Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΙΚΑΣ ΔΙΑΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΗ !!!!








Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Κ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΡΙΚΑ ΔΙΑΛΛΗΝΑ,ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΗ ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ.Η ΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΡΙΚΑ ΔΙΑΛΛΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ.Η ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ,Η ΒΡΑΔΙΑ ΗΤΑΝΕ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!! Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ,Η ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΗΝΗ ,Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ...ΗΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ..ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ !!!


Περισσότερα

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ!!!

Στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, ανοίγει τις πόρτες της μεθαύριο Τετάρτη η 13η Εβδομάδα Μόδας. Το ενδιαφέρον από την πλευρά των fashionistas είναι μεγάλο και οι σχεδιαστές που θα πάρουν μέρος δείχνουν ότι τα πράγματα φέτος θα κρύβουν μάλλον εκπλήξεις.

Την έναρξη των εκδηλώσεων της 13ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας Athens Fashion Week θα κηρύξει ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011, ώρα 20.00, στο fashion show Dassios Arabesque Fall-Winter 11-12.
Ολα τα έσοδα του show του σχεδιαστή Δημήτρη Ντάσσιου θα διατεθούν για τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).


Περισσότερα

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!!

Στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» μίλησε η Κύπρια τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου.

«Όλοι οι άνθρωποι προσπαθούμε να βρούμε ένα σύντροφο στη ζωή, μια αληθινή αγάπη και να πορευτούμε μ’ αυτήν. Άλλες φορές το πετυχαίνουμε, άλλες όχι. (…) Εξαρτάται από το χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου αν θα κρατήσει καλές σχέσεις με τον πρώην αγαπημένο του. Αν είναι κάτι αληθινό, παραμένει. Όταν βάζουμε τον εγωισμό μας πρώτο και δεν κατανοούμε τις ανάγκες του άλλου, εκεί γίνεται το λάθος. Κάθε χωρισμός είναι επώδυνος, ειδικά όταν μιλάμε για μακροχρόνιες σχέσεις».

Σε ερώτηση για τον πρώην σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Δέσποινα απάντησε: «O καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Κανέναν εκνευρισμό δεν μου προκαλεί. Ο χωρισμός έγινε πριν από δύο χρόνια. Δεν περίμενα ότι ακόμα θα με ρωτάτε γι' αυτό. Ξέρω ότι γίνεται επειδή δεν βγήκα νωρίτερα να μιλήσω. Ο χωρισμός ήταν δική μου επιθυμία και χαίρομαι όταν τον ακούω να λέει πως είναι ευτυχισμένος. Όσο για τον εαυτό της, ανέφερε: «Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά είμαι πάρα πολύ καλά».

Αν και δήλωσε πως παρακολούθησε το «Dancing» και τις δύο Κυριακές, όταν τη ρώτησαν αν θα έπαιρνε μέρος, είπε: «Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα. (…) Η Ζέτα είναι πολύ όμορφη να τη βλέπεις και αυτό που κάνει, το κάνει πάρα πολύ καλά».


Περισσότερα

Ο ΛΑΓΚΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟ..

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Πρωινό Mou» τραυματίστηκε στο χέρι ο Γιώργος Λιάγκας, και έτρεξε στη Φαίη Σκορδά να τον περιθάλψει.

«Θα κάνω αντιτετανικό» είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής κόπηκε με κάποιο γυαλί, στην προσπάθειά του να σπάσει μία πόρτα. Δεν έχασε όμως ούτε στιγμή το χιούμορ του και είπε: «Είδες που λένε ότι είναι εύκολο το πρωινό;».


Περισσότερα

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ??

Για την καθημερινή εκπομπή «Dancing With the Stars Daily» της Ευγενίας Μανωλίδου μίλησε η Ελένη Μενεγάκη.

Συζητώντας με τους συνεργάτες της σήμερα στον «Καφέ με την Ελένη», η διάσημη παρουσιάστρια πήρε θέση στο θέμα της χαμηλής τηλεθέασης της εκπομπής της Ευγενίας: «Ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Αυτό είναι το σωστό! Αυτή είναι η μόνη εκπομπή που δεν πάει καλά; Δώστε λίγο χρόνο. Μην τρωγόμαστε μόνοι μας!».


Περισσότερα

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ!!

Η απρόσμενη παραίτηση του σκηνοθέτη της Ευγενίας Μανωλίδου έχει ήδη φέρει τα πάνω κάτω στο κανάλι του Αμαρουσίου. Τα «κακά» νούμερα και όχι μόνο είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση αλλά και να οδηγήσει τον Κώστα Βορίδη σε παραίτηση. Για την ώρα ο σκηνοθέτης δεν έχει εμφανιστεί και δεν ξέρουν ποιος θα σκηνοθετήσει την σημερινή εκπομπή. Ενδεχομένως αυτό το γεγονός να επηρεάσει και το τρίτο live του Dancing αυτή τη Κυριακή.


Περισσότερα

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ GAGA !!

