Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Οι δηλώσεις στο «Όλα» και το σχόλιο της Φαίης Σκορδά

Ο Γεράσιμος Γεννατάς εμφανίστηκε στο «Όλα» της Δευτέρας και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη για κάποιες παλιότερες δηλώσεις του εναντίον των talent shows. «Αποκλείεται κατ’ αρχήν να είχα πει κάτι για συγκεκριμένο πρόσωπο. Αποκλείεται για κάποιον άνθρωπο» ξεκαθάρισε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε: «Εγώ έχω αυτές τις πετριές με την ηθική τάξη και πάω μόνο μέχρι ένα όριο. Είμαι και με τον εαυτό μου, βέβαια, αυστηρός. Είναι όμως σαφές ότι (όταν κάνεις τέτοιου είδους δηλώσεις) αναφέρεσαι σε αυτό που κάνει αυτός ο άνθρωπος και όχι γενικότερα στον ίδιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί, όμως, αυτό στον δικό μας χώρο είναι τόσο κακό… Δηλαδή αν πεις ότι ο Κατσουράνης δεν έπαιξε καλά την Κυριακή, είναι κακό;». Μάλιστα στη συνέχεια, ο Γεράσιμος Γεννατάς εξήγησε: «Είχα πει ότι υπήρχε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδος, πριν 3 -4 χρόνια, που υπήρχαν καμια 15αριά από αυτά τα talent shows και υπήρχε πολύ έντονο το στοιχείο του ποιος θα βγει πρώτος, ποιος θα νικήσει.. .Αυτός ο κοινωνικός πρωταθλητισμός δεν μου αρέσει». Η συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού, βέβαια, δεν έμεινε ασχολίαστη από την παρέα του Πρωινό Mou. «Η υπερβολή και η ανταγωνιστικότητα, λοιπόν, δεν του άρεσε» ανέφερε η Φαίη Σκορδά, ενώ συμπλήρωσε: «Στον συγκεκριμένο δικαιολογώ τα πάντα, καθώς είχε αρνηθεί μια πρόταση για ένα διαφημιστικό σποτ μιας τράπεζας για πάρα πολλά χρήματα, που θα έλυνε το πρόβλημα της ζωής του. Ένας τέτοιος άνθρωπος δικαιούται να έχει άποψη».


Περισσότερα

Γιώργος Σαμπάνης «Δόθηκα στο 100%, αλλά δεν το εκτίμησε»

>Γιώργος Σαμπάνης «Δόθηκα στο 100%, αλλά δεν το εκτίμησε» Μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεών του στο club «Vogue» της Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Σαμπάνης βρίσκεται σε συζητήσεις για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις σε ένα από τα γνωστά μαγαζιά της παραλιακής στην Αθήνα και μιλάει στο Yupiii για τη ζωή του. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που οι εμφανίσεις μας στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και που τώρα έρχεται το καλοκαίρι. Θα κάνω κάποιες εμφανίσεις στην παραλιακή -βρισκόμαστε σε συζητήσεις ακόμη- και συναυλίες, ώστε να προωθήσω το cd μου “Δεν είμαι ήρωας”», λέει και συμπληρώνει «Θεωρώ ότι ο δίσκος που κάναμε με την Ελεάνα Βραχάλη, ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει στην καριέρα μου, ένα βήμα που με πήγε πιο κάτω και χαίρομαι πολύ που αγαπήθηκε από τον κόσμο». Πότε γράφει όμως καλύτερα τραγούδια; Όταν ερωτεύεται ή όταν χωρίζει; «Δεν έχω θέμα! Όλα με αφορούν γύρω μου, ακόμη και κάτι που θα δω ή θα ακούσω έξω στο δρόμο. Ακόμη και ιστορίες ή παθήματα των φίλων μου, τα κάνω τραγούδια» εξηγεί ο 29χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ενώ σε ερώτηση για το πιο ακριβό δώρο που έχει κάνει ποτέ σε μία γυναίκα, δεν διστάζει να απαντήσει: «Τον εαυτό μου! Εξ’ ολοκλήρου για πάρτη της, 100%! Αλλά δεν το εκτίμησε». Έχοντας βγει πρόσφατα από μια σχέση, ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει σχετικά με το πώς διαχειρίζεται έναν χωρισμό: «Κάποια στιγμή κάθεσαι να κάνεις έναν απολογισμό, τι πήρες, τι έδωσες και καταλήγεις κάπου. Κι όπως έχει πει κι ο Ρέμος σ’ ένα από τα πολλά ωραία τραγούδια του στο παρελθόν "καιρός να πάμε παρακάτω!"». Νιώθει όμως έτοιμος να κάνει τη δική του οικογένεια: «Είμαι 29 ετών, μπαίνω στα 30 μου, οπότε δεν θα είχα κανένα θέμα να κάνω οικογένεια και σήμερα. Δεν το κυνηγάω, αλλά αν βρω τον ιδανικό άνθρωπο, εννοείται θα προχωρήσω μαζί του. Θέλω να κάνω παιδιά, με αφορά αυτό το κεφάλαιο, αλλά ο γάμος όχι τόσο. Μόνο σαν τυπική υπόθεση απέναντι στα παιδιά. Πιο πολύ το κάνεις για τα παιδιά σου, αλλά και για τον άλλον. Θες να του δείξεις ότι εσύ είσαι η επιλογή μου, όχι μόνο προσωπικά, αλλά και δημόσια» απαντά ο Γιώργος Σαμπάνης και, τέλος, σχετικά με το αν θα μπορούσε να μπει ποτέ σε μια παράνομη σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα, είναι κάθετος: «Όχι, ποτέ! Ακόμη κι αν ήμουν ερωτευμένος, θα το σταματούσα. Δεν θα επέτρεπα να συμβεί! Όταν μία γυναίκα έχει οικογένεια και παιδιά, δεν πας να τα τινάξεις όλα στον αέρα για να ζήσεις κάτι που αισθάνεσαι εσύ. Μπορεί να ερωτευτείτε και οι δυο, όμως καλό είναι να μην συνεχιστεί. Εγώ, τουλάχιστον, δε θα μπορούσα να το κάνω. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την εξέλιξη μίας τέτοιας σχέσης».


