Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ...ΕΧΩ ΚΟΠΑΝΙΘΕΙ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ!!!

Για τον έρωτα, τη νέα της θεατρική δουλειά, την παρ' ολίγον φετινή της τηλεοπτική παρουσία στη σειρά «Αγάπη», αλλά και τη σχέση με την κόρη της Δανάη, μίλησε στο ένθετο της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», «Radar!», η Βίκυ Σταυροπούλου.

Με αφορμή τον τίτλο («Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης») της θεατρικής παράστασης στην οποία θα πρωταγωνιστεί με τη Σμαράγδα Καρύδη τον χειμώνα, η Βίκυ Σταυροπούλου εξηγεί τον λόγο που οι γυναίκες είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης: «Γιατί τραβούν τα πάνδεινα με τους δεκάδες ρόλους που έχουν να παίξουν και γιατί οι άντρες, αγάπη μου, τα έχετε περάσει τα όρια αυτά και πρέπει κάπως να... σας ακολουθήσουμε!».

Παράλληλα, παραδέχτηκε: «Μόνο σε αντάρα βρίσκομαι (σ.σ. για έναν άντρα)! Και μ' αρέσει πολύ να ταράζονται τα νερά, να αναστατώνομαι, να είμαι σε παραφορά και ένταση- μ' αρέσει η τρέλα του έρωτα...» και πρόσθεσε: «Έχω συρθεί, έχω κοπανηθεί άγρια. Αν δεν ταλαιπωρηθείς απ' τον έρωτα, δεν έχει νοστιμιά», αλλά διευκρίνισε: «Δεν είμαι ερωτευμένη (αυτή την περίοδο), αλλά δεν σου κρύβω ότι ττο λαχταρώ, το ποθώ, το ελπίζω. Ανυπομονώ!».

Όσο για τα τηλεοπτικά πράγματα, δήλωσε: «Απογοητευτικά, θα έλαγα. Γίνονται πολύ λίγες σειρές, παγώνουν οι δουλειές που έχουν υψηλό κόστος- όπως η εξαιρετική “Αγάπη” που θα κάναμε με τον Θοδωρή Πετρόπουλο και τη Μαρία Καβογιάννη- και ρίχνουμε στο... μενού πολλά τούρκικα σήριαλ και πολλά talent shows». Για τα τελευταία, παραδέχτηκε πως της έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχει, «αλλά ενώ τα βλέπω με ευχαρίστηση, δεν θα 'θελα να συμμετέχω σε αυτά. Απαιτούν πολύ χρόνο και δεν έχω με τις θεατρικές υποχρεώσεις μου- και όχι μόνο....».

Τέλος, τόνισε για τη σχέση της με τη 19χρονη κόρη της Δανάη: «Παραμένουμε μάνα- κόρη, δεν είμαστε “φίλες”- δεν μπορείς να είσαι “φίλη” με το παιδί σου. Έχει ελευθερία, έχει αμέριστη συμπαράσταση κι αγάπη, αλλά ως εκεί».


Περισσότερα

ΒΕΡΑ ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ!!!


Για την ακρίβεια, Μυκονιάτης μπορεί να μην είναι ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, αφού έλκει την καταγωγή του από την Κεφαλονιά, όμως λατρεύει τη Μύκονο και γι αυτό επέλεξε να δημιουργήσει εκεί το εξοχικό του. Σύμφωνα με το ciao, το σπίτι βρίσκεται στην Άνω Μερά, ένα από τα λιγότερα κοσμικά σημεία του νησιού και με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα οποιοδήποτε άλλο μυκονιάτικο σπίτι. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει όμως είναι ο μεγάλος ξύλινος φράχτης που το περιβάλλει.


Περισσότερα

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΚΑΙΤΗ ΓΚΡΕΥ!!


