Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Τι θα έλεγαν οι καλλιτέχνες στην Άνγκελα Μέρκελ αν την συναντούσαν;

Τι θα έλεγαν οι καλλιτέχνες στην Άνγκελα Μέρκελ αν την συναντούσαν; Η Άνγκελα Μέρκελ σήμερα είναι στη χώρα μας και πολλοί θα θέλαμε να την συναντήσουμε για να της πούμε κάτι. Πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες εξομολογήθηκαν τι θα έλεγαν στην Γερμανίδα καγκελάριο αν την συναντούσαν. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα της έλεγε: «Οι Έλληνες δεν χαμογελάνε. Η έκφραση "υγιής δημοσιονομικά" είναι ένα είδος καινούργιου οικονομικού ρατσισμού, που θα έχει ανεξέλεγκτες επιπτώσεις. Δεν έχουμε πρόβλημα με τη Γερμανία, ούτε με το γερμανικό λαό». Ο Μανώλης Μητσιάς θα την ρωτούσε: «Θα τη ρωτούσα τι φταίει ο ελληνικός λαός που πεινάει; Ως Ανατολικογερμανίδα που είστε, θα έπρεπε να δείξετε άλλη ευαισθησία και όχι αυτή τη σκληρότητα. Έχετε ξεχάσει προφανώς, πως όταν εσείς ήσασταν πάνω στα δέντρα, στην Αρχαία Ελλάδα, ανέβαιναν τραγωδίες και κωμωδίες που σήμερα παίζονται σε όλο τον κόσμο». Ο Νότης Σφακιανάκης θα της ζητούσε: «Να μας επιστρέψει ο λαός της όσα μας χρωστά και είναι τόσα πολλά, που θα μπορέσουμε να ξεχρεώσουμε αυτά που λένε ότι χρωστάμε!». Ο Σταμάτης Κραουνάκης με το χιούμορ που τον διακρίνει θα της έλεγε: «Μας χρωστάτε μωρή μουλαροζαργάνα, δεν χρωστάμε. Αν δεν ήταν οι Έλληνες, Μερκέλα μου, θα΄σουν καπάκι μπύρας». Ο Χρήστος Νικολόπουλος: «Θα της έλεγα ότι δεν σέβεται καθόλου την Ελλάδα και δεν έκανε τις προσπάθειες που έπρεπε να κάνει για να σωθεί μια χώρα με τέτοια Ιστορία, την οποία μάλιστα η Γερμανία, με το άσχημο ιστορικό της Κατοχής, έχει πλήξει τόσο πολύ». Ενώ και ο Διονύσης Σαββόπουλος όπως και οι υπόλοιποι είπε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»: «Ζητάμε από την καγκελάριο, να συναισθανθεί τις ευθύνες της ως Ευρωπαίας ηγέτιδος και όχι ως παιδονόμου». Και έκλεισε ο Γιάννης Σμαραγδής: «Η βαρβαρότητα που μας αντιμετωπίζετε, θα στραφεί στους Γερμανούς, γιατί ως αρχαία φυλή, όπως οι Εβραίοι και οι Κινέζοι, γνωρίζουμε και βρίσκουμε τον τρόπο να ορθοποδήσουμε».


Περισσότερα

Οχτώ καράτιων δαχτυλίδι φοράει στο αριστερό της χέρι η Jennifer Aniston

Οχτώ καράτιων δαχτυλίδι φοράει στο αριστερό της χέρι η Jennifer Aniston, καθώς αυτό είναι το μονόπετρο των αρραβώνων της. Το δαχτυλίδι, που της «φόρεσε» ο αγαπημένος της, Justin Theroux, για την επισημοποίηση της σχέσης τους, βγάζει κυριολεκτικά μάτι! Πρόκειται για ένα τεράστιο κόσμημα, που πήρε η Aniston, τον Αύγουστο στα 41α γενέθλιά της. Το σμαραγδένιο διαμάντι, οχτώ καρατίων, που από τους ειδικούς χαρακτηρίζεται πολύ ακριβό, δεν είναι ένα δαχτυλίδι που μπορεί μια γυναίκα να φορά στο χέρι της καθημερινά. Μάλιστα, σχολιάζουν πως δεν ταιριάζει στο κομψό, σικάτο και «διακριτικό» style της Aniston, που δεν μας έχει συνηθίσει σε στιλιστικές υπερβολές.