Περισσότερα

Τόμας Πρωτόπαπας Οι εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του

Πέντε εβδομάδες μετά το τραγικό ατύχημά του, ο Τόμας Πρωτόπαπας συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως "σταθερά κρίσιμη". Το Υupiii επικοινώνησε με στενό φίλο του 25χρονου ηθοποιού, ο οποίος τον επισκέπτεται συχνά στο νοσοκομείο: "Οι γιατροί αναμένουν ένα σημάδι από τον εγκέφαλο του Τόμας. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι κάτι που έχουμε δει ακόμη. Ο Τόμας υποστηρίζεται μηχανικά και δεν έχει δώσει το παραμικρό σημάδι ζωής". Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει και ένα άλλο θέμα: "Ο Τόμας αποδείχτηκε δυνατός οργανισμός, ήταν και αθλητής, όμως λόγω του ότι δεν τρέφεται κανονικά, έχει χάσει αρκετό βάρος. Μπορεί να παίρνει την αγωγή του και τα απαραίτητα στοιχεία για τον οργανισμό του, ενδοφλέβια, όμως έχει αδυνατίσει πολύ. Κι αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάσει αρνητικά την κατάστασή του" αναφέρει η ίδια πηγή, προσθέτοντας πως "οι γιατροί κάνουν τα πάντα και συνεχίζουν κανονικά την αγωγή που του έδιναν". Στο πλευρό του Τόμας παραμένουν οι γονείς, ο θείος, αλλά και η κοπέλα του, Ιωάννα. "Έχουν αφήσει τις ζωές και τις υποχρεώσεις τους για να είναι όλη μέρα στο νοσοκομείο. Συνεχίζουν να ελπίζουν και περιμένουν το θαύμα!" καταλήγει η πηγή του Yupiii.


Περισσότερα

Το χρονικό της σύλληψής της και η επίσημη ανακοίνωση

Το χρονικό της σύλληψής της και η επίσημη ανακοίνωση Το χρονικό της σύλληψής της και η επίσημη ανακοίνωση Στο κρατητήριο βρέθηκαν η Ρις Γουίδερσπουν και ο σύζυγός της, Τζιμ Τοθ, όταν συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή μετά από έναν τυπικό έλεγχο της αστυνομίας, καθώς υπήρχαν υποψίες πως οδηγούσαν υπό την επήρεια τοξικών ουσιών. Συμφωνα με το Αμερικανικό περιοδικό People, ο 42χρονος σύζυγος της διάσημης ηθοποιού κατηγορείται για οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα, ενώ η 37χρονη σταρ συνελήφθη για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στον αστυνομικό που σταμάτησε το όχημά τους και έκανε τον απαραίτητο έλεγχο. Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ένας αστυνομικός υπάλληλος ζήτησε από τον Τζιμ Τοθ να σταματήσει στην άκρη του δρόμου το όχημά του, καθώς οδηγούσε πάνω στη διαχωριστική γραμμή, ενώ όταν ο ίδιος κατέβηκε από το αμάξι του εμφανίστηκε ατημέλητος και μύριζε αλκοόλ. Όταν, μάλιστα, εκείνος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ το ποσοστό αλκοόλ στον οργανισμό του ήταν σε ποσοστό 0.139, όταν το νόμιμο και επιτρεπόμενο όριο στην πολιτεία της Τζόρτζια είναι στο 0.08. Όσο για τη Ρις Γουίδερσπουν κατέληξε με χειροπέδες, καθώς δεν υπάκουσε στις εντολές του αστυνόμου, που της ζήτησε να παραμείνει στο αυτοκίνητό της, όσο εκείνη τον κατηγορούσε πως δεν είναι αληθινός αστυνομικός. Μάλιστα, οι αντιστάσεις της εντάθηκαν, όταν συνειδητοποιήσε πως ο σύζυγός της συνελήφθη, καθώς η ίδια φώναζε "Ξέρεις ποια είμαι εγώ; Γνωρίζεις το όνομά μου; Πρέπει να μάθεις αμέσως ποια είμαι!". Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του. ενώ το βράδυ της Κυριακής η Ρις Γουίδερσπουν πόζαρε για τους φωτογράφους στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Mud", στην οποία παραβρέθηκε και ο σύζυγός της. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως παρέμεινε στο κόκκινο χαλί μόνο για τρία λεπτά, ενώ μετά μπήκε στην αίθουσα χωρίς να κάνει καθόλου δηλώσεις. Μάλιστα, δύο ημέρες μετά το συμβάν, η Ρις Γουίδερσπουν εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: "Με σεβασμό στην ισχύουσα νομοθεσία, δεν μπορώ να σχολιάσω ότιδήποτε γράφεται αυτή τη στιγμή (για εμένα). Αυτό, όμως, που πραγματικά θέλω να πω είναι ότι προφανώς και είχα καταναλώσει αλκοόλ και πραγματικά ντρέπομαι για όσα είπα. Ήταν μια πραγματικά άσχημη κατάσταση που με έκανε να φοβηθώ για τον σύζυγό μου, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό και δεν δικαιολογεί την πράξη μου. Ήμουν αγενής προς τον αστυνόμο, που έκανε απλώς τη δουλειά του. Οι λέξεις που χρησιμοποίησα εκείνη τη νύχτα δεν αντανακλούν ποια πραγματικά είμαι. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω, παρά να εκφράσω τον σεβασμό μου προς την αστυνομία και να τονίσω πως λυπάμαι για τη συμπεριφορά μου.


