Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΚΑΙ ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ??????

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ H ΠΡΩΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ 10 ΜΕ 1 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ VILLA MERCEDES..ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΡΟ Η ΣΟΦΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΨΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗ ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΚΑΛΑ..Η ΣΟΦΗ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ.Η ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ Η ΣΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΓΙΩΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗ !!!!!!


Περισσότερα

Ο ΡΕΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή ''10 με 1 μαζί'' και μίλησε μεταξύ άλλων για την Υβόννη Μπόζνιακ, την Ζέτα Μακρυπούλια, για την αγαπημένη του ομάδα τον Ηρακλή και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε...

Ο διάσημος τραγουδιστής εξέφρασε και το παράπονο του για τους φίλους του που δεν τον στήριξαν στις δύσκολες στιγμές του, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι εδώ και αρκετό καιρό κοιμάται στον καναπέ του σπίτιού του, εξαιτίας της κακής ψυχολογίας του. ''Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούσα, οι συνάδελοι μου δεν τολμούσαν να πάρουν θέση και να πουν τα πράγματα έτσι όπως πραγματικά νιώθουν''.

Για τη νέα του σύντροφο Υβόννη Μπόζνιακ είπε: ''Κάποιες στιγμές η ζωή η ίδια θα σου δώσει τις δοκιμασίες και εκεί που θεωρείς ότι όλα τα πράγματα είναι μαύρα, ξαφνικά μπορεί να ρθει μια αχτίδα φωτός μέσα στη ζωή σου και να σου αλλάξει όλη αυτή την κατάσταση. Είναι μια γνωριμία με έναν άνθρωπο που έτσι ξαφνικά προέκυψε. Δεν θέλω να πω ούτε μεγάλα λόγια, ούτε τίποτα, απλά κάποιες στιγμές στην προσωπική μας ζωή, μας συμβαίνουν κάποια πράγματα που είναι όμορφα που είναι δύσκολα που είναι άσχημα. Πραγματικά είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή και νιώθω ότι παίρνω δύναμη από την καθημερινότητα που πλέον''.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος μίλησε και για την πρώην σύντροφο του, Ζέτα Μακρυπούλια. ''Είμαι περήφανος και χαρούμενος γιατί έχω γνωρίσει στη ζωή μου πάρα πολύ σημαντικές γυναίκες. Και τις ευχαριστώ όλες για κάθε στιγμή που έζησα μαζι τους. Θεωρώ ότι η Ζέτα είναι ένα από τα πιο ικανά πρόσωπα που υπάρχουν στο ελληνικό θέατρο και στην ηθοποιΐα και για μένα υπήρξε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν έτσι, ώστε αυτή τη στιγμή πλέον ο καθένας έχει παρει το δρόμο του''.

Επίσης δεν δίστασε να αποκαλύψει την επιθυμία του να ασχοληθεί κάποια στιγμή με την τηλεόραση. ''Όλοι οι ηθοποιοί έχουν το ψώνιο να γίνουν τραγουδιστές και όλοι οι τραγουδιστές έχουν το ψώνιο κάποια στιγμή να παίξουμε σε ένα θέατρο, σε κάποια ταινία. Μάλιστα με τον Πέτρο Φιλιπίδη έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε κάποια στιγμή μια ταινία. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω στην τηλεόραση, ένα πείραμα, μια τρέλα.

Tέλος για την αγαπημένη του ομάδα, τον Ηρακλή είπε: ''Ασχολήθηκα με τον Ηρακλή με πολύ ζήλο και έχασα τα πάντα. Είχα μια διαμάχη με ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι των οπαδών της ομάδας που δεν με ήθελε στη θέση του προέδρου. Είχα την εικόνα ότι όλη η πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν εναντίον μου. Ένιωθα ο πιο μισητός άνθρωπος του κόσμου'', δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.


Περισσότερα

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΤΑΤΟΣ.. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ

Γ. Καραμέρος - Σ. Χαριτάτος
«Καλώς να ορίσουν οι ανταγωνιστές μας!»
Το τηλεοπτικό δίδυμο που στην εκπομπή του «παντρεύει» την ενημέρωση και την ψυχαγωγία επιστρέφει δηλώνοντας «ετοιμοπόλεμο» μπροστά στην πρόκληση μιας δύσκολης χρονιάς
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΡΑΜΜΕΛΗ | Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010



Τερμάτισαν πρώτοι σε επίπεδο συνολικής τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη την προηγούμενη σεζόν και εισήγαγαν τον «παρεξηγημένο» όρο infotainment (συνδυασμός ενημέρωσης και ψυχαγωγίας) προκαλώντας αφενός πολλές συζητήσεις, αφετέρου πολλές αντιγραφές. Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής «10 με 1 μαζί» που κάνει αύριο πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 μιλούν στο «Βήμα» για όσα τους έμαθε η περυσινή σεζόν και όσα τους επιφυλάσσει η εφετινή,σε επίπεδο ανταγωνισμού.

- Σε τι θα διαφοροποιηθεί η εκπομπή σας σε σχέση με πέρυσι;

Σπύρος Χαριτάτος: «Σαφώς έχουμε βελτιωθεί οι ίδιοι. Θεωρούμε ότι έχουμε μια από τις καλύτερες δημοσιογραφικές ομάδες στην τηλεόραση, τόσο σε εμπειρία όσο και σε ποιότητα ανθρώπων. Η ομάδα μας έχει δυναμική και έχουμε τη στήριξη του καναλιού».

Γιώργος Καραμέρος: «Κάναμε ουσιαστικές προσθήκες και στο κομμάτι της ενημέρωσης και στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Κρατήσαμε τις δυνάμεις μας, δηλαδή τις στήλες μας, και κάναμε προσθήκες στον ενημερωτικό τομέα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Είμαστε καλύτεροι κι εμείς, γιατί πέρυσι βρεθήκαμε εξαπίνης. Εφέτος είμαστε πιο προσγειωμένοι και γνωρίζουμε καλύτερα τις ανάγκες της ζώνης».

Σ.Χ.: «Ολο το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο μείναμε εκτός τηλεοπτικού αέρα, γυρίσαμε σε πολλά μέρη και εισπράξαμε από τον κόσμο όχι μόνο καλά λόγια αλλά και παρατηρήσεις και παράπονα που αφορούν τον τρόπο που διαχειρίζεται η τηλεόραση την πραγματικότητα. Σ΄ αυτά θα πατήσουμε, ήταν μεγάλη περιουσία για μας».

Γ.Κ.: «Ακούμε πολύ τον κόσμο και έχουμε επαφή με την πραγματικότητα. Δουλέψαμε πολύ πάνω σε αυτό που έρχεται».

- Δεδομένης της κρίσης θα αλλάξουν οι ισορροπίες της εκπομπής; Θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος στο ενημερωτικό και λιγότερο στο ψυχαγωγικό κομμάτι;

Γ.Κ.: «Οχι, εμείς κινούμαστε πάντα με βάση την επικαιρότητα. Η αγωνία του κόσμου δεν είναι τι θα γίνεται στην τηλεόραση αλλά αν θα έχει δουλειά αύριο. Αυτό δεν μπορείς να το αγνοείς αλλά δεν μπορείς να το αφήσεις να σε καταβάλει κιόλας. Θα προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε λίγο».

Σ.Χ.: «Διαβάζουμε τα σημάδια και αποφασίζουμε. Μπορεί σε κάποια χρονική στιγμή να χρειαστεί περισσότερη ενημέρωση και αυτό θα κάνουμε. Αλλά όταν χρειαστεί να ρεφάρουμε λίγο την κατάσταση και να ψυχαγωγηθεί ο κόσμος, θα το κάνουμε».