Αγωνία για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Καίτη Γκρέυ! Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα πριν από λίγες μέρες στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με εγκεφαλικό! Την Πέμπτη το πρωί ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Αμέσως ζήτησε βοήθεια από την οικιακή της βοηθό, που μένει μόνιμα σπίτι της και εκείνη με τη σειρά της κάλεσε ασθενοφόρο. Στο «Αλεξάνδρα» που νοσηλεύεται αμέσως σήμανε συναγερμός. Ευτυχώς όμως η τομογραφία δεν έδειξε κάτι σημαντικό: υπέστη εγκεφαλικό ελαφριάς μορφής και ήδη έχει αρχίσει να ανακτά τις αισθήσεις της σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα. Σήμερα η κατάσταση της υγείας της είναι αρκετά βελτιωμένη!


Περισσότερα

Η ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΦΟΥ!!!


Δημοσιεύθηκε: 29.08.11 11:06
Λίγο πριν ξεκινήσει η τηλεοπτική χρονιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει για το ποιο επώνυμο θα δούμε στους τίτλους της εκπομπής της! «Είμαι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά πλέον Σοφού» είπε χαρακτηριστικά.
Θα κρατήσει το επώνυμό της; «Χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία και εγώ δεν τα πάω πολύ καλά με τη γραφειοκρατία. Όμως το έχω σκεφτεί να το αλλάξω, μιας και ο Θέμης έχει πολύ ωραίο επώνυμο» δήλωσε στην Real Life.
Και συνέχισε: «Αν μπορώ να το κάνω σε κάποιο ΚΕΠ, ίσως το αλλάξω. Πάντως θα λάβω σοβαρά την πρόταση σου. Το θέμα είναι πως αισθάνομαι κυρία Σοφού και όλα τα υπόλοιπα είναι τυπικά».


Περισσότερα

Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ!!

Ούτε ένα μήνα δεν άντεξε με μακριά μαλλιά η Ελεονώρα Μελέτη! Η διάσημη παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά με μακριά extensions στη συναυλία των Bon Jovi που έγινε στο ΟΑΚΑ στις 20 Ιουλίου αλλά δεν μπόρεσε τελικά να συνηθίσει τον εαυτό της με το νέο της look και επέστρεψε στο a la garçon κούρεμά της κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Σήμερα μάλιστα είναι μια σημαντική μέρα για την 32χρονη οικοδέσποινα της Πρωινής Μελέτης, αφού βαφτίζει στην Κεφαλονιά την κόρη του αδερφού της! Η Ελεονώρα επιστρέφει την Κυριακή στην Αθήνα καθώς από τη Δεύτερα θα βρίσκεται ξανά στο γραφείο της στο Star.


Περισσότερα

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΚΟΣ..


Σε ηλικία 87 ετών απεβίωσε στις 6.25 το πρωί ο ιστορικός ηγέτης της ανανεωτικής αριστεράς, Λεωνίδας Κύρκος.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν συχνά στο νοσοκομείο. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 17.00 από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Λεωνίδας Κύρκος γεννήθηκε το 1924 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου πολέμου, φυλακίστηκε και βασανίστηκε κατ' επανάληψη. Το 1949 καταδικάστηκε σε θάνατο, αλλά λόγω της διεθνούς κατακραυγής, η απόφαση του στρατοδικείου δεν εφαρμόστηκε. Αποτέλεσε έναν από τους ιδρυτές της ΕΔΑ. Υπήρξε πρόεδρος και γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Εσωτερικού μέχρι τον Απρίλιο του 1987, όταν εντάχθηκε στην Ελληνική Αριστερά (Ε.ΑΡ.) στην οποία κι εκλέχτηκε Πρόεδρος. Με την ΕΔΑ, εκλέχτηκε τρεις φορές βουλευτής, το 1961, το 1963 και το 1964. Στις 21 Απριλίου 1967 συνελήφθη και παρέμεινε στη φυλακή για 5 χρόνια. Μετά την μεταπολίτευση εκλέχτηκε βουλευτής, το 1974 και το 1977, και ευρωβουλευτής το 1981 και το 1985.