Περισσότερα

Η Μάχη Της AGB Οι νικητές και οι χαμένοι του τριημέρου

Η Μάχη Της AGB Οι νικητές και οι χαμένοι του τριημέρου Τα ποσοστά τηλεθέασης για την Παρασκευή,19/4, το Σάββατο, 20/4 και την Κυριακή, 21/4, διαμορφώθηκαν ως εξής: Παρασκευή, 19 Απριλίου Πρωινή Ζώνη Εκπομπές Σύνολο % Κοινό ηλικίας 15-44 % ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 23.1 15.5 ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16.6 8 ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 18 19.8 ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 9.9 4.8 ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 24.5 14.2 ΠΡΩΙΝΟ MOU 40.2 42.6 ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ 15.3 12.1 ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ 5.3 1.5 FTHIS TV 13.6 10.3 40 ΚΥΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 7.8 9.2 ME ΑΓΑΠΗ 10.9 6.6 Μεσημεριανή Ζώνη Εκπομπές Σύνολο % Κοινό ηλικίας 15-44 % ΕΛΕΝΗ 17.5 20.3 MEΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΜΕΛΕΤΗ 11.7 14.2 Απογευματινή Ζώνη Εκπομπές Σύνολο % Κοινό ηλικίας 15-44 % ΜΙΛΑ 15.3 11.6 ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ 19.3 27.6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΚ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΕΟΚ 21.2 20.6 SINGLES ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 11.4 16 LIFE ΣΚΑΙ 10.7 8.3 ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 15.5 10.1 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 16.9 19.2 ΦΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ LIVE 8.3 10.7 ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ 9 8.9 ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ 12.9 13 ΣΚΑΪ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ 10.8 9.3 FATMAGUL 33.9 31.1 ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ 14.1 16.5 Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Σύνολο % Κοινό ηλικίας 15-44 % MEGA 21 13.8 ΑΝΤ1 16.5 17.9 STAR 8.6 12.6 ALPHA 15.5 12.9 ΣΚΑΙ 6.5 5.3 ΝΕΤ -- -- Prime Time Εκπομπές Σύνολο % Κοινό ηλικίας 15-44 % ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ 26.7 22.3 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ 32.7 29 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA Ο ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 9.5 14.1 ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ 17.6 21.5 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΣEBAX – O ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ 7 ΘΑΛΑΣΣΩΝ 10 11.7 ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 4.3 1.5 ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ 26.7 19.8 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ MEGA ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ 13 19.1 MENTALIST 7 9.5 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΛΙΕΤΑ 12 15.3 ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ 10.3 13.4 Σάββατο, 20 Απριλίου Εκπομπές Σύνολο % Κοινό ηλικίας 15-44 % ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ 25.3 17.4 MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 28.5 13.9 ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ 20.1 22.8 ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ 10 12.7 JOY 5.7 7.7 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ELIZABETH TOWN 13.6 14.6 TRACTION 4.7 8.5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΟΙ ΧΑΝΤΡΕΣ 16.6 18.6 ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ MOU 18.8 18.3 ANNITA SOS 22.3 13 ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΤΟΥ MEGA ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 18.2 15.3 ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΜΑ; 16.7 16.5 DR. COOK 16.1 18.4 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 11.6 17.4 ΓΛΥΚΙΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ 5.4 3.8 ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ 23.5 6.2 ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 22.4 20 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟMEGA ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ 11.2 17.1 ΟΛΑ + 12.6 17.7 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR BARBIE – Η ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΕΝΤ 11.5 14.3 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ALPHA SNAKES ON PLANE 6.6 7.3 Κυριακή, 21 Απριλίου Εκπομπές Σύνολο % Κοινό ηλικίας 15-44 % MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 23.5 14.6 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ 27.5 19.5 ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ 16.1 16.5 STARS SYSTEM 12.6 10.5 ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ 11.6 9.4 JOY 9.7 10 OREO COOKIENG 7.8 7.8 ΑΝΝΙΤΑ SOS 26 10.4 ALPHA CHECK UP 9 6 ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΜΑ; 15.2 14.3 YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR 35.4 37.1 ΕΛΛHNIKH TAINIA ΣΤΟ STAR Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ 17.9 17.9 ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ 22.7 25.8 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA ALI 5.2 6.3 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ MEGA ΣΠΑΪΝΤΕΡΜΑΝ 12 17.9 ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ 15.1 19.3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR Ο ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ 12.5 12.3


Περισσότερα

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ .ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΖΗΣΕ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ . Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ .ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ WIN HELLAS( ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ .Η ΓΙΩΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ATHENS THROUGH MY EYES ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ! Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΖΥΡΙΧΗ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ.ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ,ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ Κ.Α. ΑΞΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !


Περισσότερα

Ο Γιώργος Δάσκαλος μοιράζεται το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού του στη Γαλλία.