- Πέρυσι η συνταγή σας ήταν καινούργια.Εφέτος οι ανταγωνιστές σας σάς ξέρουν καλά και ενδεχομένως να σας αντιγράψουν κιόλας.Αυτό κάνει πιο σκληρό τον ανταγωνισμό με παρόμοιες δόσεις infotainment;

Σ.Χ.: «Και πέρυσι κάποιοι το προσπάθησαν. Καλώς να ορίσουν!».

Γ.Κ.: «Σημασία δεν έχει μόνο τι κάνεις αλλά και ποιος το κάνει. Και εγώ είδα προσπάθειες να γίνει το infotainment, το οποίο δεν είναι και δικός μας όρος. Αλλοι χαρακτήρισαν έτσι αυτό που κάναμε. Εμείς κάνουμε ενημέρωση και ψυχαγωγία. Κάποιος που δεν διαβάζει το πρωί εφημερίδες και πάει να κάνει ενημέρωση φαίνεται. Κακά τα ψέματα, μην κοροϊδευόμαστε...».

Σ.Χ.: «Παρθενογένεση δεν υπάρχει. Τώρα, αν κάποιοι θελήσουν να μας αντιγράψουν, πιστεύω ότι θα μας κάνουν καλύτερους».

- Σας ζητήθηκε να είστε σχολιαστές στο δελτίο ειδήσεων; Είναι κάτι που σας ενδιαφέρει;

Σ.Χ.: «Ναι, είναι αλήθεια. Μας ενδιαφέρει. Απλώς μας τέθηκε ως ερώτημα αν και εφόσον χρειαστεί να γίνει αν θέλουμε, δεν μας ζητήθηκε κάτι συγκεκριμένο και άμεσα. Γνωρίζουμε πολύ καλά το ότι να βρεθούμε εμείς στο δελτίο είναι ανατροπή. Από το κοινό θα είναι καλοδεχούμενη μια τέτοια κίνηση, αλλά για όσους χειρίζονται αυτές τις ισορροπίες θα πρέπει να το δουλέψουν πολύ μέσα τους και μέσα από τα στερεότυπα της ενημέρωσης. Και δεν αναφέρομαι μόνο σ΄ εμάς αλλά και σε άλλα πρόσωπα που τραβούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και συζητήθηκαν για το συγκεκριμένο κόνσεπτ».

- «Μονομαχήσατε» με το «Τop Chef» για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και κερδίσατε;

Σ.Χ.: «Της προτάθηκε να είναι στο “Τop Chef”. Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι σε μια ζωντανή εκπομπή θα έπρεπε τρεις στις πέντε ημέρες να είχε μαγνητοσκοπημένη την ενότητά της. Της είπαμε ότι είναι στριμωγμένα τα πράγματα και ότι θέλαμε να είναι κοντά μας. Η λογική του μαγνητοσκοπημένου δεν φέρνει κοντά τον τηλεθεατή. Το σκέφτηκε και μας είπε ότι νιώθει πιο υγιής κοντά μας, και ότι αν όντως είναι τόσο καλές οι προκλήσεις θα έλθουν και στο μέλλον. Το γεγονός ότι επένδυσε σε αυτό που ζει με κάποιους ανθρώπους είναι πολύ όμορφο και την ευχαριστούμε δημόσια».
«ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ»

- Στην πρωινή ζώνη μπαίνουν νέοι παίκτες,ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά,και παραμένει και η παλαιότερη όλων Ελένη Μενεγάκη.Ποιον θεωρείτε ισχυρότερο αντίπαλο;

Γ.Κ.: «Εγώ νομίζω ότι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη διαδρομή στη ζώνη είναι η Ελένη Μενεγάκη. Το Μega κάνει αλλαγή στα πρόσωπα αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο στο ύφος και στο περιεχόμενο της εκπομπής. Θεωρώ ότι η Μενεγάκη είναι ο ισχυρός παίκτης στη ζώνη. Δεν μετράει όμως μόνο ο παρουσιαστής, μετράει και το περιεχόμενο. Κι εμείς έχουμε πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο, ειδικά εφέτος». Σ.Χ.: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι εξαιρετικά έμπειρος παίκτης στο επικοινωνιακό κομμάτι και ξέρει να τραβάει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή. Αυτό δεν μπορείς να το παραβλέψεις. Οποιος πει ότι σχόλασε ή ότι ανήκει στο παρελθόν θα πρέπει να είναι αφελής. Ο πιο έμπειρος παίκτης αυτή τη στιγμή στη ζώνη είναι η Μενεγάκη».

- Παραβλέπετε όμως και το γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη υπέστη σημαντική φθορά λόγω της κακής διαχείρισης της προσωπικής ζωής της και δεν μοιάζει να είναι τόσο ισχυρός παίκτης όσο ήταν σε επίπεδο τηλεθέασης.

Σ.Χ.: «Αυτό που μετράει είναι μόνο η επόμενη ημέρα. Η Μενεγάκη είναι εδώ. Ηταν τρίτη σε τηλεθέαση στο α΄ εξάμηνο και τερμάτισε δεύτερη στο τέλος. Με δύο- τρία επικοινωνιακά περιστατικά, έτσι όπως είναι η ζωή της, η Ελένη μπορεί να πάρει τη σεζόν ολόκληρη».

Γ.Κ.: «Μπορούν να βλέπουν εμάς στην εκπομπή και να βλέπουν στα περιοδικά και το βράδυ στα δελτία τους άλλους. Τη δική μας ζωή και το δικό μας περιεχόμενο θα τα βλέπουν 10 με 1. Ούτε εμένα στην παιδική χαρά θα δουν ούτε τον Σπύρο στο γυμναστήριο». - Είναι στο χέρι των τηλεοπτικών προσώπων λοιπόν το να μη δημοσιοποιηθεί η ζωή τους από παπαράτσι ή από εκπομπές;

Γ.Κ.: «100%!». Σ.Χ.: «Σαφώς και μπορεί να βρεθείς κρεμασμένος στα μανταλάκια του περιπτέρου. Αλλά το πώς θα αντιδράσεις ή θα το διαχειριστείς και το πόσο θα μείνεις κρεμασμένος στα μανταλάκια, αυτό εξαρτάται από σένα».

Σ.Χ.: «Η ανασφάλεια των τηλεοπτικών προσώπων τούς οδηγεί να ξεπουλάνε τα πάντα. Τα παιδιά τους, τις προσωπικές τους στιγμές. Κατανοητό ότι θέλουν να επιβιώσουν, αλλά υπάρχουν και κάποιες αρχές. Εγώ δεν θέλω να στείλω το παιδί μου στον ψυχολόγο για να κάνω τηλεοπτική επιτυχία. Το να βάλω το παιδί μου σε διαδικασία πίεσης και να είναι δακτυλοδεικτούμενο είναι τραγικό. Κι εγώ βάφτισα τα παιδιά μου και πήγα διακοπές, αλλά δεν το είδατε. Δεν το καλλιέργησα. Δεν πουλώ, δεν πουλάμε την προσωπική ζωή μας».

Σ.Χ.: «Ο καθένας ας κάνει ό,τι γουστάρει. Αν θέλει βγάζει τη ζωή του στη σέντρα. Η ουσία είναι ότι τη δύναμη την έχει ο τηλεθεατής. Αυτός θα αποφασίσει στο τέλος τι θα επιλέξει».



Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artid=356808&dt=26/09/2010#ixzz10uAmvGA1


Περισσότερα

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΡΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ??

