Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Η διακοπή των γυρισμάτων της σειράς «Το Αμάρτημα Της Μητρός Μου» και οι σχέσεις της με τον ΑΝΤ1

Η διακοπή των γυρισμάτων της σειράς «Το Αμάρτημα Της Μητρός Μου» και οι σχέσεις της με τον ΑΝΤ1 Στο Μες Στην Καλή Χαρά βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου, το πρωί του Σαββάτου, και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη διακοπή των γυρισμάτων της σειράς «Το Αμάρτημα Της Μητρός Μου». «Διακόψαμε στη μέση. Ξεκινήσαμε πολλές φορές γυρίσματα, όχι μία. Παίξαμε τέσσερα επεισόδια φέτος. Αμάρτησε το “αμάρτημα”. Δεν είμαστε ακριβώς στα δικαστήρια, έχουμε απευθυνθεί σε δικηγόρο. Μας ξεπέρασε το πρόβλημα, δεν είναι πράγμα που μπορεί να το διαχειριστεί ο καθένας μόνος του. Και περιμένουμε» ανέφερε η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, ενώ τόνισε: «Το πρόβλημά μας είναι με την εταιρία παραγωγής, όχι με τον ΑΝΤ1. Το κανάλι ήταν συνεπές στις υποχρεώσεις του. Περιμένουμε να δούμε… Εμείς θα θέλαμε να συνεχίσει φυσικά, αλλά με μία δίκαιη συνθήκη. Γιατί στην τηλεόραση, έχει γίνει καθεστώς πια να μην πληρώνονται οι δουλειές».


Περισσότερα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, μόλις τέσσερις μήνες πριν φέρει το πρώτο της παιδί στον κόσμο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, μόλις τέσσερις μήνες πριν φέρει το πρώτο της παιδί στον κόσμο, μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly για αυτή την ιδιαίτερη προσμονή. Η 33χρονη ηθοποιός δήλωσε για το μωρό που περιμένει, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά: «Ανυπομονώ πραγματικά να γνωρίσω αυτόν τον νέο άνθρωπο που θα έρθει στη ζωή μου», ενώ αποκαλύπτει πως ακόμη δεν έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία του παιδικού δωματίου στο σπίτι της. Μάλιστα, η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ένιωθε έτοιμη για να γίνει μαμά: «Ήμουν ώριμη πια για να γίνω μητέρα. Μπορεί να συνέβη ξαφνικά, χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει, αλλά ζω αυτές τις στιγμές χωρίς να έχω καθόλου άγχος».


Περισσότερα

Ο Μύρωνας Στρατής βρέθηκε στο Μες Στην Καλή Χαρά

Ο Μύρωνας Στρατής βρέθηκε στο Μες Στην Καλή Χαρά, το πρωί του Σαββάτου, και μοιράστηκε με τη Ναταλία Γερμανού και την παρέα της εκπομπής τις σκέψεις του για την απόκτηση ενός παιδιού. Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε πως έκλεισε τα 31 του και ότι μέσα στη νέα αυτή δεκαετία της ζωής του να γίνει μπαμπάς, ενώ αποκάλυψε πως μαζί με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τη Μαίρη Συνατσάκη θα είναι οι νονοί του παιδιού της Ράνιας Θρασκιά, που θα βαφτιστεί σε λίγους μήνες. Ακόμα, ο Μύρωνας Στρατής είπε τη γνώμη του για τη Μαίρη Συνατσάκη ως παρουσιάστρια του Master Chef, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την εμφάνισή του στο Dancing With The Stars.


Περισσότερα

Η Δούκισσα Νομικού συνάντησε τον Πέτρο Κωστόπουλο

Η Δούκισσα Νομικού συνάντησε τον Πέτρο Κωστόπουλο, στο «Βράδυ» της Παρασκευής, και μίλησε μαζί του για όσα η ίδια δεν αντέχει στους άντρες, αλλά και για το πότε φτάνει στο σημείο να πει «χωρίζω». Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε για τα ελαττώματα του Χρήστου Χολίδη και γενικότερα για τα λάθη που θεωρεί πως κάνουν οι άντρες απέναντι στις γυναίκες: «Οι άντρες φταίτε και τσαντιζόμαστε, όταν δεν μας καταλαβαίνετε. Όταν δεν καταλαβαίνετε ότι δεν είμαστε καλά, όταν μπορεί να έχουμε τα νευράκια μας, όταν δεν μας καταλαβαίνετε γιατί είμαστε και εμείς περίεργες. Γενικότερα πολλές φορές δεν μας καταλαβαίνετε. Αδίκως, γιατί εμείς είμαστε ανοιχτά βιβλία» ανέφερε, ενώ για τη δική της συμπεριφορά πάνω στο ίδιο θέμα σχολίασε με χιούμορ: «Εμείς όλα τα καταλαβαίνουμε. Το καλύτερο κορίτσι είμαι εγώ!». Ακόμα, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε πότε φτάνει να πει πως χωρίζει με τον σύντροφό της: «Εγώ είμαι αυτή η γυναίκα που όταν πει “χωρίζω”, το κάνω. (...) Αν αρχίσει κάποιος να μου φωνάζει, τότε θα το πω και θα το εννοώ».


