Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΚΗ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ !!

Μέσα από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη έστειλε το μήνυμά της στον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος, όπως φαίνεται, δεν έχει δεχθεί την πρόσκλησή της για να βρεθεί καλεσμένος στο «Ελένη». Η 42χρονη παρουσιάστρια χρησιμοποίησε μια παλιά κοινή της φωτογραφία με τον γνωστό ηθοποιό για το κουίζ στο οποίο οι τηλεθεατές καλούνται να αναγνωρίσουν τον διάσημο που κρύβεται πίσω από την αλλοιωμένη εικόνα. Όταν μια τηλεθεάτρια βρήκε τελικά το όνομα του Πάνου Μιχαλόπουλου, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Μπράβο βρε κορίτσι μου! Επιτέλους! Ο Πανούλης μου ο καλός είναι! Βρε Πάνο, πού είσαι; Θα έρθεις καμιά μέρα να τα πούμε και από κοντά; Κάποτε τα λέγαμε πέντε φορές τον χρόνο. Γιατί;». Μάλιστα συνέχισε: «Βρε Πάνο, γιατί; Είναι που μεγάλωσα; Τι φταίει; Όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι, που τα ‘λεγα και δεν τα ‘λεγα, εσύ ερχόσουν. Τώρα, γιατί όχι; Οι γείτονες του Πάνου Μιχαλόπουλου, παρακαλώ να του χτυπήσουν την πόρτα και να του πουν ότι η Μενεγάκη τον καλεί για άλλη μια φορά, για πολλοστή φορά. Αλλά θα περιμένω. Γιατί ο επιμένων νικά».


Περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΗΝΗΘΗΚΕ Η ΒΑΝΔΗ??

Το νέο cd της Δέσποινας Βανδή κυκλοφορεί σήμερα, με 12 κομμάτια, μεταξύ των οποίων τα «Μου ‘Χεις Περάσει» και «Γυρίσματα», φυσικά με την υπογραφή του Φοίβου. Η 42χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε, μέσω της σελίδας της στο twitter, τη συγκίνησή της για την ανταπόκριση του κόσμου στη νέα της δουλειά: «Σήμερα με κάνατε τόσο ευτυχισμένη! Με συγκινήσατε με τα λόγια σας! Έτσι, μαζί θα κάνουμε παρέα με τα τραγούδια αυτόν το χρόνο! Κι εγώ θα είμαι μαζί σας σε όλες σας τις στιγμές κι όταν είστε καλά κι όταν όχι. Θέλω να τραγουδάμε και τη χαρά και τον πόνο μαζί να τον ξορκίζουμε... Με μια φωνή…» έγραψε. Παράλληλα, μιλώντας χθες στην κάμερα του Star, σχολίασε: «Μετράμε πάρα πολλά χρόνια στη δισκογραφία με τον Φοίβο. Πάντα ο άλλος περιμένει κάτι παραπάνω κι εσύ αγωνιάς αν μπορείς να το δώσεις. Σε υτό το δίσκο, πραγματικά θεωρώ ότι είμαστε αλλαγμένοι».


Περισσότερα

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΛΙΑΤΣΙΟΣ !!

Γύρω στις 18.00, το Αιμίλιος Λιάτσος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου κατέθεσε στον εισαγγελέα. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος. «Ας κρίνει ο κόσμος τη σύλληψη ενός δημοσιογράφου που προσπαθεί να κάνει τη δουλεία του» δήλωσε ο ίδιος στον ΣΚΑΪ. Ο Αιμίλιος Λιάτσος είχε συλληφθεί γύρω στις 16.00 στα γραφεία της εφημερίδας του στο Κολωνάκι, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η δικηγόρος Έλενα Τζούλη, σύζυγος του προέδρου των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, Πάνου Καμμένου, για παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε η ίδια κερδίσει πρόσφατα εναντίον του. Αφορμή για τη σημερινή μύνηση αποτέλεσε αναφορά του ονόματος της Έλενας Τζούλη στη συνέντευξη του Γιώργου Γεωργαλά στο τεύχος της "Παρασκευής και 13".


Περισσότερα

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!

Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΟΔΟΔΝΤΙΑΤΡΟΣ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ,Η ΓΙΩΤΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Η ΟΜΟΡΦΗ ΟΔΟΔΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΜΕΝΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ..Η ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΟΔΟΔΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΛΗΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΣΗΜΟ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΕΡΑ !!!


Περισσότερα