Λίγες μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα της, η Ελένη Μενεγάκη έτυχε να συναντηθεί μακριά από κάμερες και φωτογράφους με τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο τη συνδέει φιλία εδώ και περίπου 20 χρόνια. Και είχαν να πουν πολλά! Γιατί όμως πήραν τα τηλέφωνά τους φωτιά; Ο λόγος έχει να κάνει με τα παιδιά τους! Ο Σάκης Ρουβάς έδειχνε στην Ελένη στιγμιότυπα από τις στιγμές του με την κόρη του Αναστασία ενώ η παρουσιάστρια έκανε ακριβώς το ίδιο δείχνοντάς του φωτογραφίες των παιδιών της και ειδικά της μικρής που είναι πιο κοντά στην ηλικία της Αναστασίας. Φυσικά, οι δυο τους είχαν και πάρα πολλά άλλα να πουν με την Ελένη να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το X-Factor ΙΙΙ και τις όλες προετοιμασίες που γίνονται για να βγει στον αέρα. Πηγή: Hello


Περισσότερα

ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΖΟΠΥΛΟΣ ΕΧΘΕΣ ??

Πρεμιέρα έκανε χθες ο Λάκης Λαζόπουλος με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στον Alpha. Τι νούμερα έκανε ο Λάκης, ενώ απέναντι οι σταθμοί Ant1 και Mega είχαν στην prime time ζώνη τους τις καθημερινές σειρές; Ο Λάκης Λαζόπουλος έσκισε σε νούμερα! Στο γενικό σύνολο έκανε 41% και έφθασε σε τέταρτο 46,3%, ενώ η «Ζωή της άλλης» σημείωσε 12,9% και οι Χίλιες και μια νύχτες» έκαναν 20,1%. Στις ηλικίες 15-44 ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε 46,6% και έφθασε σε τέταρτο 54,2%, ενώ οι σειρά στον Ant1 έκανε 13,4% και στο Mega 12,8%.


Περισσότερα

ΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ....

Την ενόχλησή της άφησε να φανεί η Ελένη Μενεγάκη ύστερα από ένα βίντεο που παίχτηκε στην εκπομπή της, μόλις στο ξεκίνημά της και σ’ αυτό μιλούσε η κουμπάρα της και κολλητή της Νατάσα Θεοδωρίδου… «Δεν ήρθα στην πρώτη της εκπομπή, θα έρθω σε κάποια άλλη. Άλλωστε εγώ έχω ελευθέρας στην Ελένη» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου όταν τη ρώτησε δημοσιογράφος τους λόγους που δεν εμφανίστηκε όπως κάνει τα τελευταία χρόνια στην πρεμιέρα της Ελένη Μενεγάκη. «Γιατί τη φέρνουν σε δύσκολη θέση και πρέπει να απολογηθεί η Νατάσα;» είπε ενοχλημένη η Ελένη και αμέσως μετά πέρασε στο επόμενο θέμα, θέλοντας να ηρεμήσει.


Περισσότερα

ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥΣ Η ΜΕΛΕΤΗ ????

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη, στην εκπομπή της, αποκάλεσε σιχαμερούς μια μερίδα ανθρώπων. Για ποιους πρόκειται; Για όλους εκείνους που μέσω του Facebook λένε να θανατωθούν όλα τα αδέσποτα. Είναι γνωστή η ευαισθησία της Ελεονώρας Μελέτη στα μικρά ζώα και με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βρουν στέγη και καλύτερες συνθήκες ζωής. Δεν μπορεί λοιπόν να μένει αμέτοχη μπροστά σε όλους εκείνους που ζητούν τη θανάτωσή τους τη στιγμή που όπως και η ίδια είπε, δεν ενοχλούν κανέναν και βρίσκονται μόνιμα σε έναν αγώνα για να επιβιώσουν.


Περισσότερα

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ....

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη μέχρι και τον Ιούλιο του 2013 ανακοίνωσε ο Alpha, σχεδόν 1 χρόνο πριν τη λήξη του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου της με το κανάλι. Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Alpha: «Ευχαριστώ τον Alpha για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του και είμαι πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να επικοινωνώ, μέσα από μια αγαπημένη συχνότητα, με τους τηλεθεατές που είναι πάντα για μένα η πιο ζεστή παρέα».

Από την πλευρά του ο Κριστόφ Μάινους, Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μακρά συνεργασία μας με την Ελένη Μενεγάκη και για την παράταση αυτής της συνεργασίας ως το 2013. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και υπερήφανοι που θα την έχουμε στο δυναμικό μας για τις επόμενες τρεις τηλεοπτικές σεζόν, στις οποίες ο ‘Καφές με την Ελένη’ θα παραμείνει στην κορυφή της πρωινής ζώνης».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=357009&dt=27/09/2010#ixzz10p28efsD


Περισσότερα

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ???

Η Δέσποινα Καμπούρη μετά και την πρεμιέρα της στη νέα της εκπομπή, μίλησε τόσο για την παρουσίαση του «Lifestyle» όσο και για τη μακρόχρονη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη. Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και αναφερόμενη στην πρεμιέρα της τόνισε: «Έτρεμα πριν ξεκινήσει το γύρισμα, δεν μου άρεσαν τα μαλλιά μου, αλλά μου είπαν πως πρέπει να βγω λαμπερή και εντυπωσιακή, οπότε "φούσκωσα" τα μαλλιά μου και βγήκα στο φακό».

Όσο για τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη, δήλωσε: «Με τον Θέμο συνεργαζόμαστε 10 χρόνια περίπου. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να του πω για την πρόταση στο Alter. Το είπα, λοιπόν, πρώτα στον Βαγγέλη Περρή, με παρότρυνε και μου πρότεινε να το πω και στον Θέμο. Εκεί, ήταν τα δύσκολα. Ωστόσο, ο Θέμος ήταν αρκετά δεκτικός, μου είπε πως είναι στο πλάι μου και ότι πρέπει να προχωρήσω».

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε και για τη σύντομη θητεία της ως οικοδέσποινα του «Πρωινού Καφέ»: «Ο "Πρωινός Καφές" ήταν κάτι ξαφνικό για μένα. Ήμουν άρρωστη, φοβισμένη, ενώ ο Γιώργος πολύ άνετος. Μου κρατούσε το χέρι σε όλη την εκπομπή. Είχα τρομερό άγχος. Βέβαια, ο "Καφές" ήταν για μένα φοβερό σχολείο».


Περισσότερα

ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ....

