Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !!!


ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΥΡΙΧΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΑ EVENT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ..Η ΒΡΑΔΙΑ ΗΤΑΝΕ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ! ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ !! ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ SHOW BIZ ΗΤΑΝΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ! Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΩΤΑ ,ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΑΝ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ !!Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ JET SET !! ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΡΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !! ΓΙΩΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !


Περισσότερα

Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!

O Κώστας Μαρτάκης είναι ένας νέος καλλιτέχνης που κλείνει πέντε χρόνια στον χώρο και κρατάει χαμηλούς τόνους. Σήμερα στο Queen.gr μιλάει ως χορευτής του Dancing with the stars και ξαφνιάζει με τους στόχους του αλλά και την σχέση που έχει με την παρτενέρ του Μαρία Αντιμησάρη. Ειλικρινής πάνω απ' όλα και χωρίς μακιγιάζ δέχτηκε να φωτογραφηθεί στις πρόβες που τον συναντήσαμε.
Διαβάστε την συνέντυξη μόνο στο queen.gr


Περισσότερα

Η ΜΑΤΣΑΟΥΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!

κε: 18.05.11 12:06
Στη συμπρωτεύουσα ταξίδεψε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Φώτης Βαλλιάτος για να βρεθεί κοντά στη σύντροφό του, Δήμητρα Ματσούκα, που συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Το ζευγάρι διέμεινε σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου έκανε τις βραδινές βόλτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι δυο τους που είναι ήδη πέντε μήνες μαζί, αποφεύγουν να μιλούν δημόσια για τη σχέση τους.
Πηγή:ΟΚ


Περισσότερα

Η ΒΑΝΔΗ ΠΑΕΙ ΛΑΙΚΗ!!!

8.05.11 11:08
Η Δέσποινα Βανδή την περασμένη Κυριακή μαζί με την κόρη της, Μελίνα, επισκέφθηκε τη βιολογική λαϊκή αγορά της Κηφισιάς για να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας. Λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα η τραγουδίστρια ντυμένη casual εθεάθη να ψωνίζει μαζί με την 6χρονη κόρη της Μελίνα φρούτα και λαχανικά. «Επέλεξε λαχανικά και φρέσκα φρούτα από διάφορους πάγκους, και βέβαια δεν είπε όχι στη μικρή όταν της ζήτησε να αγοράσουν φράουλες», όπως περιγράφει άνθρωπος που τη συνάντησε από κοντά. Ντυμένη casual, και με απαλό μακιγιάζ έδειχνε εξίσου εντυπωσιακή και όμορφη.
Πηγή:ΟΚ


Περισσότερα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥΣ ΦΕΙΔΑ ??

Η Σίσσυ Φειδά μίλησε στο "Hilton Athens Magazine" αποκαλύπτοντας κρυφές πτυχές του εαυτού της αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι απ’ την αρχή» στα σχόλια που την χαρακτηρίζουν ως αυστηρή στην εκπομπή της, απάντησε: «Μα στην εκπομπή κάνω την δουλειά μου. Όταν κάποια πράγματα τυχαίνει να μην γίνονται όπως πρέπει, θα διαμαρτυρηθώ, όπως ακριβώς και στην πραγματικότητα… Αυτό σημαίνει πως και αυστηρή θα γίνω, ακόμα και bitch!»

Αναφορικά με τον τρόπο που παρουσιάζει την εκπομπή και τον τρόπο που βλέπει η ίδια τον εαυτό της αλλά και στους επικριτές της εκπομπής, που την χαρακτηρίζουν ριάλιτι, η γνωστή διακοσμήτρια επισημαίνει: «Είμαι προσεκτική, χωρίς να κρατάω αποστάσεις, προσπαθώντας να προστατεύω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. … Αν ήμουν μελοδραματική θα μπορούσαν να κατηγορήσουν την εκπομπή για ριάλιτι, εγώ όμως το μόνο που προσπαθώ είναι να κάνω την δουλειά μου με προσοχή και λεπτότητα».

Σχετικά με τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας της με το «Σπίτι απ’ την αρχή», δήλωσε: «Δεν ξέρω ακόμα. Το μόνο σίγουρο για μένα είναι η αγάπη του κόσμου»

Όταν ρωτήθηκε για τα όνειρα της και το motto της ζωής της, απάντησε: «Άδραξε την μέρα. Τα όνειρα άλλωστε μπορεί να μην πραγματοποιηθούν ποτέ, οπότε το μόνο που έχουμε μπροστά μας είναι το σήμερα και το τώρα. … Έχω ανάγκη να νιώθω την ουσία των πραγμάτων στο πετσί μου»

Κλείνοντας, θέλησε να αποκαλύψει τον μεγαλύτερο της φόβο λέγοντας: «Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ζήσω μια ζωή χωρίς αληθινή αγάπη, πόσο μάλλον που έχω μάθει να παίρνω πολλή αγάπη από τους γύρω μου. Το αστείο είναι πως τις πιο ανέμελες στιγμές τις περνάω όταν δεν είμαι ερωτευμένη. Όμως έτσι είναι η ζωή. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα».


Περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ MAD??

Αισθητή έγινε η απουσία της Ελεονώρας Μελέτη στο kick- off party του μουσικού καναλιού MAD, το οποίο και διοργανώνεται κάθε χρόνο ένα μήνα πριν τα Μad Video Music Awards.

Η Ελεονώρα Μελέτη διευκρίνισε από το πλατό της "Πρωινής Μελέτης" πως δεν κατάφερε να παραστεί στο πάρτι λόγω "κωλύματος υγείας". Η ίδια μάλιστα είχε γράψει στο twitter της πως το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί από τις 8 και πως είχε έντονες κρυάδες.

Μάλιστα, όταν στην εκπομπή της προβλήθηκαν πλάνα από τους celebrities που παραβρέθηκαν, είπε: "Μόνο εγώ δεν ήμουν εκεί".


Περισσότερα