Περισσότερα

Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ!!

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο στο πλατό της τον Αντώνη Σρόιτερ και κατά τη διάρκεια της συζήτησης η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην δική της περίπτωση και εξήγησε πως είναι να χάνεις έναν από τους γονείς σου σε μικρή ηλικία. Αφορμή για τη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη ήταν η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ που το βράδυ της Πέμπτης θα έχει ως θέμα τα εγκαταλελειμένα παιδιά που μεγαλώνουν σε νοσοκομεία όπως το «Αγία Σοφία». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια εξήγησε πως είναι διαφορετικό να χάνεις τον πατέρα σου σε μικρή ηλικία και διαφορετικό όταν είσαι, για παράδειγμα, έφηβος. «Τον έχασα όταν ήμουν 2 χρονών οπότε δεν έχω αναμνήσεις και μεγάλωσα ξέροντας πως έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν ένιωσα την απώλεια όπως αν τον έχανα στα 15 μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο στο πλατό της τον Αντώνη Σρόιτερ και κατά τη διάρκεια της συζήτησης η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην δική της περίπτωση και εξήγησε πως είναι να χάνεις έναν από τους γονείς σου σε μικρή ηλικία. Αφορμή για τη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη ήταν η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ που το βράδυ της Πέμπτης θα έχει ως θέμα τα εγκαταλελειμένα παιδιά που μεγαλώνουν σε νοσοκομεία όπως το «Αγία Σοφία». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια εξήγησε πως είναι διαφορετικό να χάνεις τον πατέρα σου σε μικρή ηλικία και διαφορετικό όταν είσαι, για παράδειγμα, έφηβος. «Τον έχασα όταν ήμουν 2 χρονών οπότε δεν έχω αναμνήσεις και μεγάλωσα ξέροντας πως έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν ένιωσα την απώλεια όπως αν τον έχανα στα 15 μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Περισσότερα

Η ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ 6ΜΗΝΑ!!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly" διανύοντας τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και μίλησε για την προσμονή του παιδιού της, αλλά και για τη μετακίνηση της εκπομπής της στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. «Η προσμονή της κόρης μου με κάνει να νιώθω υπέροχα, μοναδικά. Και όσο περνάει ο καιρός και τα σκιρτήματα στην κοιλιά μου είναι πιο έντονα, νιώθω υπέροχα. Όσο πιο έντονα είναι τα χαρακτηριστικά του παιδιού στον υπέρηχο, τόσο πιο καλά νιώθω» παραδέχτηκε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, ενώ συνεχίσε: «Η προσμονή της μητρότητας είναι πολύ γλυκιά. Στην αρχή είχα άγχος, τώρα πια όχι. Πρόσφατα γέννησε μια φίλη μου. Πήγα στο μαιευτήριο και ήταν η πρώτη φορά που έβαλα τον εαυτό μου στη θέση της. Ήταν όμως και η πρώτη φορά που άρχισα να αναρωτιέμαι αν θα είμαι καλή μαμά, αν θα τα καταφέρω, στιγμιαίες σκέψεις. Αλλά μετά ήμουν καλά». Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε έτοιμη να κάνει μια μεγάλη οικογένεια: «Προτίμηση δεν είχα, ήθελα να είναι ένα γερό μωράκι. Άλλωστε θέλω να κάνω δυο - τρία παιδάκια. Θέλω να κάνω μεγάλη οικογένεια. Όταν ο γιατρός μου είπε ότι θα κάνω κοριτσάκι, μου το είπε λίγο απότομα. Χάρηκα πάρα πολύ και σκέφτηκα πόσο τυχερή είναι η μαμά μου. Είχαμε πει με τον Θέμη ότι θα κινηθούμε παραδοσιακά. Αν είναι αγοράκι θα δίναμε το όνομα του μπαμπά του Θέμη που έφυγε πέρυσι και αν είναι κοριτσάκι το όνομα της μαμάς μου, γι αυτό λέω ότι είναι τυχερή. Ο Θέμης νομίζω ότι είναι γεννημένος μπαμπάς. Μου έλεγε τόσο ωραία λόγια. Γενικά είμαστε πολύ τυχεροί. Είναι υπέροχη όλη αυτή η περίοδος που ζω και πραγματικά νιώθω ευτυχισμένη».


Περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΤΗ ??

Τις τελευταίες ημέρες ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά σχετικά με την προσεχή αποχώρηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη από το σχήμα της "Ακτής Πειραιώς" με τον Σάκη Μπουλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Το Yupiii επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του Μιχάλη Χατζηγιάννη: "Δεν υπάρχει κανένα θέμα και καμία οικονομική διαφωνία" μας τόνισε κατηγορηματικά, συνεχίζοντας: "Όλα αυτά που γράφτηκαν και όσα ειπώθηκαν είναι εντελώς ανυπόστατα και ψευδή. Όντως, ο Μιχάλης αναμένεται να σταματήσει από την Ακτή Πειραιώς κάποια στιγμή μέσα στο Φεβρουάριο, αλλά αυτό ήταν γνωστό από την αρχή σχεδόν, λόγω κανονισμένων συναυλιών στο εξωτερικό τον Μάρτιο. Επομένως, όλα αυτά περί διαφωνιών ή οποιονδήποτε άλλων σεναρίων, δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση".Κατά πάσα πιθανότητα, τη θέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα πάρει ο Μπάμπης Στόκας, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις αρχές Μαρτίου αναχωρεί από την Ελλάδα για να πραγματοποιήσει τις συναυλίες του στο εξωτερικό. Στις 11 Μαρτίου θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας - στα πλαίσια του φαστιβάλ "Αντίποδες" των ομογενών -, ενώ θα ακολουθήσει άλλη μία στην Μελβούρνη. Επόμενος σταθμός θα είναι στις 24 Μαρτίου το Λονδίνο, όπου ο γνωστός καλλιτέχνης έχει φανατικό κοινό.Τις τελευταίες ημέρες ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά σχετικά με την προσεχή αποχώρηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη από το σχήμα της "Ακτής Πειραιώς" με τον Σάκη Μπουλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Το Yupiii επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του Μιχάλη Χατζηγιάννη: "Δεν υπάρχει κανένα θέμα και καμία οικονομική διαφωνία" μας τόνισε κατηγορηματικά, συνεχίζοντας: "Όλα αυτά που γράφτηκαν και όσα ειπώθηκαν είναι εντελώς ανυπόστατα και ψευδή. Όντως, ο Μιχάλης αναμένεται να σταματήσει από την Ακτή Πειραιώς κάποια στιγμή μέσα στο Φεβρουάριο, αλλά αυτό ήταν γνωστό από την αρχή σχεδόν, λόγω κανονισμένων συναυλιών στο εξωτερικό τον Μάρτιο. Επομένως, όλα αυτά περί διαφωνιών ή οποιονδήποτε άλλων σεναρίων, δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση".Κατά πάσα πιθανότητα, τη θέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα πάρει ο Μπάμπης Στόκας, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις αρχές Μαρτίου αναχωρεί από την Ελλάδα για να πραγματοποιήσει τις συναυλίες του στο εξωτερικό. Στις 11 Μαρτίου θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας - στα πλαίσια του φαστιβάλ "Αντίποδες" των ομογενών -, ενώ θα ακολουθήσει άλλη μία στην Μελβούρνη. Επόμενος σταθμός θα είναι στις 24 Μαρτίου το Λονδίνο, όπου ο γνωστός καλλιτέχνης έχει φανατικό κοινό.


Περισσότερα

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ!!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο θέατρο «Παλλάς», το βράδυ της Τρίτης, και παρόλο που προσπάθησε να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες, τελικά μίλησε στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη». Η νεαρή συνεργάτιδα του Μες Στην Καλή Χαρά προσπάθησε να απαντήσει όσο πιο λακωνικά γινόταν στις ερωτήσεις που της έκαναν οι ρεπόρτερ: «Ήταν όλα πάρα πολύ όμορφα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο...» σχολίασε αρχικά. Ωστόσο, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν τελικά θέλει να «φάει» τη θέση της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή, εκείνη ανέφερε: «Είναι πολύ αστείο να απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις», ενώ για αυτούς που συσχέτισαν την παρουσία της στο Μες Στην Καλή Χαρά με την αποχώρηση του σκηνοθέτη και της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, είπε: «Δεν νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω εγώ σε αυτά. Είναι αστείο...».


Περισσότερα