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει μετά από 17 ολόκληρα χρόνια στο μόντελινγκ, αποκαλύπτει ότι αυτή η συμπεριφορά της στα κορίτσια στο Next Top Model, δεν είναι κάτι «φτιαχτό», ούτε κάτι στημένο, αλλά κάτι που έχει βιώσει και η ίδια στο ξεκίνημα της καριέρας της και φυσικά αναφέρθηκε στις φήμες περί γάμου.
«Στο casting της Chanel με τον Karl Lagerfeld μου είπαν επί λέξει: Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι κάνεις εδώ. Είσαι τελείως λάθος και δεν θα κάνεις ποτέ καριέρα. Σήκω και φύγε. Έπαθα σοκ. Έκλαψα μία, δύο τρεις εβδομάδες, ένα μήνα, μέχρι που κατάλαβα ότι δεν ήταν προσωπικό. Εχει να κάνει με το τι ψάχνει ο άλλος εκείνη τη στιγμή. Θέλει μελαχρινή με μπλε μάτια και πορσελάνινο δέρμα; Ε, δεν του κάνω. Θέλει μεσογειακή ξανθιά με καστανά μάτια; Θα πάρει την Βίκυ. Τον επόμενο χρόνο ο ίδιος ο Lagerfeld μου έκλεισε συμβόλαιο για πέντε χρόνια. Δεν μπορείς να μπεις ποτέ στο μυαλό τους, γιατί είναι τόσο δημιουργικοί, που εκείνη την ώρα δεν βλέπουν εσένα. Βλέπουν μούσες, βλέπουν εικόνες, φαντάζονται. Κι αν εσύ τους χαλάς την εικόνα, ενοχλούνται. ‘Ύστερα από μία σεζόν ίσως να ταιριάξεις στον κόσμο που ονειρεύονται και να ανοίξει και ο δρόμος και για σένα».
Για να φτάσουν ψηλά λοιπόν τα μοντέλα και να καταξιωθούν στο χώρο, χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά, αλλά κυρίως το γνώθι σ’ αυτόν.
«Αυτό που θέλω είναι να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό, να κάνουν καριέρα, να κερδίσουν χρήματα, να ταξιδέψουν και να είναι ευτυχισμένες. Δεν νομίζω ότι με είδαν ποτέ ανταγωνιστικά, αλλά με είδαν πεισματικά. Σου λένε σιγά μην κάτσω εγώ σαν την Βίκυ να λιώσω τα πόδια μου στα casting,ενώ μπορώ να γίνω γρήγορα γνωστή από εδώ και να τα γλιτώσω όλα. Όμως η εμπειρία δεν αγοράζεται. Και είναι απαραίτητη για να σταθείς σε αυτό το χώρο. Γιατί αν τους δώσεις την ευκαιρία θα σε αντικαταστήσουν τόσο εύκολα, που είναι τρελό. Αν γυρίσεις λίγο την πλάτη, αν κάνεις μία λάθος κίνηση, έχει χαθεί το timing, έχει πάρει άλλη την θέση σου».
Οσον αφορά τέλος το γάμο, η απάντηση που δίνει είναι αποκαλυπτική. Όπως λέει, θεωρεί τον γάμο κάτι πολύ σημαντικό, τόσο σαν συμβίωση, όσο και σαν αυτό καθεαυτό το μυστήριο. Δεν επιβεβαιώνει, ούτε όμως και διαψεύδει την ημερομηνία του γάμου της που λέγεται ότι είναι η 10η Οκτωβρίου, ωστόσο λέει ότι θα παντρευτεί μόνον εάν προκύψει παιδί. «Θέλω ο γάμος να γίνει για έναν πολύ σημαντικό λόγο, όπως αν αποφασίσουμε να κάνουμε ένα παιδί. Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία δεν δουλεύω με τους εξαντλητικούς ρυθμούς που δούλευα παλιά και έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά. Μακάρι τα επόμενα 1-2 χρόνια να το πάρουμε απόφαση. Μικρή είμαι άλλωστε, μέχρι τα 35 έχω καιρό. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, απλά δεν θέλω να μου μεγαλώσουν άλλοι το παιδί μου. Θέλω να είμαι εγώ εκεί, οπότε θα πρέπει να του αφιερώσω όλη μου τη ζωή. Δεν ονειρεύομαι νυφικά υπερπαραγωγή. Ξέρεις πόσα νυφικά έχω φορέσει; Θα βάλω ένα απλό λευκό φορεματάκι και τελείωσε. Θέλω να ενώσω τη ζωή μου με τον άνθρωπό μου αγαπημένα και ήσυχα, με πολύ λίγους ανθρώπους. Ναι, θα μπορούσε ο γάμος να είναι και πολιτικός, αν και μου αρέσει η ιδέα του θρησκευτικού γιατί πιστεύω στο spirituality, στην ευλογία και στο πνευματικό κομμάτι της τελετής». Πηγή:Madame Figaro


Περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ....

Καλεσμένη σήμερα της Πόπης Τσαπανίδου στην εκπομπή "ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ" ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίστηκε στην εκπομπή και μίλησε για την οικονομική κρίση, τη φοροδιαφυγή των τραγουδιστών, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Ποιος όμως είναι ο πραγματικός λόγος που η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν πήγε στην πρεμιέρα της φίλης και κουμπάρας της; «Εκεί έχω ελευθέρας. Η Ελένη είναι ένας δικός μου άνθρωπος. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά. Το ότι έχω πάει πολλές φορές είναι γιατί… απλά πήγα πολλές φορές. Τώρα, μπορεί να ξαναπάω. Δεν έχει καμία σχέση», απάντησε η τραγουδίστρια στο τέλος της εκπομπής.


Περισσότερα

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ..ΟΛΑ

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι συντελεστές της εκπομπής «Όλα» του ΑΝΤ1 και κυρίως ο Θέμος Αναστασιάδης καθώς δυσκολεύονται να κλείσουν τους καλεσμένους που θέλουν. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που ο Θέμος θέλει να έχει καλεσμένους στην πρώτη του εκπομπή για τη φετινή σεζόν, όμως μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.


Περισσότερα

ΕΚΤΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ Η ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ10 ΜΕ 1...ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΛΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.Η ΣΟΦΗ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ...


Περισσότερα

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΝ HUGH JACKMAN ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ??????



Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΚΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ..ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ HUGH JACKMAN ΑΦΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΣΚΙ..ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΣΑΛΕ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ..!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝΕ....ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ??????


Περισσότερα

ΒΑΡΒΙΤΟΥΡΙΚΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ....

Περισσότερα από δώδεκα μικρά παιδιά ενός νηπιαγωγείου, κοντά στο Παρίσι, χρειάστηκε να οδηγηθούν σε νοσοκομείο επειδή κατανάλωσαν βαρβιτουρικά χάπια τα οποία μοίραζε ένας συμμαθητής τους, νομίζοντας ότι ήταν καραμέλες.


Περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ???


Σκούρα τα πράγματα φέτος τηλεοπτικά για τη Βίκυ Καγιά και τους υπόλοιπους συντελεστές του «Next Top Model 2» καθώς έχουν πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως γράφει το «ΕΓΩ».

Το reality θα προβάλλεται, όπως και πέρυσι, Δευτέρα, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς οι τηλεοπτικοί του αντίπαλοι έχουν… άγριες διαθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα στο MEGA θα έχουν στις 21.00 τη «Ζωή της άλλης» και στις 22.00 «το Νησί», ενώ στον ALPHA γίνεται η μεταφορά από Πέμπτη σε Δευτέρα της πολύ επιτυχημένης εκπομπής «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Σκούρα τα πράγματα λοιπόν για τις κοπέλες του «Next Top Model 2» και τη Βίκυ Καγιά που θα πρέπει να πείσουν για να συγκρατήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.


Περισσότερα

ΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΘΑ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ???


Κάποτε ήταν «κολλητές» στη δουλειά, μετά έκατσαν απέναντι και τώρα ετοιμάζονται να πιουν καφεδάκι στο ίδιο στούντιο. Ο λόγος για την ερωτευμένη Ελένη Μενεγάκη και την αδυνατισμένη Κατερίνα Ζαρίφη!

Θα είναι η συνάντηση που όλοι περιμένουν. Η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη που για ένα διάστημα έγινε ο τηλεοπτικός της αντίπαλος της, θα καθίσει στον ίδιο καναπέ μαζί με την γνωστή παρουσιάστρια. Μπορεί να ακούγεται απίστευτο είναι όμως αληθινό.

Ή καλύτερα θα είναι αληθινό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Κατερίνα Ζαρίφη θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Όλοι όσοι γνωρίζουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, οι σχέσεις των δύο γυναικών δεν ήταν και οι καλύτερες μετά την αποχώρηση της Κατερίνας από την ομάδα της εκπομπής «Καφές με την Ελένη».

Φαίνεται όμως ότι ο χρόνος επουλώνει τα τραύματα και σβήνει τις κακές αναμνήσεις, και έτσι αποφάσισαν οι δύο πρώην συνεργάτιδες να βρεθούν ξανά μαζί μπροστά στις κάμερες.

Η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου.


Περισσότερα

Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ...