Ο Γιώργος Δάσκαλος μοιράζεται το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού του στη Γαλλία. -Πότε πήγες στο Παρίσι; -Πήγα τα Χριστούγεννα του 2010. Και άλλη μία φορά το 2011, το Πάσχα. Μπορώ να σου πω ότι δεν μου άρεσαν καθόλου τα γαλλικά, όμως, μεγαλώνοντας, άλλαξα γνώμη. Ειδικά από τότε που πήγα στο Παρίσι, λάτρεψα και τη γλώσσα, αλλά και την πόλη. Είναι υπέροχη! Η αρχιτεκτονική της, οι δρόμοι, τα πάρκα, η αισθητική γενικότερα..., -Πώς ήταν τα Χριστούγεννα στο Παρίσι; -Σαν παραμύθι! Παντού στολισμένα, διάχυτο το γιορτινό κλίμα. Όμως είχε πάρα πολύ κρύο. Να φανταστείς, αγόρασα ένα παλτό, γιατί δεν μπορούσα. Το πρώτο βράδυ που φτάσαμε, πήγαμε να φάμε σε ένα bistro. Βγαίνοντας έξω, δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή! Νόμιζα ότι σταμάτησε η καρδιά μου από το κρύο. Έτρεμα κανονικά! Ε, την επόμενη μέρα αγόρασα ένα ζεστό μπουφάν και το χάρηκα (γελάει). -Τι σε εντυπωσίασε στην πόλη; -Η αισθητική που έχουν οι Γάλλοι, αλλά και το γεγονός ότι το κάθε κτήριο είχε το χώρο του. Δεν ήταν όλα στριμωγμένα, το ένα επάνω στο άλλο, όπως γίνεται εδώ. Ο κόσμος μπορεί να περπατήσει άνετα, η πόλη είναι φιλική στους κατοίκους της. Έχουν φοβερή αρχιτεκτονική. Και φυσικά με εντυπωσίασε το μουσείο του Λούβρου. Αλλά δεν μπόρεσα να το δω όλο -μου διέφυγε το κομμάτι της Αιγύπτου. Είναι ένα τεράστιο κτήριο που μπορείς να μπεις μέσα και να χαθείς. -Οι Γάλλοι πώς είναι με τους τουρίστες; -Στην αρχή είχα ακούσει διάφορα! Ότι στραβομουτσουνιάζουν αν δεν τους μιλάς γαλλικά, ότι είναι ιδιότροποι κλπ. Καμία σχέση! Όσους συνάντησα στο δρόμο και τους ρώτησα για διάφορες κατευθύνσεις ήταν ευγενέστατοι. Μπορεί να μην είναι σαν εμάς, μες στην τρελή χαρά, αλλά με εξυπηρέτησαν. Και δεν μίλησα Γαλλικά! -Νυχτερινή ζωή; -Ναι, έχει. Μπορείς να πας σε πολλά θέατρα, σε bistro, σε εστιατόρια, σε clubs. Δηλαδή, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα- καμία σχέση με τη Ρώμη που από τις 9.00 το βράδυ ησυχάζουν όλα. -Θυμάσαι ένα περιστατικό που σου συνέβη στο Παρίσι; -Ναι! Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και ανεβήκαμε με την παρέα μου στον πύργο του Άιφελ να αλλάξουμε τον χρόνο, γιατί εκεί είθισται, στην αλλαγή, να πετάνε χιλιάδες βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Περιμέναμε, περιμέναμε…τίποτα! Ήταν η χρονιά που δεν έπεσε ούτε ένα! Μάλλον τους επηρέασε κι αυτούς η οικονομική κρίση, ήταν τότε στο ξεκίνημά της και είπαν να «μαζευτούν» (γελάει). -Είναι νόστιμη η γαλλική κουζίνα; -Καταρχήν, να σε ενημερώσω ότι η σπεσιαλιτέ της γαλλικής κουζίνας είναι τα σαλιγκάρια! Εγώ, ούτε που να τα δω! Γενικά, είμαι πολύ περίεργος στο φαγητό, οπότε δε δοκίμασα πολλά-πολλά…Τα βασικά μόνο. Αλλά είμαι fan των γλυκών. Έχουν υπέροχα γλυκά και τάρτες με φρούτα, με σοκολάτα, με κρέμα. Όρεξη να έχεις να τρως γλυκά… -Πόσες μέρες χρειάζεσαι για να δεις το Παρίσι; -Νομίζω ότι 5 ή 6 μέρες φτάνουν! Εμείς μείναμε μία εβδομάδα και μπορώ να πω ότι το είδαμε σχεδόν όλο. TIPS: Φαγητό «Στο Παρίσι έχει πολλά και φθηνά bistro, με πεντανόστιμα πιάτα. Εκεί μπήκα πρώτη φορά σε ένα κατάστημα “Paul” και έφαγα σχεδόν τα πάντα! Γενικά, στο Παρίσι, δεν έχεις πρόβλημα με το φαγητό. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια mε προσιτές τιμές, όλες οι κουζίνες του κόσμου -όχι μόνο η γαλλική» Shopping: «Μπορείς να ψωνίσεις φθηνά ρούχα σε τιμή ευκαιρίας. Φαντάσου ότι πήρα ένα βελούδινο σακάκι, μόνο με 20 ευρώ! Ή μπλουζάκια με 5 ευρώ το καθένα. Γενικά, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, αρκεί να έχεις όρεξη για ψάξιμο και περπάτημα!» Τι πρέπει να δεις οπωσδήποτε: -«Τον πύργο του Άιφελ! Να ανέβει και να δει τη μοναδική θέα της πόλης». -«Το μουσείο του Λούβρου, για το οποίο πρέπει να έχεις υπολογίσει ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον δύο ημέρες για να το δεις ολόκληρο». -«Φυσικά, δεν γίνεται να μην πάει κανείς στην Παναγία των Παρισίων, στην Μονμάρτη. Μπορείς να μετακινηθείς πολύ εύκολα και απλά με το μετρό». -«Τη Eurodisney, που είναι μόνο 25 λεπτά με το μετρό. Θυμάμαι πως, όταν πήγα, έγινα ξανά παιδί. Τρελάθηκα!». -Πότε πήγες στο Παρίσι; -Πήγα τα Χριστούγεννα του 2010. Και άλλη μία φορά το 2011, το Πάσχα. Μπορώ να σου πω ότι δεν μου άρεσαν καθόλου τα γαλλικά, όμως, μεγαλώνοντας, άλλαξα γνώμη. Ειδικά από τότε που πήγα στο Παρίσι, λάτρεψα και τη γλώσσα, αλλά και την πόλη. Είναι υπέροχη! Η αρχιτεκτονική της, οι δρόμοι, τα πάρκα, η αισθητική γενικότερα..., -Πώς ήταν τα Χριστούγεννα στο Παρίσι; -Σαν παραμύθι! Παντού στολισμένα, διάχυτο το γιορτινό κλίμα. Όμως είχε πάρα πολύ κρύο. Να φανταστείς, αγόρασα ένα παλτό, γιατί δεν μπορούσα. Το πρώτο βράδυ που φτάσαμε, πήγαμε να φάμε σε ένα bistro. Βγαίνοντας έξω, δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή! Νόμιζα ότι σταμάτησε η καρδιά μου από το κρύο. Έτρεμα κανονικά! Ε, την επόμενη μέρα αγόρασα ένα ζεστό μπουφάν και το χάρηκα (γελάει). -Τι σε εντυπωσίασε στην πόλη; -Η αισθητική που έχουν οι Γάλλοι, αλλά και το γεγονός ότι το κάθε κτήριο είχε το χώρο του. Δεν ήταν όλα στριμωγμένα, το ένα επάνω στο άλλο, όπως γίνεται εδώ. Ο κόσμος μπορεί να περπατήσει άνετα, η πόλη είναι φιλική στους κατοίκους της. Έχουν φοβερή αρχιτεκτονική. Και φυσικά με εντυπωσίασε το μουσείο του Λούβρου. Αλλά δεν μπόρεσα να το δω όλο -μου διέφυγε το κομμάτι της Αιγύπτου. Είναι ένα τεράστιο κτήριο που μπορείς να μπεις μέσα και να χαθείς. -Οι Γάλλοι πώς είναι με τους τουρίστες; -Στην αρχή είχα ακούσει διάφορα! Ότι στραβομουτσουνιάζουν αν δεν τους μιλάς γαλλικά, ότι είναι ιδιότροποι κλπ. Καμία σχέση! Όσους συνάντησα στο δρόμο και τους ρώτησα για διάφορες κατευθύνσεις ήταν ευγενέστατοι. Μπορεί να μην είναι σαν εμάς, μες στην τρελή χαρά, αλλά με εξυπηρέτησαν. Και δεν μίλησα Γαλλικά! -Νυχτερινή ζωή; -Ναι, έχει. Μπορείς να πας σε πολλά θέατρα, σε bistro, σε εστιατόρια, σε clubs. Δηλαδή, μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα- καμία σχέση με τη Ρώμη που από τις 9.00 το βράδυ ησυχάζουν όλα. -Θυμάσαι ένα περιστατικό που σου συνέβη στο Παρίσι; -Ναι! Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και ανεβήκαμε με την παρέα μου στον πύργο του Άιφελ να αλλάξουμε τον χρόνο, γιατί εκεί είθισται, στην αλλαγή, να πετάνε χιλιάδες βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Περιμέναμε, περιμέναμε…τίποτα! Ήταν η χρονιά που δεν έπεσε ούτε ένα! Μάλλον τους επηρέασε κι αυτούς η οικονομική κρίση, ήταν τότε στο ξεκίνημά της και είπαν να «μαζευτούν» (γελάει). -Είναι νόστιμη η γαλλική κουζίνα; -Καταρχήν, να σε ενημερώσω ότι η σπεσιαλιτέ της γαλλικής κουζίνας είναι τα σαλιγκάρια! Εγώ, ούτε που να τα δω! Γενικά, είμαι πολύ περίεργος στο φαγητό, οπότε δε δοκίμασα πολλά-πολλά…Τα βασικά μόνο. Αλλά είμαι fan των γλυκών. Έχουν υπέροχα γλυκά και τάρτες με φρούτα, με σοκολάτα, με κρέμα. Όρεξη να έχεις να τρως γλυκά… -Πόσες μέρες χρειάζεσαι για να δεις το Παρίσι; -Νομίζω ότι 5 ή 6 μέρες φτάνουν! Εμείς μείναμε μία εβδομάδα και μπορώ να πω ότι το είδαμε σχεδόν όλο. TIPS: Φαγητό «Στο Παρίσι έχει πολλά και φθηνά bistro, με πεντανόστιμα πιάτα. Εκεί μπήκα πρώτη φορά σε ένα κατάστημα “Paul” και έφαγα σχεδόν τα πάντα! Γενικά, στο Παρίσι, δεν έχεις πρόβλημα με το φαγητό. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια mε προσιτές τιμές, όλες οι κουζίνες του κόσμου -όχι μόνο η γαλλική» Shopping: «Μπορείς να ψωνίσεις φθηνά ρούχα σε τιμή ευκαιρίας. Φαντάσου ότι πήρα ένα βελούδινο σακάκι, μόνο με 20 ευρώ! Ή μπλουζάκια με 5 ευρώ το καθένα. Γενικά, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, αρκεί να έχεις όρεξη για ψάξιμο και περπάτημα!» Τι πρέπει να δεις οπωσδήποτε: -«Τον πύργο του Άιφελ! Να ανέβει και να δει τη μοναδική θέα της πόλης». -«Το μουσείο του Λούβρου, για το οποίο πρέπει να έχεις υπολογίσει ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον δύο ημέρες για να το δεις ολόκληρο». -«Φυσικά, δεν γίνεται να μην πάει κανείς στην Παναγία των Παρισίων, στην Μονμάρτη. Μπορείς να μετακινηθείς πολύ εύκολα και απλά με το μετρό». -«Τη Eurodisney, που είναι μόνο 25 λεπτά με το μετρό. Θυμάμαι πως, όταν πήγα, έγινα ξανά παιδί. Τρελάθηκα!».