Μαζί με τον Χαρίλαο Φλωράκη, ίδρυσε τον Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου, του οποίου υπήρξε γραμματέας μέχρι το Μάρτιο του 1991. Από το 1989 μέχρι το 1993 ήταν βουλευτής με τον Συνασπισμό. To 2000 προτάθηκε τιμητικά από το κόμμα του Συνασπισμού για το αξίωμα του προέδρου της δημοκρατίας, ενώ το 2010, με επιστολή του δήλωσε στήριξή στο νέο κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως δημοσιογράφος και υπήρξε διευθυντής της εφημερίδας "Αυγή"


Περισσότερα

ΦΩΦΗ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!1


H 40χρονη Real Housewife φωτογραφίζεται για το ΟΚ! μαζί με την 4χρονη κόρη της Ερσίνη και μιλάει για την οικονομική κρίση στη χώρα μας, τις πολιτικές ανησυχίες της και την καινούρια της ζωή, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Μάνθο Γέρου.

Τι έχεις περιορίσει λόγω της οικονομικής κρίσης;
Τα πάντα. Μην ξεχνάς ότι είμαι μια γυναίκα με ένα παιδί που μένει μόνη της και έχω πολύ μικρή βοήθεια από τον σύζυγό μου. Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι όλα τα οικονομικά βάρη έχουν πέσει σε μένα, οπότε όπου μπορώ έχω περιορίσει τα έξοδά μου. Εκεί, για παράδειγμα, που πέρσι μπορεί να πήγαινα δύο εβδομάδες διακοπές, τώρα θα πάω μία. Ρούχα έχω να ψωνίσω από πέρσι και ποτέ δεν έχω δεχτεί να πληρώσω ένα ακριβό κομμάτι στην κανονική του τιμή.
Νιώθω ότι πετάω τα χρήματά μου από το παράθυρο. Πάντα ψάχνω τις προσφορές και επειδή παλαιότερα εργαζόμουν σε κατάστημα ρούχων, ξέρω καλά ότι έχουν πολύ μεγάλο περιθώριο κέρδους. Επίσης, είμαι από τις γυναίκες που θεωρούν χάσιμο χρόνου να πηγαίνουν στο κομμωτήριο. Χρήματα θα δώσω μόνο για πεντικιούρ, γιατί και το μανικιούρ μόνη μου το κάνω.

Σε τηλεοπτική σου συνέντευξη είχες πει ότι το κίνημα των Αγανακτισμένων δεν έχει και τόσο νόημα και ότι θα έπρεπε οι εργαζόμενοι να πάρουν πιο δραστικά μέτρα. Τι εννοούσες;
Ζούμε σε μια πανέμορφη χώρα, την οποία έχουν φροντίσει οι πολιτικοί των τελευταίων τριάντα ετών να φέρουν σε αυτή την κατάσταση. Μέχρι τώρα δεν έχω δει έναν πολιτικό που να είναι πατριώτης και να κάνει πράγματα για την Ελλάδα. Κι αυτόπου με λυπεί ακόμα περισσότερο δεν είναι ότι υπάρχει διαφθορά, αλλά ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Όταν εισήλθαμε στην ΕΟΚ, ο τότε πρωθυπουργός είχε πει ότι η Ελλάδα εισέρχεται στην Κοινότητα έχοντας τρία ατού: τη ναυτιλία, τον ορυκτό της πλούτο και το εμπορικό δαιμόνιο των Ελλήνων. Γιατί δεν έχει αξιοποιηθεί τίποτε από αυτά; Διάβαζα τις προάλλες ένα άρθρο στη Ναυτεμπορική, που έλεγε πόσα χρήματα έχανε η Ελλάδα, επειδή δεν επιτρεπόταν να δέσουν τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Πειραιά. Και εκατό ευρώ να άφηνε ο κάθε τουρίστας που θα κατέβαινε, μπορείς να φανταστείς για τι ποσά μιλάμε. Η Ελλάδα θα έπρεπε να ασχοληθεί πολύ περισσότερο με τον τομέα του τουρισμού και δεν καταλαβαίνω αυτούς που λένε ότι δεν θέλουμε να γίνουμε οι σερβιτόροι της Ευρώπης. Εγώ δεν το θεωρώ καθόλου υποτιμητικό. Ήθελα πολύ να κατέβω κι εγώ στο Σύνταγμα, αλλά δεν τα κατάφερα γιατί συνέπεσε με την εξεταστική μου περίοδο και δεν πρόλαβα τελικά. Δεν διαφωνώ με την κίνηση αυτή, αλλά θεωρώ ότι το παιχνίδι δεν βρίσκεται πια στα δικά μας χέρια. Είμαστε δέσμιοι των ξένων δυνάμεων.