Με 50.000 εισιτήρια και διθυραμβικές κριτικές, η Μαρινέλλα έκανε με τις περσινές εμφανίσεις της στο Παλλάς τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του χειμώνα.Λόγω της μεγάλης ζήτησης, θα εμφανιστεί ξανά στο Παλλάς από τις 29 Σεπτεμβρίου για 10 μόνο παραστάσεις, ενώ στις αρχές Ιανουαρίου η μουσική θεατρική παράσταση «Μαρινέλλα - Το Μιούζικαλ» θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής, για περιορισμένες παραστάσεις.
Ιστορία
Η παράσταση «Μαρινέλλα - Το Μιούζικαλ» διατρέχει τις δεκαετίες από το '50 μέχρι σήμερα και αφηγείται την ιστορία τριών γυναικών. Εκτός από τη Μαρινέλλα πρωταγωνιστούν οι Αντώνης Λουδάρος, Ευαγγελία Μουμούρη, Μέμος Μπεγνής, Τζένη Μπότση και ακόμα δώδεκα ηθοποιοί και χορευτές. Το έργο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής, τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά, τα κοστούμια της Ντένης Βαχλιώτη, οι χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου και οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλου. Οι ενορχηστρώσεις είναι του Αλέξιου Πρίφτη, ο οποίος διευθύνει και την επταμελή ορχήστρα.


Περισσότερα

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΤV!!!


Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του στην “Athens Voice” φαίνεται πως από τώρα σκέφτεται την στιγμή που θα αποχαιρετήσει την τηλεόραση, τι κι αν τα μηχανάκια της AGB χτυπάνε «κόκκινο» σε κάθε του εμφάνιση.

"Το 2011 κλείνω τριάντα χρόνια στο ελληνικό θέατρο, στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Είναι η τελευταία χρονιά που θα κάνω το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και θα μείνω ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από την τηλεόραση. Θέλω το ο, τιδήποτε κάνω από εκεί και πέρα να αποτελεί έκπληξη για μένα. Θέλω να μηδενίζω. Μου είναι θεμελιώδες.", εξομολογείται ο Λάκης Λαζόπουλος στην “Athens Voice” και στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, αποκαλύπτοντας ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να εργασθεί ως συγγραφέας στο εξωτερικό.

Τι απαντά όμως ο Λάκης όταν ο δημοσιογράφος του λέει ότι η αποχώρησή του θα στενοχωρήσει πολλούς και κυρίως τους Γερμανούς του Alpha; ''Σωπάτε. Τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει αναντικατάστατους'', λέει ο Λάκης που φαίνεται να γνωρίζει καλά το παιχνίδι της τηλεόρασης Τόσα χρόνια άλλωστε στο κουρμπέτι της TV…αν δεν ήξερε ο Λαζόπουλος ποιος θα ήξερε;

Μπορεί λοιπόν του χρόνου να μην έχουμε «Αλ Τσαντίρι» για φέτος όμως και για κάθε Τρίτη βράδυ ο Λάκης μας υπόσχεται πολύ γέλιο. Ας μείνουμε σε αυτό…


Περισσότερα

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ


Η 28χρονη παρουσιάστρια καλωσορίζει την καινούργια τηλεοπτική σεζόν μιλώντας στο People για τους άντρες της ζωης της, τη ματαιοδοξία της και όσα την κάνουν να αισθάνεται πως και φέτος θα είναι πραγματικά Μες Στην Καλή Χαρά!

Ξέρω ότι προσπαθείς να είσαι καλή μαμά, που λογικά συνεπάγεται ότι κάνεις αγώνα δρόμου για να τα καταφέρεις.
Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ τυχερή, γιατί έχω μια οικογένεια που λατρεύω και κάθε μέρα ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό. Η ευτυχής συγκυρία που επικρατεί στη ζωή μου είναι ότι και οι δύο εκπομπές μού αφήνουν χρόνο για να αφοσιώνομαι στο γιο μου. Στο πρωινό οι παρουσιαστές δεν συμμετέχουν ενεργά στο δημιουργικό κομμάτι και στον Αγρότη τα γυρίσματα έγιναν σε ελεγχόμενο χρόνο. Μόνο με το σπικάζ του ασχολούμαι κάθε εβδομάδα. Δίνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στο παιδί μου και δεν νιώθω ότι το στερούμαι. Είναι τόσο υγιές αυτό που ζω, που έχω καταλήξει πως είναι ό,τι πιο υγιές έχω κάνει. Όσο για το τι είδους μαμά είμαι, θα σου πω ότι είμαι ίδια με τη μαμά μου! Όταν με βλέπει με τον Φίλιππο- Ραφαήλ, γελάει! Προσπαθώ να περνάω δημιουργικό χρόνο μαζί του και να φέρνω σε πέρας τις υποχρεώσεις μου όταν κοιμάται τα μεσημέρια και αργότερα το βράδυ.

Τελικά, έπειτα από τέσσερα χρόνια μαζί με τον Θοδωρή, πιστεύεις απόλυτα ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό στο πρόσωπό του;
Δεν ξέρω αν πιστεύω στον όρο «το άλλο μου μισό». Θεωρώ, όμως, ότι είμαι πάρα πολύ τυχερή που ερωτεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο. Είναι σημαντικό να γυρνάς το βράδυ και να τα λες όλα στον κολλητό σου. Πιστεύω ότι η φιλία, εκτός των άλλων, που έχουμε με τον Θοδωρή έχει κρατήσει δυνατή τη σχέση μας.

Έχουν υπάρξει στιγμές, ιδίως μετά την απόκτηση του παιδιού, που νιώθεις τόσο φορτωμένη, ώστε να αναπολείς της ζωή της εργένισσας;
Ποτέ! Δεν έκανα και καμιά τρελή ζωή όταν ήμουν εργένισσα, δεν ήταν τέτοιο το στιλ μου. Και επειδή έχει και ο Θοδωρής χρόνο, μεγαλώνουμε μαζί το παιδί μας. Τα έχουμε όλα μοιρασμένα και δεν μπουχτίζει κανένας από τους δυο μας.


Περισσότερα

Η ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ ΣΤΟ JUST THE TWO OF US!!!!!

«Μου έχει γίνει πρόταση από το “Just the two of us” την οποία βρίσκω καταπληκτική και πολύ ενδιαφέρουσα» δηλώνει η Ελένη Φιλίνη για τη συμμετοχή της στο νέο παιχνίδι του Mega όπου οι επώνυμοι θα δείχνουν το ταλέντο τους και στο τραγούδι. Η ηθοποιός, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και στο τραγούδι, θέλει πολύ να συμμετάσχει στο σόου που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης και έχει μεγάλη αγωνία για το τελικό «ΟΚ». «Την τελική απόφαση θα τη μάθουμε λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, που μπορεί να βρεθεί δίπλα στον Χρήστο Χολίδη, την Ελένη Φουρέιρα και τους άλλους επωνύμους που έχει ακουστεί ότι θα περάσουν από το πλατό του παιχνιδιού. Όσο περνάνε οι μέρες η αγωνία κορυφώνεται για το ποιοι τελικά θα πάρουν το εισιτήριο για να μπουν στο παιχνίδι και την ίδια αγωνία έχει και η Ελένη, που θέλει πολύ να συμμετάσχει και ελπίζει να επιλεγεί. Πηγή:Espresso


Περισσότερα

Η ΜΠΗΧΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ...