Περισσότερα

«Απογοητεύτηκα από τον Λάκη Λαζόπουλο»

Τη απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου στις δηλώσεις της Μιμής Ντενίση σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το Πρωινό Mou. Ο 43χρονος παρουσιαστής είπε: «Δεν απάντησε ακριβώς στη Μιμή Ντενίση. Και αυτά (τα αποσπάσματα των δηλώσεων) που έπαιξε, δεν τα έπαιξε όλα. Δηλαδή βγήκε και είπε ο Πολύζος ότι ο κόσμος γελάει μαζί του όταν τον βλέπουν να παίζει, και ο Λάκης δεν το έπαιξε αυτό το απόσπασμα. Όταν σου λένε κάτι χοντρό, σε αυτό απαντάς. Εμένα με απογοήτευσε ο Λάκης χθες» ενώ συμπλήρωσε: «Ή δεν απαντάς καθόλου και λες “Απαξιώ και δεν απαντώ” ή απαντάς σε όλα». Μάλιστα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος από το «Αλ Τσαντίρι», ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Δεν παίρνω θέση στην κόντρα, αλλά τα πιο χοντρά που είπαν η Μιμή και ο Πολύζος και ο Σοφιανός και άλλοι ήταν πως δεν είναι ηθοποιός καν […] Εγώ απογοητεύτηκα. Απαντάς και αφήνεις αιχμές στον άλλον γιατί παντρεύτηκε και δεν απαντάς σε αυτό που λένε για σένα; Το τράβηξε πάλι στο προσωπικό. Εγώ νομίζω ότι έπρεπε να απαντήσει».


Περισσότερα

Μαριάντα Πιερίδη Η πρώτη φωτογραφία και το σχόλιο στο twitter μετά το ατύχημα

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο twitter, η Μαριάντα Πιερίδη έδωσε το δικό της μήνυμα για πρώτη φορά, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Η γνωστή τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έγραψε: «Είναι η πρώτη φορά που νιώθω καλύτερα μετά το ατύχημα.. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ, για τα τόσο γλυκά μηνύματα και τα καλά σας λόγια!». Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά ανάρτησε και την παρακάτω φωτογραφία, με το εξής σχόλιο: «Η καρδιά μου πήγε στην κούλουρη! Και μετά στο κούτελο!».


Περισσότερα

Ηλίας Βρεττός Μιλά για τη σχέση με την Αραβανή & τις φήμες για τη Γερμανού

Καλεσμένος στην εκπομπή "Movies & Stars" που θα προβληθεί απόψε στο MTV ήταν o Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για τη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει τα σχόλια, τις επικρίσεις και την εισβολή των media στην προσωπική του ζωή. Επίσης, αναφέρθηκε στη Ναταλία Γερμανού, τις φήμες για τη σχέση τους και την συμβουλή που του έχει δώσει. Σχετικά με το Dancing With The Stars, ο Ηλίας Βρεττός ανέφερε: «Το Dancing δεν ανέστησε την καριέρα μου γιατί δεν ήμουν πεθαμένος καλλιτεχνικά όταν μπήκα σε αυτό. Βοήθησε όμως πάρα πολύ τη δουλειά μου και κυρίως στο γεγονός ότι με γνώρισε καλύτερα ο κόσμος. Το γεγονός ότι παίρνεις μια δημοσιότητα και υπερπροβολή δεν είναι πάντα καλό πρέπει να ξέρεις να το διαχειριστείς και εγώ προσπαθώ να καταφέρω να το διαχειριστώ σωστά». Στη συνέχεια αποκάλυψε λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή μιλώντας για τους παπαράτσι και τις φωτογραφίες με την Ευαγγελία Αραβανή που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας: «Το κρυφτό με τα media δεν ισχύει γιατί είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να ζω τη ζωή μου και όταν έχω ένα άνθρωπο δίπλα μου δεν θα κλειστώ μέσα στους τέσσερις τοίχους. Από εκεί και πέρα αυτό που κάνω είναι να μην ρίχνω λάδι στην φωτιά και να μην κάνω δημόσιες και κοσμικές εμφανίσεις με τον άνθρωπό μου. Αυτό, θεωρώ, θα ήταν μια επιβεβαίωση και εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω τη διάθεση να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω κάτι και δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό. Μου είναι εξαιρετικά άβολο να είμαι μπροστά στην κάμερα και να πρέπει να μιλήσω για πράγματα που συμβαίνουν στο κρεβάτι μου ή στο σπίτι μου. Γιατί αν βγεις και πεις "είμαι με κάποια" αυτό είναι ένα γαϊτανάκι που δεν σταματά .Όπου και να πας μετά θα σε ρωτάνε "Πως είστε; πως γνωριστήκατε;, θα παντρευτείτε;”» ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η σχέση του με το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είναι απλά είναι «παιχνίδι»: «Ο καθένας έχει την άποψή του. Είμαι υπέρ της άποψης ότι κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι, σε μια σχέση, και όταν μιλάνε για κάποια άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως να μην τα γνωρίζουν καν, πρέπει να είναι προσεχτικοί στο τι λένε. Δε μπορείς να εκφράζεσαι απόλυτα. Όταν ακούω να εκφράζονται απόλυτα για το τι συμβαίνει μέσα στο δικό μου σπίτι, αυτό μου φαίνεται αστείο και γελάω». Σχετικά με τη Ναταλία Γερμανού και τις φήμες που παλιότερα τους ήθελαν μαζί, ξεκαθάρισε: «Η σχέση με τη Ναταλία που μας χρέωσαν δεν υπήρξε ποτέ και έχουμε απαντήσει και εγώ και η Ναταλία. Είναι "παιχνίδια" του χώρου όλα αυτά. Όταν σε δουν έξω με κάποια, αμέσως θα γραφτεί κάτι. Με τη Ναταλία βγαίνουμε έξω, κάνουμε παρέα και μου έχει γράψει και υπέροχα τραγούδια. Δεν σκέφτηκα ποτέ να είμαι μαζί της, ταιριάζουμε πάρα πολύ και υπάρχει επικοινωνία γι’ αυτό και κάνουμε παρέα». Τέλος, αποκάλυψε μια συμβουλή που του είχε δώσει η γνωστή παρουσιάστρια στο παρελθόν: «Η Ναταλία μού έχει πει κάτι πολύ σημαντικό: πρόσεξε τους ανθρώπους που συναντάς στο ανέβασμα και πώς θα τους συμπεριφερθείς γιατί τους ίδιους ανθρώπους θα τους συναντήσεις και στο κατέβασμα. Είναι πολύ σοφή κουβέντα». Δες την εκπομπή «MOVIES & STARS» απόψε στις 20:00 και σε επανάληψη το Σάββατο στις 17:00 και την Κυριακή στις 14:00