Περισσότερα

Τι ακριβώς συμβαίνει με την Φλορίντα Πετρουτσέλι

Τι ακριβώς συμβαίνει με την Φλορίντα Πετρουτσέλι και απουσιάζει από την εκπομπή Μεσημεριανή Μελέτη; Ισχύει ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που θα περάσουν τις επόμενες μέρες από οντισιόν για το Πρωινό Mou; Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ,που βρίσκεται τα τελευταία έξι χρόνια στο Star, ένα κανάλι που η ίδια πολλές φορές αποκαλεί “οικογένεια”, δεν εμφανίστηκε ούτε σήμερα στην εκπομπή Μεσημεριανή Μελέτη, με τις φήμες να κάνουν λόγο για εμπλοκή στις σχέσεις της με βασικό συντελεστή της εκπομπής. Παράλληλα όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, το όνομα της Φλορίντας έχει παίξει πολύ έντονα και για τις οντισιόν που γίνονται στο Μega για το Πρωινό Mou. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Yupiii, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έχει ήδη κάνει συζητήσεις για το Πρωινό Μou και, αν το κανάλι δεν καταλήξει σήμερα σε κάποιο άτομο από όσα πέρασαν από οντισιόν, τότε η νεαρή παρουσιάστρια θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, παρούσα στην οντισιόν της Τετάρτης. Όσον αφορά στις φήμες για πρόβλημα στις σχέσεις της με το Star, πηγή αναφέρει στο Yupiii : “Η Φλορίντα αυτή τη στιγμή έχει πάρει δέκα ημέρες άδεια άνευ αποδοχών καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Αν όλα πάνε καλά, μέσα στην εβδομάδα θα επιστρέψει στην Μεσημεριανή Μελέτη”. Να θυμήσουμε ότι, και στο παρελθόν, το όνομα της Φλορίντας είχε συζητηθεί έντονα και για την εκπομπή ΟΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη.


Περισσότερα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει σήμερα γενέθλια

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει σήμερα γενέθλια και, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του αλλά και την ηλικία του! Ο γνωστός δημοσιογράφος γίνεται 50 ετών και μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής: "Μισό αιώνα έκλεισα σήμερα, Τρίτη, ημέρα που η Άνγκελα Μέρκελ έρχεται στην Αθήνα". Όταν ρωτήθηκε από ακροατή τι "κρατάει" από αυτά τα 50 χρόνια ζωής του, εκείνος απάντησε: "Αν ήταν να κάνω έναν απολογισμό ζωής, μετράω τα τέσσερα παιδιά μου και τη σχέση μου με τη γυναίκα μου. Μετράω τα οικογενειακά μου, αυτά είναι τα πιο σημαντικά για εμένα".


Περισσότερα

η κατάσταση της υγείας της Νανάς Καραγιάννη

Αν και όλα έδειχναν πως η κατάσταση της υγείας της Νανάς Καραγιάννη είχε πάρει μία θετική τροπή, μετά την πρόσφατη εισαγωγή της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με προτροπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η ίδια αποφάσισε να φύγει από το νοσοκομείο. Όπως ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου στο "Μίλα" το απόγευμα της Δευτέρας, η Νανά Καραγιάννη αποφάσισε να συνεχίσει την προσπάθειά της απέναντι στην ασθένειά της, εκτός νοσοκομείου. Σύμφωνα, βέβαια, με τον θεράποντα ιατρό της, η κατάσταση της υγείας της όταν εισήχθη στο νοσοκομείο ήταν τόσο κακή, που βάση των αναλύσεων ενδεχομένως η δημοσιογράφος να μην είχε κρατηθεί στη ζωή, αν δεν είχε μεσολαβήσει η εισαγωγή της.


Περισσότερα

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤOΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ !!

Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΟΥΝΕ.. Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΚΟ !! ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΗ ΟΔΟ !!


Περισσότερα