Η Ναταλία Γερμανού είναι φίλη του Χρήστου Δάντη και έτσι σήμερα στην πρεμιέρα της εκπομπής της «Μες την καλή χαρά» δεν θα μπορούσε να σχολιάσει θετικά την νίκη της Φλώρα Θεοδώρου με τους Secret στον διαγωνισμό EuroVoice. Μάλιστα πέταξε ένα καρφί που αν το άκουσε η Φλώρα δεν θα χάρηκε και ιδιαίτερα... Όταν άκουσε η Ναταλία πως η Φλώρα κέρδισε 100.000 ευρώ, άρχισε να κάνει υπολογισμούς πόσα θα βγάλει και μετά από αυτά που θα πάρει από τον τραγουδιστή. Βέβαια ζήτησε συγνώμη λέγοντας πως κάνει χιούμορ!


Περισσότερα

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΟΥΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΑΔΗ

Ο Νίκος Αγούδημος πηγαινοέρχεται Ελβετία - Ελλάδα για χάρη της Νάνσυς Αλεξιάδη. Ο Νίκος μετακόμισε όπως και όλη η οικογένειά του στην Ελβετία, αλλά δεν πήρε μαζί την καλή του, Νάνσυ Αλεξιάδη. Η οικογένεια ζει πλέον μόνιμα στην περιοχή Παραντίζο στο Λουγκάνο, όπου εδώ και χρόνια διέθετε μία πολυτελή βίλα 4 επιπέδων σε ένα οικόπεδο 600 στρεμμάτων και «πνιγμένο» στο πράσινο. Αν και είναι στην Ελβετία και η Νάνσυ στην Ελλάδα ο έρωτας φαίνεται πως κρατεί καλά, αφού ο Νίκος πηγαινοέρχεται δύο φορές τον μήνα από την Ελβετία και μένει στην Ελλάδα για περίπου μία εβδομάδα. Μάλιστα ο νεαρός εφοπλιστής διαμένει στο σπίτι της Νάνσυς στα νότια προάστια κάθε φορά που έρχεται, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι τους είδαν να πίνουν τον καφέ τους στη Γλυφάδα.


Περισσότερα

ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΘΡΑΣΚΙΑΣ

Η Ράνια Θρασκιά ολοκλήρωσε σήμερα την καλοκαιρινή της συνεργασία με τον ΑΝΤ1. Ευχαρίστησε προσωπικά τον Στέλιο Αντωνιάδη και ανανέωσε το ραντεβού με το κοινό. «Θα ξαναβρεθούμε σύντομα και αυτό είναι το πιο ευχάριστο που μπορώ να σας πω σήμερα» είπε χαρακτηριστικά.


Περισσότερα

ΜΑΡΙΝΕΛΑ..ΕΙΜΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Η Μαρινέλλα είτε στην πίστα είτε, τώρα, στη σκηνή έχει το κοινό μαζί της. Απόδειξη τα 50.000 εισιτήρια που έκοψε πέρυσι η παραγωγή «Μαρινέλλα-Το μιούζικαλ». Λόγω της μεγάλης ζήτησης η παράσταση επαναλαμβάνεται και φέτος, από τις 30 Σεπτεμβρίου, και μόνο για δέκα παραστάσεις στο «Παλλάς», σε κείμενο Θανάση Παπαθανασίου-Μιχάλη Ρέππα.
Το «Μιούζικαλ» θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη στο «Μέγαρο Μουσικής» από τις αρχές Ιανουαρίου και για λίγες παραστάσεις μια και «η Μαρινέλλα δεν είναι μόνο η φωνή της Ελλάδος αλλά και η φωνή ειδικά της Θεσσαλονίκης, γιατί είναι παιδί της», σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Σταμάτη Φασουλή.
«Πάντα έχω τρακ όταν πιάνω το μικρόφωνο για να μιλήσω, όχι να τραγουδήσω», έλεγε χθες η Μαρινέλλα. Στο γιατί έχουν μείνει πολλά περιστατικά της ζωής της έξω από την παράσταση απάντησε ο Σταμάτης Φασουλής: «Είναι τόσο πλούσια η ζωή της σε αισθήματα, γεγονότα, μουσική, τραγούδια. Δεν έπρεπε το ένα να είναι σε βάρος του άλλου».
Η ίδια πάντως μίλησε για τους νέους καλλιτέχνες, για το τραγούδι και τη διασκέδαση σήμερα. «Τους νέους τραγουδιστές τους παίρνει η γρηγοράδα της ζωής. Δεν μπορούν να σταθεροποιηθούν στα πόδια τους. Τα παιδιά δεν φταίνε. Πολύ ωραία τραγουδάνε. Το σύστημα φταίει». Η δική της εμπειρία στα πρώτα της βήματα ήταν διαφορετική. «Ολα έχουν αλλάξει μέσα σε τόσες δεκαετίες. Η ζωή η ίδια. Φυσικά και η διασκέδαση. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ο εαυτός μας». Και η κρίση πόσο θα επηρεάσει το θέαμα; «Τα μηνύματα του καλοκαιριού ήταν ενθαρρυντικά. Το θέαμα είναι πολιτιστικό γεγονός. Ο άνθρωπος θέλει την επαφή με την τέχνη, θέλει η ψυχή του να ανασάνει. Βέβαια κανείς δεν ξέρει τελικά τι θα συμβεί», κατά τον Σταμάτη Φασουλή.
Πρωτιά
Το «Να παίζει το τρανζίστορ», επιτυχία της Μαρινέλλας (μουσική Χατζηνάσιος), πήρε την πρωτιά στα τραγούδια της δεκαετίας του ‘70 στο Chart Show. «Χάρηκα πολύ γι’ αυτό. Θα το λέμε με ακόμα μεγαλύτερο κέφι και όρεξη στην παράσταση», ανέφερε η καλλιτέχνιδα.


Περισσότερα

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ Η EYROVOICE

Το πρώτο μέρος του διαγωνισμού Eurovoice ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ. Ο Γιώργος Τεντζεράκης ανέβηκε στη σκηνή και άνοιξε τη βραδιά, αφού ήταν η πρώτη συμμετοχή που θα διαγωνιζόταν. Η απουσία του Σάκη Ρουβά από την εκδήλωση ήταν καταλυτική ώστε οι θαυμάστριές του να μην τιμήσουν την διοργάνωση όπως αναμενόταν. Εκτός αυτού, το ξαφνικό πρόβλημα στις φωνητικές χορδές της Anastacia που δεν της επέτρεψε να τραγουδήσει, αλλά και τα ειρωνικά σχόλια της Pamela Anderson δεν εντυπωσίασαν τους θεατές και άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση. Για να δούμε πως θα κυλήσει η σημερινή βραδιά που θα αναδείξει και τον νικητή!


Περισσότερα

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ..ΤΟΝ HUGH JACKMAN

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ VOICE
Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΓΙΩΤΑ ΤΡΙΓΩΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟ HUGH JACKMAN ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ..Η ΓΙΩΤΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ HUGH JACKMAN ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ!!!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΗ ΓΙΩΤΑ ΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ , Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ....


Περισσότερα

ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ,ΙΓΚΛΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΡΟΥΒΑ.....


Στην «Αθηνών Αρένα»
Με Αναστάζια, Ιγκλέσιας και Άντερσον -αλλά χωρίς τον Ρουβά- ο διαγωνισμός Eurovoice
Αθήνα - Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010 [ 22:05 ]


Σχετικοί Σύνδεσμοι
Eurovoice 2010
Ένας πρωτότυπος πανευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός, ο Eurovoice 2010, που εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες στο διαδίκτυο, κορυφώνεται στην «Αθηνών Αρένα», την Πέμπτη και την Παρασκευή. Τις δύο αυτές βραδιές θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους ανερχόμενοι ποπ καλλιτέχνες, πλαισιωμένοι από τον Ενρίκε Ιγκλέσιας και την Αναστάζια.

