Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ..ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ...

Τι δήλωσε η τραγουδίστρια για την σχέση της με το νεαρό μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού;

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή "Lifestyle", που μετά από αρκετές μέρες απουσίας βγήκε ξανά στον αέρα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στη Δέσποινα Καμπούρη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, ενώ μίλησε για το διαζύγιό της και τον γιο της Αλέξανδρο.

"Είπα στον Γιώργο, ότι πρέπει να είναι ψύχραιμος" αποκάλυψε η Έλλη και συνέχισε: "Υπήρξαν φωτογραφίες, γιατί σταματήσαμε να κρυβόμαστε". Φαίνεται πως η τραγουδίστρια περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της και δεν το κρύβει! Άλλωστε όπως λένε και οι στίχοι από το καινούριο της τραγούδι "ο έρωτας πολύ της πάει"!

"Οι φωτογραφίες με την καινούργια μου σχέση κυκλοφόρησαν γιατί εγώ έπαψα να κρύβομαι. Από τη στιγμή που σταμάτησα να φυλάγομαι και να κρύβομαι, είναι λογικό να μας τσακώσει ο φωτογραφικός φακός. Απ’ τη στιγμή που δεν κρύβομαι, δεν χρειάζεται ούτε να μιλάω γι’ αυτό, ούτε να το διαψεύδω, πράγμα που θα ήταν ηλίθιο από μέρους μου. Είναι σαν να σε ρωτάνε εσένα αν είσαι έγκυος, ενώ έχεις κοιλιά", ξεκαθάρισε η τραγουδίστρια στη Δέσποινα Καμπούρη.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε και κάτι που της είπε ο γιος της Αλέξανδρος και την είχε κάνει να βουρκώσει... "Μαμά, να σου πω κάτι; Όταν μεγαλώσω, δεν θα έχω γιαγιά. Θα είμαστε μόνο οι δυο μας! Δεν έχω δει μεγάλο να έχει γιαγιά!", της είχε πει ο 3χρονος γιος της. "Δεν είναι ούτε τριών χρόνων και το έχει συνειδητοποιήσει. Το παιδί αυτό αντιλαμβάνεται περισσότερα από όσα εγώ πιστεύω. Και εκεί βούρκωσα", είπε με ειλικρίνεια η Έλλη επισημαίνοντας πως ο μικρός είναι ό,τι πολυτιμότερο στη ζωή της! "Ο γιος μου είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερο ναρκωτικό για μένα. Είναι το νούμερο ένα στη ζωή μου", συνέχισε.


Περισσότερα

Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!

Κάθε εβδομάδα η Ναταλία επικοινωνεί με τους αναγνώστες του ΟΚ! μέσα από τη στήλη της στο περιοδικό που αγαπάνε οι σταρ.

«Πολλά νεύρα έχουμε όλοι μας τελευταία ή είναι απλά η ιδέα μου; Όπου γυρίσω να κοιτάξω γύρω μου βλέπω θυμό. Πολύ θυμό. Ανθρώπους θυμωμένους, φάτσες τσαντισμένες, πρόσωπα οργισμένα, είμαστε όλοι ένα τσικ πριν τον καυγά. Έτοιμοι να αρπαχτούμε με το παραμικρό. Θα μου πεις δεν έχουμε λόγο; Χιλιάδες. Δεν ζω στο στρουμφοχωριό. Αλλά ρε παιδιά, δεν καταφέρνουμε τίποτα έτσι, αλήθεια σας το λέω. Πόσο να μιζεριάσουμε παραπάνω, πόσο να χαλαστούμε παραπάνω, πόσο να το μουτζουρώσουμε το σκηνικό πιο πολύ; Βαθιές ανάσες και ένα χαμόγελο – έστω και με το ζόρι που γράφω καμιά φορά στις απαντήσεις που δίνω στους φίλους της στήλης. Ναι, έστω και με το ζόρι. Μετά συνηθίζουν οι μυς στο σαγόνι και γίνεται πιο εύκολο! Χαλαρώσετε. Ξεθυμώστε. Και σκεφτείτε τα ένα, δυο, πέντε όμορφα πράγματα που έχετε στη ζωή σας. Δεν αξίζει τον κόπο, όπως λέει και ο δικός μας «θείος Πέτρος» εδώ, η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή».


Περισσότερα

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ !!!

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό mou» ήταν η Μαρία Σολωμού,με ροκ look και ίσιο μαλλί που έκανε τη διαφορά και προκάλεσε τον σχολιασμό των παρουσιαστών.