Η Lady Gaga, μαζί με τα μυστικά της ομορφιάς της, μιλώντας στο περιοδικό People, αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει να χάνει και τα μαλλιά της. Η φυσική καστανή τραγουδίστρια που έγινε παγκοσμίως γνωστή με τα εκκεντρικά ρούχα και τα πλατινέ μαλλιά, εξομολογήθηκε ότι έχουν αρχίσει να πέφτουν από τις πολλές βαφές.

Η 24χρονη Gaga εκτός από τη μητέρα της Cynthia Germanotta, ανέφερε και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα ως τα απόλυτα πρότυπα ομορφιάς για εκείνη. Παρότι ξεκίνησε να βάφει τα μαλλιά της από τη πρώτη στιγμή που μπήκε στο χώρο της μουσικής, λέει στο περιοδικό πως έχει επιθυμήσει την εποχή που ήταν καστανή.

Ενώ ξέρει πολύ καλά πως το να κοιμάται με το make up κάνει κακό στο δέρμα της, δηλώνει πως πολλές φορές δε το βγάζει για περίπου μια εβδομάδα, ενώ δηλώνει πως χρησιμοποιεί αντηλιακό στο πρόσωπο για να μην της δημιουργεί ο ήλιος ρυτίδες.


Περισσότερα

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ DANCING ???

Το πρώτο «Dancing With the Stars» της σεζόν ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αν και οι περισσότεροι διάσημοι που κλήθηκαν να χορέψουν ήταν αρκετά αυστηροί με τον εαυτό τους και παραδέχτηκαν ότι έκαναν αρκετά λάθη λόγω τρακ. Το φετινό πλατό μάλιστα είναι κυριολεκτικά διπλάσιο από το περσινό ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν πολύ αυστηρά και όλοι έπρεπε να περάσουν από το μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων.

Αν και πρεμιέρα, το κλίμα στα παρασκήνια ήταν ευοίωνο και οι περισσότεροι παίκτες έδειχναν να μην έχουν αναπτύξει -προς το παρόν τουλάχιστον- ανταγωνιστικές τάσεις. Η Ελεονώρα Μελέτη τσιμπολογούσε στον μπουφέ που είχε στηθεί ακριβώς πίσω από το πλατό ακόμα και μετά την έναρξη του σόου, αφού γνώριζε ότι θα έβγαινε να χορέψει μετά τα μεσάνυχτα.

- Αμέσως μετά την εμφάνισή της, η Νάντια Μπουλέ δέχτηκε ένα SMS που την έκανε να χαρεί ιδιαίτερα και να μην μπορεί να κρύψει το χαμόγελό της.


Περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!

Την απόδοσή της στο χθεσινό live του «Dancing With the Stars» σχολίασε κατά τη διάρκεια της πρωινής της εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη.

«Νομίζω ότι στο cha cha θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερη, γιατί τα πήγα πολύ καλά στις πρόβες», επισήμανε η 32χρονη παρουσιάστρια όταν ζητήθηκε από τους συνεργάτες της να σχολιάσει τη χορευτική της επίδοση στο χθεσινοβραδινό σόου.


Περισσότερα

ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΣΙΟ ..

Εκτός από τις χθεσινές εμφανίσεις των σταρ που χόρεψαν στο σόου του ΑΝΤ1 η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της εκπομπής της «Καφές με την Ελένη», αναφέρθηκαν επίσης στην κριτική επιτροπή και την παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια.

Ειδικότερα, στις αναφορές των συνεργατών της στην ανταλλαγή εύστοχων σχολίων μεταξύ της Ζέτας Μακρυπούλια και του πρώην συζύγου της και μέλους της κριτικής επιτροπής Γιάννη Λάτσιου, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε με ιδιαίτερο χιούμορ πως, παρότι η ίδια δεν το είδε το συγκεκριμένο απόσπασμα της εκπομπής, «αν κάνουν φέτος παιχνίδι θα βγει ο Χατζηγιάννης να τους κυνηγάει»!

Παρ' όλα αυτά, η λαμπερή παρουσιάστρια δήλωσε ότι της άρεσε πάρα πολύ η Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία βρήκε καλύτερη από πέρσι: «Ακόμα και ο ήχος της φωνής της είναι καλύτερος φέτος. Όσο για την εμφάνισή της, είναι πάρα πολύ όμορφη, είναι κούκλα» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Περισσότερα

Η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΡΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ !!!

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας. Αν και η Πέγκυ έχει μόλις μπει στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης, τη χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε ο Δημήτρης Μητροπάνος κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους εμφάνισης στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός» τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν από τους πρώτους που έμαθαν ότι η Πέγκυ είναι έγκυος» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της διάσημης τραγουδίστριας. «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενε ότι θα το αποκάλυπτε στην πίστα, αλλά δεν την πείραξε, γιατί η Πέγκυ δεν είναι από τους ανθρώπους που μπορούν να κρύβουν τα συναισθήματά τους — ειδικά μπροστά στο κοινό που την ακολουθεί πιστά εδώ και μια δεκαετία».