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η διοργανώτρια αρχή, δεν θα συμμετάσχει τελικά ο Σάκης Ρουβάς.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι για λόγους που δεν αφορούν στο πρόσωπο του και παρά τις προσπάθειες που ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατέβαλαν μέχρι και την τελευταία στιγμή προκειμένου να καταστεί εφικτή η συμμετοχή του και παρά τον επαγγελματισμό του, ο Σάκης Ρουβάς τελικώς δεν θα συμμετάσχει ως guest starστο διεθνή μουσικό διαγωνισμό EuroVoice».

Στον τελικό της Αθήνας, την Παρασκευή, θα διαγωνιστούν 33 ερμηνευτές, που επιλέχθηκαν μεταξύ όσων είχαν δηλώσει αρχικά συμμετοχή, με ελεύθερη ψηφοφορία στο Internet. Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στις 25 Μαΐου.

Ο νικητής θα επιλεγεί από τους θεατές, οι οποίοι θα ψηφίζουν δωρεάν, τόσο μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού eurovoice.tv, όσο και μέσω SMS.

Ο νικητής θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ και θα υπογράψει συμβόλαιο με πολυεθνική δισκογραφική εταιρεία.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο 29χρονος Γιώργος Τεντζεράκης, τραγουδιστής με σπουδές κλασικής κιθάρας και υποκριτικής, που πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 2007.

Την Πέμπτη, στη σκηνή θα ανέβει η Αναστάζια, ενώ την επομένη θα εμφανιστεί ο Ενρίκε Ιγκλέσιας. Τον διαγωνισμό θα μεταδώσει απευθείας και τις δύο βραδιές η τηλεόραση του ANT1.

Τα εισιτήρια κοστίζουν από 24 ώς 240 ευρώ. Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του ΕΟΤ.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231060207#ixzz10LJjNXX5


Περισσότερα

ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΑΤΕΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Κ ΤΟ ΛΑΤΣΙΟ????


Ντόρος έγινε για το αν τελικά ήταν ο Ματέο Παντζόπουλος ο άντρας που βρισκόταν ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο σε πρόσφατη κοινή έξοδό τους. Το gossip-tv.gr φιλοξένησε χθες τη φωτογραφία-ντοκουμέντο με τους τρεις που δημοσίευσε εβδομαδιαίο περιοδικό το οποίο και υποστήριζε πως ο άντρας ανάμεσα στο άλλοτε ζευγάρι ήταν ο Ματέο Παντζόπουλος. Κάτι τέτοιο, όμως, τελικά δεν ισχύει καθώς υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Ο Ματέο είναι πολύ πιο ψηλός από τον Γιάννη Λάτσιο, έχει αθλητικό σωματότυπο και σε καμία περίπτωση δεν έχει τόσο έντονους κροτάφους και αραιά μαλλιά, όπως φαινόταν να έχει ο άντρας που βρισκόταν ανάμεσα σε Μενεγάκη και Λάτσιο. Το gossip-tv.gr σας αποκαλύπτει ότι το πρόσωπο που βρισκόταν ανάμεσα στο άλλοτε ζευγάρι είναι ο… προσωπικός φίλος της Ελένης, ο Γιάννης, διακοσμητής στο επάγγελμα ο οποίος ήταν «παρών» και στο πρώτο ραντεβού της παρουσιάστριας με τον Ματέο στη Νέα Μάκρη στις αρχές του καλοκαιριού. Τότε, ήταν η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτιζε τους δυο τους μαζί. Εκεί λοιπόν, στην παρέα τους ήταν και ο Γιάννης, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος της Ελένης Μενεγάκη και τη συνοδεύει πολύ συχνά σε εξόδους της, προτιμώντας όμως να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Περισσότερα

ΚΟΡΟΜΗΛΑ..ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΣΚΟΝΤΑΨΩ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΩ


Δημοσιεύθηκε: 23.09.10 10:30
Η Ρούλα Κορομηλά ανανεωμένη και όμορφη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση του “Big Brother”. “Βρίσκεται σε άκρως δημιουργική φάση και αισθάνεται πολύ καλά μέσα της”, δηλώνει άνθρωπος που τη γνωρίζει, ενώ η ίδια αναφορικά με το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα τόνισε: “Περπατάω πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες, περπατάω όμως και ξυπόλητη. Δεν φοβάμαι να σκοντάψω. Θα ξανασηκωθώ.”

Όσο για την κριτική που της έχει ασκηθεί απάντησε: “Δεν βλέπω, δεν ακούω και δεν διαβάζω τίποτα από όλα αυτά. Είμαι προσηλωμένη στον στόχο μου. Ο σταθμός δεν θα μου ανέθετε ποτέ να παρουσιάσω κάτι που θα με εξέθετε. Γι'αυτό μου έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή. Ο παρουσιαστής δεν πρέπει να επαναπαύεται στις δάφνες του. Αν δεν ξεβολεύεσαι, δεν έχει αξία. Πρέπει να πάρεις το ρίσκο, να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα, βάζοντας όμως τη δική σου σφραγίδα και την προσωπικότητά σου. Το ενδιαφέρον είναι να κάνεις τεράστια άλματα προς τα μπροστά, να σπρώχνεις τον εαυτό σου στην πρόκληση και όχι να στέκεσαι παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Και πάλι σου λέω δεν είμαι εγώ η πρωταγωνίστρια στο Big Brother. Πρωταγωνιστές είναι οι 14 παίκτες”.
Πηγή: Down TownΔΕ


Περισσότερα

ΛΙΑΓΚΑΣ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ


Φίλοι ή εχθροί; Μόνο οι ίδιοι μπορούν να δώσουν αυτή την απάντηση. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα και την Ελεονώρα Μελέτη. Ούτε μία, ούτε δυο αλλά δεκάδες είναι οι φορές που ο ένας πετά τα βέλη του στον άλλον, αλλά πάντα με το γάντι. Φαίνεται όμως πως ο Γιώργος Λιάγκας είναι έτοιμος να κάνει ένα βήμα πίσω, να ρίξει νερό στο κρασί του όπως λέμε. Μιλώντας σε γνωστό περιοδικό διευκρίνισε ότι αυτά που λέει για το πρόσωπο της Ελεονώρας Μελέτη είναι απλά πλακίτσα. “Κάνω μια χιουμοριστική εκπομπή στο ραδιόφωνο και κατά καιρούς έχω πει τα καλύτερα για την Μελέτη. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ίδια στέκεται μόνο στα άσχημα, που, τονίζω, τα λέω για πλάκα. Εγώ δεν έχω κόντρα μαζί της”, δήλωσε ο δημοσιογράφος. Είναι σαν να λέμε “Άλλα λέει η θειά μου κι άλλα ακούν τα αυτιά μου”


Περισσότερα

ΦΟΥΛ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΡΕΜΟΣ


Δημοσιεύθηκε: 23.09.10 10:45
Φαίνεται πως η πρόσφατη συνάντηση της εκρηκτικής Υβόννης Μπόσνιακ με τον πρώην αγαπημένο της Θανάση, δεν έγινε μυστικά από τον Αντώνη Ρέμο. Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το gossip-tv.gr., η Υβόννη συναντήθηκε πριν από λίγες μέρες με τον πρώην αγαπημένο της, επιχειρηματία στο επάγγελμα, τον Θανάση ο οποίος ήταν και ο πρωταρχικός λόγος που πριν από καιρό το σέξι μοντέλο είχε αποφασίσει να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Η συνάντησή τους αυτή όμως, μόνο κρυφά από τον Αντώνη Ρέμο δεν έγινε καθώς ο τραγουδιστής κάνει παρέα με τον Θανάση! Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, συχνά οι δυο άντρες, πάντα μαζί με την Υβόννη –η οποία υπήρξε βέβαια και η σημαντικότερη αφορμή για να έρθουν κοντά- βγαίνουν για φαγητό ή για καφέ. Άλλωστε, το μοντέλο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον άντρα που κάποτε μονοπωλούσε την καθημερινότητά της. Τώρα, ο Θανάσης έχει γίνει πολύ καλός φίλος και με τον άντρα που πλέον μονοπωλεί την καρδιά της Υβόννης που δεν είναι άλλος βέβαια από τον Αντώνη Ρέμο…