Περισσότερα

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ .ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ .ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΖΗΣΕ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ.ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ .ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ WIN HELLAS( ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΩΝ .Η ΓΙΩΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ATHENS THROUGH MY EYES ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ! Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΖΥΡΙΧΗ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ.ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ,ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ Κ.Α. ΑΞΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !


Περισσότερα

Κρις Μπράουν Η εξομολόγηση για τη Ριάνα και τον χωρισμό με την πρώην σύντροφό του: «Είναι δύσκολο να πεις σε κάποιον ότι αγαπάς κάποιον άλλον»

Κρις Μπράουν Η εξομολόγηση για τη Ριάνα και τον χωρισμό με την πρώην σύντροφό του: «Είναι δύσκολο να πεις σε κάποιον ότι αγαπάς κάποιον άλλον» Οι αποκαλύψεις δια στόματος Κρις Μπράουν συνεχίζονται: Αυτή τη φορά , ο διάσημος ράπερ μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για το βίντεο με το οποίο ουσιαστικά είχε αποκαλύψει πριν μερικούς μήνες τα συναισθήματά του για τη Ριάνα και την επιθυμία του να είναι και πάλι μαζί της, χωρίζοντας από την επί ένα περίπου χρόνο σύντροφό του, Καρούτσι Τραν. Φυσικά, το βίντεο αυτό πλήγωσε την Τραν, η οποία ποτέ δεν κατάλαβε το λόγο για τον οποίο ο Μπράουν έπρεπε να τη "χωρίσει δημόσια" και να μιλήσει σε όλο τον κόσμο για τα συναισθήματά του για τη Ριάνα. Ο ίδιος σήμερα εξηγεί: "Ήθελα να φερθώ σαν άντρας. Όταν ήμουν πιο μικρός, ακόμα και σε σοβαρές μου σχέσεις, επέλεγα να πω ψέμματα προκειμένου να μην πληγώσω κανέναν. Αλλά κατάλαβα ότι αυτό δεν είναι πια απαραίτητο για τη ζωή μου. Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει που είμαι ειλικρινής. Έπρεπε να είμαι σκληρός. Και είχα ενημερώσει και τις δυο ότι το βίντεο αυτό θα κυκλοφορήσει". Όλα αυτά είχαν συμβεί τον Οκτώβρη του 2012: Τότε, μετά τις πολυάριθμες κοινές εμφανίσεις του Κρις Μπράουν με τη Ριάνα, ήρθε η ανακοίνωση του χωρισμού του από την πρώην του, Καρούτσι Τραν, και παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο: “Δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση να πεις σε έναν άνθρωπο ότι είσαι ερωτευμένος με έναν άλλο, είναι πολύ δύσκολο. Αλλά είμαστε καλοί φίλοι με την Καρούτσι τώρα” πρόσθεσε, στις σημερινές του δηλώσεις στη ραδιοφωνική εκπομπή, ο 23χρονος ράπερ.


Περισσότερα

«Δεν είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου αυτή που περνάω τώρα

