Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο καινούριο τεύχος του περιοδικού «DownTown» και τη σχετική ερώτηση για τα χρήματα που έχει βγάλει μέσα από τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε τη γνώμη της για το θέμα.

«Τα λεφτά που κατά καιρούς μπορεί να ακούγονται για ανθρώπους που τα παίρνουν, δεν ισχύουν στην πραγματικότητα. Μπορεί να είναι μεν περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον σε μια άλλη δουλειά, αλλά υπάρχει ένα όριο. Δεν είναι πάντα αυτά που ακούγονται, αυτά που είναι και τα σωστά. Και το ξέρουμε. Και μην ξεχνάτε ότι ο άνθρωπος συντηρεί και μια ολόκληρη οικογένεια. Η σύζυγός του δεν δουλεύει, έχει τρία παιδιά, όχι ένα. Εντάξει, είναι πολλές οι υποχρεώσεις. Είναι κι αυτοί οι φόροι που δεν μπορείς να σηκώσεις κεφάλι. Είσαι συνέταιρος, κανονικά πλέον, με το κράτος» είπε η 41χρονη οικοδέσποινα του «Καφέ με την Ελένη». Αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Μην ξεχνάτε ότι δεν τα βγάζεις τα καλά λεφτά από την αρχή».


Περισσότερα

Η ΤΑΜΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ!!

Η Τάμτα είναι από τις γυναίκες που τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους για την εξωτερική της εμφάνιση. Η τραγουδίστρια θέλει να είναι εκκεντρική και τα καταφέρνει και με το παραπάνω. «Φοράω ρούχα που μου αρέσουν και προτιμώ να ξεφεύγω από συντηρητικά καλούπια. Όχι για να προκαλέσω αλλά γιατί με ευχαριστεί να βάζω φαντασία και να έχω λίγο διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο ντυσίματος». Τέλος, η Τάμτα προτείνει σε όλες τις γυναίκες να έχουν αισθητική, φαντασία και χρόνο για να εντυπωσιάσουν.
Πηγή: Glam


Περισσότερα

Η ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ !!

Τα σχολεία τελείωσαν κι έτσι η Βάνα Μπάρμπα είναι συνεχώς με την μονάκριβη κόρη της, Φαίδρα. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε μαμά και κόρη να βολτάρουν στο κέντρο της Κηφισιάς κάνοντας τα καλοκαιρινά τους ψώνια. Η Βάνα Μπάρμπα πανέμορφη και λαμπερή φορώντας μια κοραλλί πουκαμίσα και τζίν παντελόνι έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή με την μικρή της ενώ η εκείνη δεν άφηνε ούτε στιγμή το χέρι της μαμάς. Μαμά και κόρη αφού απόλαυσαν την ηλιόλουστη βόλτα τους, έκαναν τα ψώνια τους και έπειτα κατευθύνθηκαν στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο της ηθοποιού.


Περισσότερα

ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ...

Δημοσιεύθηκε: 30.06.11 13:13
Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκίνησε την περιοδεία του και δεν θα μπορούσε να λείπει η Κύπρος από αυτή καθώς οι κάτοικοι εκεί τον αγαπούν ιδιαίτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες ακυρώθηκαν οι συναυλίες στη Μεγαλόνησο χωρίς ακόμα να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Αναμένουμε λοιπόν να μάθουμε αν ισχύει ή πρόκειται απλά για φήμες
Πηγή: showtime-cy
>


Περισσότερα