Περισσότερα

ΕΓΚΥΟΣ Η ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ !!!

Στο μαύρο χαλί των MTV Video Music Awards επέλεξε η Μπιγιόνσε να ανακοινώσει πως μαζί με τον σύζυγό της, Jay-Z, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η 30χρονη τραγουδίστρια, φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα, πόζαρε στους φωτογράφους χαϊδεύοντας την κοιλιά της και λέγοντας: «Έχω μία έκπληξη!». «Είμαι χαρούμενος, είναι αλήθεια» επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της ο εκπρόσωπός της στο περιοδικό People.

Αργότερα, κατά τη διάρκεια του σόου, λίγο πριν τραγουδήσει το «Love on Top», ανακοίνωσε στο κατάμεστο θέατρο: «Θέλω να σηκωθείτε όρθιοι. Θέλω να νιώσετε την αγάπη που μεγαλώνει μέσα μου».

Η Μπιγιόνσε που θα κλείσει τα 30 χρόνια της στις 4 Σεπτεμβρίου, είχε εκφράσει την επιθυμία της να γίνει σύντομα μητέρα στο περιοδικό In Style, λέγοντας: «Μπορώ να γίνω μητέρα και θέλω να γίνω και να αφιερώσω τον εαυτό μου στα παιδιά μου».


Περισσότερα

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΙΚΑΡΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!! Η ΓΙΩΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ!!ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΩΤΑ!!!!


Περισσότερα

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Η ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ !!!

Στο Καστελόριζο κάνει τις διακοπές της η Δήμητρα Ματσούκα μαζί με τον αγαπημένο της, Φώτη Βαλλάτο.

Η 37χρονη ηθοποιός και ο γνωστός δημοσιογράφος, που πρόσφατα δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, όχι μόνο είναι ακόμα μαζί, αλλά βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες στο απομακρυσμένο νησί των Δωδεκανήσων.

Σύμφωνα με το Star, αν και αρχικά επρόκειτο να μείνουν στο νησί για περίπου μία εβδομάδα, τελικά αποφάσισαν να παρατείνουν τις διακοπές τους για μερικές ακόμα μέρες. Μάλιστα, η κάμερα του καναλιού πέτυχε τη Δήμητρα Ματσούκα στο πανηγύρι του νησιού τον Δεκαπενταύγουστο, όπου μπορεί να μην χόρεψε, αφού ακόμα κυκλοφορεί με πατερίτσες μετά το ατύχημα που είχε τον Μάιο, αλλά τραγούδησε: Η ηθοποιός πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε το τραγούδι «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου, ενώ ο Φώτης Βαλλάτος βιντεοσκοπούσε την αγαπημένη του με το κινητό του!


Περισσότερα

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ!!



Μετά από δέκα περίπου μέρες απουσίας, ο Θανάσης Πάτρας επέστρεψε στο πλατό του «Elatte» το πρωί της Τετάρτης.

«Καλώς σας βρήκα!» απάντησε στο καλωσόρισμα της Νάντιας Μπουλέ. «Είναι σαν να ξεκινάμε σήμερα. Δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Είναι σαν να κάνουμε πρεμιέρα... Βγαίνεις από το ρυθμό σου τελείως, αλλάζεις τελείως ρυθμούς… Περίμενα το πρωί να ξυπνήσω. Δεν κοιμήθηκα το βράδυ καθόλου. Στις διακοπές κοιμόμουν και νωρίς» συνέχισε, ενώ εξήγησε ότι πέρασε την εβδομάδα της άδειάς του στη Μάνη: «Είχα πάει στον Γερολιμένα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος, με τρομερά άγρια ομορφιά, με βράχια παντού και πολύ όμορφα καταγάλανα νερά…».