«Μακάρι να μπορούσα να κάνω μόνο κινηματογράφο» δηλώνει η ηθοποιός. «Οι δουλειές που κάνω στο θέατρο δεν είναι πολύ εμπορικές. Κάποιοι με θεωρούν τηλεοπτική και εμπορική. Εγώ ξέρω πως όλοι οι ηθοποιοί εν δυνάμει, μπορούμε να τα κάνουμε όλα. (…) Υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν πολλά χρήματα. Εγώ έχω βγάλει λεφτά από την τηλεόραση, αλλά δεν ξέρω τι τα κάνω τα λεφτά. Δεν θα τα μαζέψω».

«Δεν υπάρχει manual για να γίνεις καλή μαμά. Ο γιος μου είναι ο άντρας της ζωής μου. Είναι η πρώτη προτεραιότητά μου» ομολογεί η Μαρία Σολωμού.

Παραδέχτηκε πως έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει πει σε συνεντεύξεις της γιατί παραποιούνται και βάζουν τίτλους απομονώνοντας ένα κομμάτι από αυτά που είπε: «Τελικά κακώς που τα είπα γιατί ένα 60% των Ελλήνων δεν έχει χιούμορ! Άν διαβάσεις συνέντευξη κάποιου ηθοποιού στο εξωτερικού, θα δεις πως λένε τέρατα!».
Όταν ρωτήθηκε αν θα παντρευτεί και αν θα κάνει δεύτερο παιδί είπε: «Δεν θέλω να παντρευτώ και ποτέ δεν ήθελα! Δεν μου αρέσει. Ούτε δεύτερο παιδί θα ήθελα.(…) Επειδή δεν ζεις με τον άλλο, δεν σημαίνει ότι η σχέση είναι κενή».


Περισσότερα

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ..ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!

Μία ζεστή συνομιλία με τηλεθεάτρια είχε σήμερα στον «Καφέ με την Ελένη» η Ελένη Μενεγάκη.

«Παίρνω δύναμη από εσένα» της είπε η τηλεθεάτρια, φράση που συγκίνησε την Ελένη, η οποία απάντησε: "Όλοι τις ίδιες έγνοιες έχουμε, να το ξέρετε. Εννοώ όλες οι γυναίκες που έχουμε παιδιά. Με λίγα προβλήματα ή με πολλά, γιατί προβλήματα παίζουν παντού και το έχετε συνειδητοποιήσει πια γιατί δεν υπάρχει κανένα σπίτι που να μην έχει κανένα πρόβλημα, απλά αλλού είναι μαζεμένα πολλά, αλλού είναι πιο λίγα. Έτσι είναι η ζωή. Όσοι έχουμε παιδιά, έχουμε τις ίδιες έγνοιες και τις ίδιες χαρές βέβαια!"


Περισσότερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ..ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ !!!

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό mou» ήταν και σήμερα η Φαίη Σκορδά, παρόλο που εδώ και δυο εβδομάδες έχει μπει στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Λίγο πριν εμφανιστεί η Φαίη στην κάμερα, ο Γιώργος Λιάγκας την προανήγγειλε λέγοντας: «Μέχρι να έρθει η κυρία Φαίη Σκορδά, πάμε να πούμε τον καιρό. Εδώ, μαζί μας είναι! Δεν γέννησε ακόμα. Μαζί μας είναι, θα έρθει σε λίγο».

Στη συνέχεια, ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος μελισσοκόμων Αττικής, ο οποίος πρότεινε να δώσει στη Φαίη να αγγίξει τις μέλισσες, και ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όχι, είναι αλλεργική! Άστο τώρα! Μη γεννήσουμε πριν την ώρα μας!».

Σχόλιο τέλος έκανε για μία ακόμη φορά ο παρουσιαστής για το θέμα των κιλών του: «Ανοίγει την όρεξη ο βασιλικός πολτός! Μου το είπαν κάποιοι που παχύνανε!» είπε και προκάλεσε γέλια σε όλους.


Περισσότερα

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ !!!

Για ακόμη μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης έδειξε πόσο πολύ εμπιστεύεται και στηρίζει την γυναίκα του... Ο Άδωνις που ήταν αυτή τη φορά καλεσμένος στην «Πρωινή Μελέτη», είπε πως η φετινή εκπομπή της Ευγενίας δεν είναι εύκολο στοίχημα, αλλά εκείνη θα τα καταφέρει και θα βρει το δρόμο της. Πηγή:24wro


Περισσότερα

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ MEGA ???

Τι θα κάνει άραγε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του χρόνου στο Μεγάλο Κανάλι; Θα συνεχίζει από Οκτώβριο το "Money Drop" και θα παρουσιάσει μία εβδομαδιαία, ψυχαγωγική εκπομπή. Η δε ψυχαγωγική εκπομπή που θα παρουσιάσει θα είναι ταξιδιωτική!


Περισσότερα