» «Δεν είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου αυτή που περνάω τώρα» Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με αφορμή την παράσταση «Να ζει κανείς ή να μη ζει» και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι» για τον έρωτα, τη ζωή της αλλά και τη διασημότητα. «Είμαι πολύ απαιτητική στο θέμα του συναισθήματος και της αγάπης. Ζητάω πάρα πολλά» εξομολογήθηκε η καταξιωμένη ηθοποιός και συνέχισε: «Μπορεί αυτό να κουράζει τον άλλον. Επίσης, η αλήθεια είναι ότι έχω δώσει πάρα πολλή από τη δική μου αγάπη, έχω εισπράξει πολλή αγάπη, και γι’ αυτό είμαι ευγνώμων. Δεν μετανιώνω αν κάποιοι άνθρωποι με αφήσαν γιατί δεν άντεξαν, ούτε και εγώ αν άφησα κάποιους. Είναι μέσα στα ανθρώπινα περιθώρια». Όσον αφορά το θέμα της μοναξιάς, δήλωσε: «Είμαι άτομο που θέλει πολύ την ιδιωτικότητά του και τη μοναχικότητα στην καθημερινότητα. Δεν μπορώ την κολλητή φιλία. Δεν μπορώ κανέναν να με περιορίζει. Είμαι πάρα πολύ ελεύθερο άτομο και άτομο που δεν πατάει ποτέ την ελευθερία του άλλου. Δε βάζω "πρέπει" στον άλλον αλλά δεν ανέχομαι και κανέναν να μου πει "πρέπει" εμένα. Άρα, είμαι ένα δύσκολο άτομο να με φέρει κανείς βόλτα. Πρέπει ο άνθρωπος που θα με ανεχτεί να είναι της ίδιας συναισθηματικής εξυπνάδας με εμένα. Είμαι κοινωνικός άνθρωπος αλλά δεν είμαι κοσμική». Σχετικά με τον χαμό του συζύγου της, Μάριου Πλωρίτη, εξομολογήθηκε: «Ξεκινάς και μαθαίνεις τη ζωή με ένα άλλο αλφαβητάρι. Δεν μπορείς να πάψεις να ζεις. Δεν είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου αυτή που περνάω τώρα, η καλύτερη φάση είναι αυτή που πέρασα. Όμως δεν αποκλείω από τη ζωή μου τις μικρές καθημερινές χαρές» και συμπλήρωσε: «Μου λείπει πάρα πολύ που, όταν πήγαινα σε ένα άλλο μέρος, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τηλέφωνο τον Μάριο ή τους γονείς μου ότι έφτασα». Τέλος, τι θέση έχει ο έρωτας σήμερα στη ζωή της; «Δεν το διαγράφω αλλά δεν είναι κάτι που το αναζητώ. Το έχω ζήσει με όλη μου την ψυχή, το έχω ζήσει πολύ ουσιαστικά, πολύ ολοκληρωμένα και δεν βρίσκομαι στην αναζήτηση του έρωτα, ούτε στην απόρριψη, είμαι σχεδόν σαν παρατηρητής της ζωής μου αυτή τη στιγμή». με αφορμή την παράσταση «Να ζει κανείς ή να μη ζει» και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι» για τον έρωτα, τη ζωή της αλλά και τη διασημότητα. «Είμαι πολύ απαιτητική στο θέμα του συναισθήματος και της αγάπης. Ζητάω πάρα πολλά» εξομολογήθηκε η καταξιωμένη ηθοποιός και συνέχισε: «Μπορεί αυτό να κουράζει τον άλλον. Επίσης, η αλήθεια είναι ότι έχω δώσει πάρα πολλή από τη δική μου αγάπη, έχω εισπράξει πολλή αγάπη, και γι’ αυτό είμαι ευγνώμων. Δεν μετανιώνω αν κάποιοι άνθρωποι με αφήσαν γιατί δεν άντεξαν, ούτε και εγώ αν άφησα κάποιους. Είναι μέσα στα ανθρώπινα περιθώρια». Όσον αφορά το θέμα της μοναξιάς, δήλωσε: «Είμαι άτομο που θέλει πολύ την ιδιωτικότητά του και τη μοναχικότητα στην καθημερινότητα. Δεν μπορώ την κολλητή φιλία. Δεν μπορώ κανέναν να με περιορίζει. Είμαι πάρα πολύ ελεύθερο άτομο και άτομο που δεν πατάει ποτέ την ελευθερία του άλλου. Δε βάζω "πρέπει" στον άλλον αλλά δεν ανέχομαι και κανέναν να μου πει "πρέπει" εμένα. Άρα, είμαι ένα δύσκολο άτομο να με φέρει κανείς βόλτα. Πρέπει ο άνθρωπος που θα με ανεχτεί να είναι της ίδιας συναισθηματικής εξυπνάδας με εμένα. Είμαι κοινωνικός άνθρωπος αλλά δεν είμαι κοσμική». Σχετικά με τον χαμό του συζύγου της, Μάριου Πλωρίτη, εξομολογήθηκε: «Ξεκινάς και μαθαίνεις τη ζωή με ένα άλλο αλφαβητάρι. Δεν μπορείς να πάψεις να ζεις. Δεν είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου αυτή που περνάω τώρα, η καλύτερη φάση είναι αυτή που πέρασα. Όμως δεν αποκλείω από τη ζωή μου τις μικρές καθημερινές χαρές» και συμπλήρωσε: «Μου λείπει πάρα πολύ που, όταν πήγαινα σε ένα άλλο μέρος, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τηλέφωνο τον Μάριο ή τους γονείς μου ότι έφτασα». Τέλος, τι θέση έχει ο έρωτας σήμερα στη ζωή της; «Δεν το διαγράφω αλλά δεν είναι κάτι που το αναζητώ. Το έχω ζήσει με όλη μου την ψυχή, το έχω ζήσει πολύ ουσιαστικά, πολύ ολοκληρωμένα και δεν βρίσκομαι στην αναζήτηση του έρωτα, ούτε στην απόρριψη, είμαι σχεδόν σαν παρατηρητής της ζωής μου αυτή τη στιγμή».


Περισσότερα

Οι αιχμηρές δηλώσεις για τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νίκο Μουτσινά

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε -στο "OK@Night" του MAD και δεν δίστασε να μπει στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά. 'Οταν ρωτήθηκε σε ποιον παρουσιαστή θα σύστηνε να "ξεκουραστεί" για λίγο, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, αρνήθηκε να απαντήσει ευθέως, πρότεινε όμως να απαντήσει σε μια διαφορετική εκδοχή της ίδιας ερώτησης, δηλαδή με ποιον παρουσιαστή δεν θα ήθελε να συνεργαστεί σε καμία περίπτωση: «Κοίταξε να δεις τι θα σου απαντήσω σε αυτό. Θα σου πω όνομα, αλλά θα σου πω πρώτα ένα σκεπτικό. Αυτό που μου λες να κάνω και να διώξω κάποιον από την τηλεόραση είναι άσκηση εξουσίας. Μου αρέσει να έχω εξουσία και την έχω στις δουλειές μου, αλλά μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ πάντοτε για καλό. Δεν θέλω η άσκηση εξουσίας μου να σημαίνει "σήκω φύγε εσύ". Από αυτήν την άποψη, λοιπόν, δεν θα έδιωχνα κανέναν απολύτως γιατί δεν θέλω να ασκήσω τέτοιου είδους εξουσία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ πρόσθεσε: «Θα σου πω, όμως, ανθρώπους που, βλέποντάς τους στην τηλεόραση και παρ' όλο που είναι επιτυχημένοι και πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν, εγώ δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ. Έχω να σου πω τέτοιους, ανθρώπους που καταλαβαίνω ότι δεν μου ταιριάζουν. Θα απαντήσω, λοιπόν, τη Μαρία Ηλιάκη. Δεν ταιριάζω με τη Μαρία. Το ξέρω, το καταλαβαίνω, χωρίς να την ξέρω παραπάνω. Κι άλλους έχω να σου πω που ξέρω ότι δεν θα συνεργαζόμουν, αν μου λέγανε να συνεργαστώ». Με αφορμή όμως την παραπάνω απάντησή του, ο Θέμης Γεωργαντάς τον ρώτησε αν θεωρεί πως θα ταίριαζε επαγγελματικά με τον Νίκο Μουτσινά. Τότε, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε: «Δύσκολα θα συνεργαζόμουν μαζί του. Θα μπορούσαμε, αν συνωμοτούσε λίγο το σύμπαν, να τα καταφέρναμε - που τον ξέρω και μέσω του Αργύρη (Αγγέλου), αλλά δεν ξέρεις τι θα γίνει από τον καφέ μέχρι να ανοίξει η κάμερα. Αλλά με τη Μαρία Ηλιάκη, που δεν την ξέρω και καλά, δεν υπάρχει πιθανότητα, μέχρι και ο Πάπας να μας παρακαλέσει!».