Την είδηση επιβεβαιώνει σήμερα και η εφημερίδα «Espresso», αν και το ζευγάρι δεν το έχει παραδεχτεί ακόμα δημόσια. «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουν» τονίζει η ίδια πηγή. «Δεν νομίζω ότι θα το κάνουν μέχρι η Πέγκυ να μπει στον τέταρτο μήνα».


Περισσότερα

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ OSCAR ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕ Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ !!!


ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ OSCAR ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ ΚΑΙ Η ΤΖΕΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ.ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Η ΓΙΩΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ !! ΟΛΟΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ !!!


Περισσότερα

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΓΟΥΛΗ...

Έχοντας διαφορετικές προτεραιότητες αυτή την περίοδο της ζωής της, η Κάτια αποφάσισε να δώσει αρνητική απάντηση στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

Τα τελευταία δύο χρόνια το πρώην top model δίνει έμφαση στην οικογένειά της, στον σύντροφό της Σάκη Ρουβά και στην κόρη τους, Αναστασία. Μαμά και κόρη περνούν όλη την ημέρα μαζί, ενώ συχνά ο φακός τις απαθανατίζει σε καθημερινές εξόδους τους. Την περασμένη εβδομάδα ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ!» εντόπισε την 32χρονη Κάτια και την είκοσι επτά μηνών Αναστασία που απολάμβαναν μαζί τη βόλτα τους στη Νέα Μάκρη. «Και οι δύο ήταν πολύ χαρούμενες, αλλά η Αναστασία κυρίως δεν σταματούσε να γελάει» περιγράφει άνθρωπος που τις είδε μαζί. Όσο για τις φήμες που μιλούν για επερχόμενο γάμο της Κάτιας και του Σάκη, άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού τις διαψεύδει κατηγορηματικά: «Δεν παντρεύονται!».


Περισσότερα

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ Ο ΡΟΥΒΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ!!

Δημοσιεύθηκε: 01.03.11 09:21
Τη χειρότερη περίοδο περνούν οι σχέσεις της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και η συνεργασία τους στη νυχτερινή σκηνή, που εμφανίζονται φέτος. Mετά από έντονες συζητήσεις και καυγάδες ανάμεσά τους, τα δύο αστέρια της μουσικής σχεδόν δεν μιλιούνται!
Οι πληροφορίες θέλουν την Άννα Βίσση να είναι απογοητευμένη και ανικανοποίητη με το λαϊκό μέρος του προγράμματός της, με αποτέλεσμα κάθε Τετάρτη να αλλάζει τα τραγούδια, προσπαθώντας να το δυναμώσει. Αυτή όμως η ανασφάλεια της «απόλυτης» σταρ έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στο Σάκη Ρουβά που αναγκάζεται να κρατά παραπάνω το πρόγραμμα μέχρι η Βίσση να αποφασίσει ποια τραγούδια θα συμπεριλάβει τελικά στο δικό της πρόγραμμα.
Συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα προγράμματα, γύρω στη μέση της σεζόν, να γίνοται αλλαγές, όμως οι συνεχιζόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα του "Αθηνών αρένα" και η αναποφασιστικότητα της Άννας Βίσση, έγιναν η αιτία να χαλάσει η διάθεση του Σάκη Ρουβά, γεγονός που είναι πλέον εμφανές κατά τη διάρκεια του δικού του προγράμματος, καθώς είναι νευρικός και άκεφος.


Περισσότερα

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΝΙΒΟ!!

Δημοσιεύθηκε: 01.03.11 10:38
Αντίθετος με τον γάμο αλλά αποφασισμένος να κάνει ευτυχισμένη τη γυναίκα της ζωής του, Όλγα Καρπαθάκη, δηλώνει ο Νίκος Βουρλιώτης. Ο τραγουδιστής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ουσιαστικά δεν είμαι εργένης. Είναι σταθερή η σχέση μου τα τελευταία χρόνια. Για μένα προσωπικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ο γάμος. Σέβομαι όμως την επιθυμία της Όλγας και θα το χαρώ και εγώ το ίδιο, όπως και η οικογένειά της. Παντρεύομαι για μένα»


Περισσότερα

ΒΡΕΤΤΟΣ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΙΤΗ!!

Ο Ηλίας Βρεττός χθες το βράδυ με δηλώσεις του διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Δήμητρα Αιγινίτη. Ο τραγουδιστής ο οποίος πριν από λίγες μέρες απαθανατίστηκε σε έξοδό του με το μοντέλο και παρουσιάστρια, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό mou» αποκάλυψε και τον λόγο που σύμφωνα με τον ίδιο δεν μπορεί αυτόν τον καιρό να έχει σχέση: «Δεν έχουμε κάτι με την Δήμητρα Αιγινίτη. Δεν είμαστε το νέο ζευγάρι της showbiz. Όντας φαντάρος, είναι πολύ δύσκολο να έχεις κάτι. Δεν είναι εύκολο να έχεις κάτι έξω και να έχεις άγχος. Είμαι καλά αυτή την περίοδο που είμαι μόνος μου».


Περισσότερα