Η Νάντια Μπουλέ είχε πάρει άδεια την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, ενώ και χθες η εκπομπή προβλήθηκε σε επανάληψη, ώστε παρουσιαστές και συντελεστές να εκμεταλλευτούν το τετραήμερο για μια μίνι απόδραση.


Περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!!


Έπειτα από δύο επισκέψεις στην Ελούντα, ένα μίνι ταξίδι στη Σκιάθο, αλλά και ημερήσιες αποδράσεις με το σκάφος, ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη και η μικρή Αναστασία επισκέφτηκαν την Κέρκυρα, τόπο καταγωγής του τραγουδιστή! Οι γονείς του Σάκη είχαν την ευκαιρία να κρατήσουν στην αγκαλιά τους και πάλι την πανέμορφη μικρούλα! Με υπέροχα λευκά γυαλιά ηλίου και χαριτωμένα φορεματάκια η Αναστασία «έκλεβε διαρκώς την παράσταση»! Η Κάτια μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά δεν σταμάτησε να κάνει βουτιές στην θάλασσα και βόλτες με το τζετ-σκι. Όσο για τον Σάκη, είναι γνωστό ότι είναι δεινός sportman, και μόλις βρέθηκε στο υγρό στοιχείο επιδόθηκε μετά μανίας στα θαλάσσια σπορ με ιδιαίτερη αδυναμία στο τζετ-σκι. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Hello τους εντόπισε κατά την 10ήμερη παραμονή τους στο νησί των Φαιάκων! Οι τρεις τους δεν έπαψαν στιγμή να κάνουν βόλτες, να γεύονται παραδοσιακά φαγητά και ο Σάκης ξενάγησε την κορούλα του σε αρκετές γωνιές του νησιού!


Περισσότερα

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ...ΕΧΩ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΔΟΝΤΙΑ!!


Ελένη Φουρέιρα: «Έχω κυτταρίτιδα και στραβά δόντια»
Δημοσιεύθηκε: 17.08.11 11:22
Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να φωτογραφήθηκε με μαγιό σε αισθησιακές πόζες, αλλά εξομολογήθηκε πως έχει κυτταρίτιδα όπως όλες οι γυναίκες! Η ίδια δεν κρύβει ότι θα ήθελε να έχει ίσιο μαλλί και υποστηρίζει ότι το μοναδικό πράγμα που έχει αλλάξει πάνω της είναι... το σχήμα των φρυδιών! «Είναι αστείο να πει κανείς ότι έχω κάνει πλαστικές, γιατί δεν νομίζω ότι έχω και τόσο μεγάλη διαφορά πια. Αν είχα κάνει πλαστικές, το πρώτο που θα είχα φτιάξει θα ήταν το στήθος μου που είναι μικρό ή θα είχα φουσκώσει τα χείλη μου», υπογραμμίζει η τραγουδίστρια στο περιοδικό OK. «Και εγώ, όπως όλες οι γυναίκες, έχω κυτταρίτιδα... Έχω και στραβά δόντια που μου έχουν πει πολλές φορές να φτιάξω αλλά αρνούμαι γιατί και αυτό είναι στοιχείο της προσωπικότητάς μου», τονίζει η Ελένη και απευθυνόμενη στα νέα κορίτσια ξεκαθαρίζει πως τα τέλεια σώματα μοντέλων ή τραγουδιστών που βλέπουμε στα περιοδικά δεν είναι όπως φαίνονται!


Περισσότερα

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ..ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ!!

5
Η Μαρία Μπακοδήμου μπορεί να δείχνει δυναμική , αλλά όπως κάθε γυναίκα έτσι και εκείνη έχει τις ανασφάλειές της. «Έχω ανασφάλειες για το αν είμαι χοντρή, αν μεγαλώνω, αν είμαι ωραία, αν είμαι έξυπνη, αν δεν κάνω κάτι καλά, αν μεγαλώνω σωστά τα παιδιά μου. Νομίζω ότι μεγαλώνοντας διαχειρίζομαι πια το καλό και το κακό και δεν έχω αγωνία να είμαι «τέλεια». Το να είσαι τέλεια σου δημιουργεί τόσο στρες που σου στερεί τη χαρά του σήμερα».
Πηγή: Radar


Περισσότερα