Περισσότερα

Η αιχμηρή κριτική στον Λάκη Λαζόπουλο: «Με επιθεωρησιακά νουμεράκια δεν λέγεσαι ηθοποιός»

Ο Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Mou και άσκησε πολύ σκληρή κριτική στον Λάκη Λαζόπουλο. Όταν ρωτήθηκε για τη σάτιρα που ασκεί ο Λάκης Λαζόπουλος στη Μιμή Ντενίση, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Καταρχήν. ο Λάκης είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Πολύ καλός! Αυτό που κάνει, λοιπόν, είναι μια σάτιρα. Μερικές φορές, πολλές φορές, ειδικά με την περίπτωση της Μιμής, ξεφεύγει από τα όρια. Δηλαδή χαρακτηρίζω ότι είναι μια άνανδρη στάση το να την "πέφτεις" έτσι σε μια γυναίκα, να παίρνεις κομμάτια από τη δουλειά μιας γυναίκας, να τα απομονώνεις και να τα σαρκάζεις κατ' αυτόν τον τρόπο». Μάλιστα, ο Φίλιππος Σοφιανός έγινε στη συνέχεια ακόμα πιο αιχμηρός: «Οποιοσδήποτε αν ήθελε θα μπορούσε να πάρει τον Λάκη να τραγουδάει και να γελάει ο κάθε πικραμένος, γιατί ο άνθρωπος είναι φάλτσος. Γιατί είναι τελειωμένο, δεν συζητιέται. Όταν, όμως, διεκδικείς να καθοδηγείς τη γνώμη ενός ολόκληρου κοινού, τότε οφείλεις να σεβαστείς τους κανόνες ευγένειας, του επαγγέλματος και της πιάτσας», προσθέτοντας σχετικά με το υποκριτικό ταλέντο του Λάκη Λαζόπουλου: «Δεν θεωρώ ότι ο Λάκης έχει ασκήσει τις υποκριτικές του δεινότητες. Ο Λάκης έχει δωθεί, ψυχή και σώμα, στην επιθεώρηση και τη σάτιρα. Είναι ένας εξαιρετικός κομπέρ, εξαιρετικός παρουσιαστής, ανιματέρ, αλλά ας μη μιλάμε για υποκριτική. Το θέατρο, με συγχωρείτε, έχει μία θητεία. Πρέπει να παίξεις και 15 ρόλους για να λες ότι είσαι ηθοποιός. Δεν παίζουμε τον Βιοπαλαιστή στη στέγη και λεμε ότι είμαστε ηθοποιοί, ούτε την Κυριακή Των Παπουτσιών, ούτε νουμεράκια επιθεωρησιακά».


Περισσότερα

Μαρία Μπεκατώρου Είναι επίσημο: Θα παρουσιάσει το Your Face Sounds Familiar!

Μαρία Μπεκατώρου Είναι επίσημο: Θα παρουσιάσει το Your Face Sounds Familiar! Μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 πως η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι η παρουσιάστρια του νέου Κυριακάτικου show που ετοιμάζουν με τίτλο "Your Face Sounds Familiar", η γνωστή παρουσιάστρια ξεκίνησε τα γυρίσματα για το τρέιλερ της πρεμιέρας. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του σταθμού ανέφερε μεταξύ άλλων: Το show αποτελείται από 12 Live, μέσα από τα οποία 10 διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες θα βάζουν τα δυνατά τους, ώστε σε κάθε τους εμφάνιση, εσείς να σκεφτείτε: "Your Face Sounds Familiar"! Με άλλα λόγια, οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά έναν διαφορετικό star της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων θα αξιολογεί μια τετραμελής κριτική επιτροπή, το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες! Σε κάθε Live δεν θα υπάρχει αποχώρηση και νικητής θα αναδειχτεί εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά μέσα από τα 12 Live. Το "Your Face Sounds Familiar" θα παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό για τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της. Στο τέλος του κάθε live o διαγωνιζόμενος με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέσει τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του. Έτσι, όλοι οι διαγωνιζόμενοι εκτός των άλλων, συμμετέχουν σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με ένα ξεχωριστό σκοπό . Μία ημέρα αργότερα, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όπου την εντόπισε και η κάμερα του Star, για την έναρξη των γυρισμάτων του τρέιλερ της εκπομπής. "Είναι κάτι που νομίζω ταιριάζει πολύ και σε μένα, γιατί έχει σχέση με χαρά και κέφι. Είδα επεισόδια και ενθουσιάστηκα. Φυσικά και αγχώνει όλο αυτό, αλλά είναι δημιουργικό αυτό το άγχος. Είναι ωραίο!" ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.


Περισσότερα

Eίναι ξανά ζευγάρι!

Αν και πριν περίπου ενάμιση μήνα είχαν μιλήσει δημοσίως για τον χωρισμό τους, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Πηνελόπη Πλάκα εμφανίστηκαν ξανά μαζί, το βράδυ της Τετάρτης. Το ζευγάρι παρακολούθησε τη νέα παράσταση της Μιμής Ντενίση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και μάλιστα οι δυο τους δεν απέφυγαν τον φωτογραφικό φακό. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινό Mou, ανέφερε: "Ήρθαμε να δούμε πολλούς και καλούς φίλους που παίζουν σήμερα στην παράσταση, στην Αθηναϊκή πρεμιέρα της Μιμής. [...] Μερικά πράγματα στη ζωή είναι και όμορφα. Δεν σημαίνει πάντα πως πρέπει να συμβαίνουν άσχημα πράγματα ή καταστάσεις που θα πρεπε να χωρίσουν ανθρώπους και να δημιουργούν άσχημα συναισθήματα. Είμαστε πάρα πολύ καλά!". Η Πηνελόπη Πλάκα δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για την κοινή τους εμφάνιση. "Σας ευχαριστώ πολύ" αρκέστηκε να σχολιάσει.


Περισσότερα