάλα δώρα και ταξίδια στους πιο όμορφους προορισμούς του κόσμου. Το «Μες στην καλή χαρά», ανανεωμένο, το Φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του Alpha


Περισσότερα

Καινούργιου: Blog Post 10 «Η διατροφή μου και το πρόγραμμα που ακολούθησα για να χάσω κιλά»

Τα κιλά μας και η εικόνα του σώματός μας είναι πράγματα που συχνά μας απασχολούν – πολλές φορές και περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Και επειδή έχω δει ότι πάρα πολύ συχνά με ρωτάτε πώς μέσα σε σχετικά μικρό διάστημα έχασα κάποια περιττά κιλά και αυτή τη στιγμή διατηρούμαι σε ένα φυσιολογικό και σωστό βάρος, αποφάσισα στο σημερινό μου blog post να σας γράψω γι’ αυτό. Πριν καν ξεκινήσω, πρέπει να σας πω πως το άγχος «πρέπει να χάσω γρήγορα κιλά» μόνο κακό μπορεί να μας κάνει, μιας και το στρες είναι ανασταλτικός παράγοντας, και φυσικά να τονίσω πως είναι φυσιολογικό για πολλές γυναίκες να έχουν αυξομειώσεις βάρους -πολλές φορές μπορεί να μην είναι θέμα κακής διατροφής, αλλά ορμονών για τις οποίες δεν ευθυνόμαστε σίγουρα εμείς. Εγώ σίγουρα δεν είμαι ειδικός και σέβομαι πολύ την γνώμη των διαιτολόγων, άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακολουθήσει προγράμματά τους. Ωστόσο, σήμερα, μέσα από αυτό το blog, θα προσπαθήσω μόνο να σας παρουσιάσω κάποια tips διατροφής και να μοιραστώ μαζί σας ένα ενδεικτικό πρόγραμμα που εγώ ακολούθησα και με βοήθησε πολύ. Tips: -Πριν από κάθε δίαιτα αποτοξινώνω καλά το σώμα μου πίνοντας τουλάχιστον 2 λίτρα νερό καθημερινά, πράσινο τσάι - ζεστό ή κρύο, ανάλογα με την εποχή- και αυξάνω τις φυτικές ίνες. -Τρώω 4-5 μικρά γεύματα την ημέρα (ανά 4 ώρες). Έτσι, δεν νιώθω πείνα και έχω αρκετή ενέργεια. -Μείωσα κατά πολύ το αλάτι στο φαγητό μου και περιόρισα τις τροφές που το περιέχουν. -Έβαλα τα cranberries στην διατροφή μου, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Κάθε μέρα, επέλεγα ένα από τα παρακάτω για πρωινό,δεκατιανό και απογευματινό: Πρωινό 1 καφέ χωρίς ζάχαρη και γάλα + τοστ με 1 φέτα γαλοπούλα και 1 φέτα τυρί ή 1 ποτήρι χυμό χωρίς ζάχαρη + 1 φρυγανιά με βούτυρο και μέλι ή 1 αφέψημα (π.χ. τσάι, χαμομήλι) + 1 φρυγανιά με βούτυρο και μέλι. Δεκατιανό 1 φρούτο ή μία μπάρα δημητριακών ή ζελέ χωρίς ζάχαρη Απογευματινό 1 γιαούρτι 0-2% απλό ή με γεύση φρούτου ή ένα ζελέ χωρίς ζάχαρη Τα κυρίως γεύματα: Δευτέρα Μεσημεριανό 1 ψητή μπριζόλα χοιρινή ή μοσχαρίσια + σαλάτα πράσινη (απεριόριστη ποσότητα) με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο (αλάτι, ξίδι και λεμόνι) Βραδινό Μία μεγάλη σαλάτα με ψητά και φρέσκα λαχανικά Τρίτη Μεσημεριανό «Λευκή» ομελέτα με 3 ασπράδια και 1 κρόκο + σαλάτα πράσινη (απεριόριστη ποσότητα) με 1 κ.σ. ελαιόλαδο (αλάτι, ξίδι και λεμόνι ) + 1 κομμάτι τυρί ανθότυρο. Βραδινό Στήθος κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα Τετάρτη Μεσημεριανό 1 μερίδα φασόλια ή μία μερίδα μπάμιες μαζί με ανθότυρο Βραδινό 3-4 καλαμάκια κοτόπουλο + σαλάτα πράσινη (απεριόριστη ποσότητα) Πέμπτη Μεσημεριανό 1 μερίδα ψάρι ψητό + σαλάτα πράσινη (απεριόριστη ποσότητα) Βραδινό Μία τονοσαλάτα Παρασκευή Μεσημεριανό Μια μερίδα μακαρόνια νερόβραστα με κόκκινη σάλτσα Βραδινό Βραστά λαχανικά και ένα βραστό αυγό Σάββατο Μεσημεριανό 1 μερίδα καλαμάρι ψητό + σαλάτα πράσινη Βραδινό 1 μερίδα ψάρι ψητό + σαλάτα πράσινη Κυριακή Μεσημεριανό Φιλέτο κοτόπουλο με σαλάτα Βραδινό 1 μερίδα πατατοσαλάτα με τόνο, μαρούλι, ντομάτα και μυρωδικά σε ένα κανονικό πιάτο Extra tip: Κατά τη διάρκεια της ημέρας, όποτε ένιωθα πείνα ή υπογλυκαιμία, έτρωγα μερικά cranberries Με αυτό το πρόγραμμα, κατάφερα να χάσω 8 κιλά, τα οποία δεν έχω πάρει έκτοτε. Πρέπει να τονίσω για ακόμα μια φορά ότι αυτό είναι το δικό μου, προσωπικό πρόγραμμα και να σας δώσω μια κοινότυπη, αλλά τόσο σημαντική συμβουλή: Ό,τι κάνετε, να το κάνετε με γνώμονα την υγεία σας και να ξέρετε ότι οι υπερβολές δεν είναι ούτε σοφές, αλλά ούτε και αποτελεσματικές! Σας φιλώ, Κατερίνα Καινούργιου https://twitter.com/katrinken http://instagram.com/katken85


Περισσότερα

Φωτογραφίες: Πού βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας;

Στο Island διασκέδασαν, το βράδυ της Δευτέρας, η Δούκισσα Νομικού, η Ελεονώρα Μελέτη και αρκετά ακόμα γνωστά πρόσωπα. Η αφορμή που οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στον prive χώρο του παραλιακού club restaurant ήταν το πάρτι για την ονομαστική γιορτή του Ηλία Ψινάκη, που ήταν δύο μέρες νωρίτερα, το Σάββατο. Ο εκκεντρικός μάνατζερ, μάλιστα, έδωσε ένα πρωτότυπο πάρτι σε συνδυασμό με τον εορτασμό των 80ων γενεθλίων της Μαίρης Χρονοπούλου. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Κώστας Μαρτάκης, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μάρθα Καραγιάννη.


Περισσότερα

Έλενα Παπαβασιλείου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ένα βήμα πριν συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ;

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την οριστική διακοπή της συνεργασίας της με τον Alpha, η Έλενα Παπαβασιλείου βρίσκεται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii, σε διαρκείς συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες με τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του. «Η ηγεσία του ΣΚΑΪ, αλλά και τα υψηλόβαθμα στελέχη του, εκτιμούν πολύ την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό της Έλενας και θέλουν πολύ να προχωρήσουν σε μία συνεργασία» τονίζει πηγή του Yupiii από το κανάλι του Φαλήρου, προσθέτοντας πως «οι συζητήσεις γίνονται σε πολύ καλό κλίμα». Όπως προσθέτει η ίδια πηγή, αν όλα πάνε καλά και η συνεργασία οριστικοποιηθεί, η γνωστή παρουσιάστρια από τον Οκτώβριο «θα παρουσιάσει μία εβδομαδιαία εκπομπή, η οποία θα είναι πολυθεματική. Θα απευθύνεται κατά βάση στους νέους, αλλά όχι μόνο. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο concept, το οποίο δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα στην τηλεόραση και θα προκαλέσει αίσθηση». Οι συζητήσεις της Έλενας Παπαβασιλείου με τον ΣΚΑΪ βρίσκονται σε εξέλιξη και οι αποφάσεις αναμένεται να παρθούν προσεχώς.


Περισσότερα

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Διακοπές στην Μύκονο με την σύζυγό του

Μια ρομαντική απόδραση μέχρι την Μύκονο έκανε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μαζί με την σύζυγό του, Νάνσυ Λεονάρδου. Ο βουλευτής της ΝΔ απόλαυσε λίγες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στο νησί των ανέμων με την αγαπημένη του και ξέφυγε για λίγο από την καθημερινότητα και το άγχος της πρωτεύουσας. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Real, το ζευγάρι ήταν χαρούμενο και με χαμογελαστό, ενώ η Νάνσυ Λεονάρδου ήταν ιδιαίτερα περιποιητική με τον άντρα της. Οι δυο τους γενικά κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και θέλουν να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.


Περισσότερα