Περισσότερα

Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑ


Με νέους συνεργάτες και πολύ δυνατή κριτική επιτροπή ταλέντων έκανε πρεμιέρα χθες η Αννίτα Πάνια με την καινούργια της εκπομπή «είσοδος ελεύθερη». Ανάμεσα βέβαια στην κριτική επιτροπή ήταν και ο Πασχάλης ο οποίος δεν παρέλειψε να τραγουδήσει. Η σύζυγός του Αλίκη Αρβανιτίδη βρισκόταν στο κοντρόλ της εκπομπής και φυσικά δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Πασχάλη «Καλή επάνοδο» όπως είπε ενώ συμπλήρωσε: «Χαίρομαι που τον βλέπω ξανά έτσι κατά την επιστροφή του. Εύχομαι και σε εσένα Αννίτα πολύ καλή επιτυχία για την εκπομπή σου». Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα της παρουσιάστριας…


Περισσότερα

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΠΕΤΡΟΥΤΣΕΛΙ

Γενέθλια και μονόπετρο για την Ελληνοϊταλίδα Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η δημοσιογράφος του Star που εμφανίζεται στο πάνελ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» την Κυριακή είχε τα γένεθλιά της και ο αγαπημένος της της έκανε δώρο-έκπληξη ένα μονόπετρο. Η Φλορίντα φυσικά δέχτηκε συγκινημένη το μονόπετρο από τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Λιάπη και από τότε δεν το αποχωρίζεται. Πηγή:Espresso
>


Περισσότερα

ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ,ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΧΟΨΟΝΙΔΟΥ - ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Διακοπές στη Θεσσαλονίκη οικογενειακώς

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της Ολυμπίας Χοψο νίδου βρέθηκαν ο Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγό του και τον μόλις οκτώ μηνών γιο τους.

Αφού περπάτησαν στην πλατεία Αριστοτέλους, έκαναν μια στάση στην καφετερία Box. «Η Ολυμπία και ο Βασίλης φρόντιζαν συνέχεια το γιο τους. Του μιλούσαν, τον χάιδευαν κι εκεί νος τους χαμογελούσε», περιγράφει άνθρωπος που τους συνάντησε από κοντά. Το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι μαζί με τους κουμπάρους του, Νίκο Ζήση και Φανή Σκούφη, διασκέδασε στο Όραμα, όπου εμφανί ζεται ο Νίκος Βέρτης.

«Αν και κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες πως ο Βασίλης και η Ολυμπία θα παντρεύονταν με θρησκευτικό γάμο μέσα στο 2010, τελικά οι ίδιοι αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε είναι ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο από τον περασμένο Δεκέμβριο, έναν μήνα πριν από τη γέννηση του γιου τους που θα πάρει το όνομα Θανάσης από τον πατέρα του Βασίλη», εξήγησε φίλος του ζευγαριού.


Περισσότερα

ΒΙΣΣΗ -ΡΟΥΒΑΣ ON STAGE

Μια συνεργασία με πολλές εκπλήξεις μας ετοιμάζουν τον φετινό χειμώνα η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς. Η Άννα είναι πολύ χαρούμενη για την συνεργασία αυτή. Μάλιστα στη προσωπική της σελίδα στο twitter η Άννα μοιράστηκε με τους φίλους της ,την συνάντηση που είχε χθες με τον Σάκη και δήλωσε πόσο ενθουσιασμένοι είναι και οι δυο για αυτή τους την συνεργασία. Άλλωστε είναι γνωστό πως οι δυο τους είναι και καλοί φίλοι και έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Δεν μένει παρά να περιμένουμε να δούμε τις εκπλήξεις που μας ετοιμάζουν on stage.


Περισσότερα

ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Η ΒΑΝΔΗ????

Δημοσίευμα θέλει τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη να έχουν βάλει πωλητήριο στο παλάτι τους στο Κεφαλάρι λόγω οικονομικής κρίσης. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως η βίλα δεν πρόκειται να πιάσει τα χρήματα που έχει ρίξει το ζευγάρι για να το χτίσει, δηλαδή περίπου 17 εκατομμύρια ευρώ αλλά μόλις 12 με 13 εκατομμύρια. Είναι γεγονός πάντως πως η ποιότητα κατασκευής του συγκεκριμένου σπιτιού και τα ακριβά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, καθιστούν τη βίλα μία από τις ωραιότερες των βορείων προαστίων. Πηγή: Ciao


Περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑ ΓΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥ ΚΟΥΤΣΟΣΤΑΜΑΤΗ

Μια υπέροχη σχέση, ένα μονόπετρο και τα άμεσα σχέδια γάμου. Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη βρήκε το έτερον ήμισυ και αυτό δεν χρειάζεται να το δηλώσει. Φαίνεται στο λαμπερό και ήρεμο πρόσωπό της. Η Σάντυ μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Εμμανουηλίδη απόλαυσε τη βόλτα τους στη Θεσσαλονίκη. Αγκαλιασμένοι ή πιασμένοι χέρι χέρι περπατούσαν αμέριμνοι στο δρόμο χαριτολογώντας και ρίχνοντας κλεφτές ματιές στις βιτρίνες. Πηγή:Hello


Περισσότερα

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΕΣ....

«Βαρέθηκα να βλέπω 20χρονα μοντέλα να διαφημίζουν αντιρυτιδικές κρέμες για γυναίκες 60άρες». Αυτό δήλωσε ο ισπανός σχεδιαστής μόδας Χουάν Ντουγιός, ο οποίος αποφάσισε να ανεβάσει στην πασαρέλα τέσσερα μοντέλα άνω των 40 ετών, προκαλώντας έκπληξη στο κοινό.

Ο σχεδιαστής συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας Cibeles της Μαδρίτης, που διαρκεί από τις 17 ως τις 22 Σεπτεμβρίου.

«Η ομορφιά δεν τελειώνει (στην ηλικία των) 40 ή 50», είπε ο Ντουγιός περιγράφοντας τις γυναίκες αυτές ως «εξίσου όμορφες με 20άρες».


Περισσότερα

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ....

09.10 15:51
Στην προσωπική της σελίδα στο Ellispoint, η Ελλη Στάη δεν χάνει χρόνο κι απαντά σε όσους έγραψαν για την άνοδό της στο πολυπαθές Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής. Διαβάστε: "Αφού σας το είπα. Από μένα θα μάθετε,αν θα συνεργαστώ με την ΕΡΤ, πότε και πώς. Γιατί μουτζουρώνετε τις πολυετείς διαδρομές σας στο ρεπορτάζ και γράφετε πληροφορίες που δεν ισχύουν αγαπητοί συνάδελφοι;
Αφού σας το είπα, το έγραψα εδώ στο Ellis point και το αναμετέδωσαν όσοι ενδιαφέρονταν, για την ΕΡΤ και εμένα. Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. Ένα τηλεφώνημα σε μένα και θα ξέρετε τί.. ισχύει και τί όχι. Όπως έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Και ποτέ δεν σας παραπλάνησα. Αφού όλοι γνωρίζουμε ότι οι "πληροφοριοδότες" είναι πολλοί και πονηροί, ενιοτε και "υπεράνω υποψίας".
Δεν είναι κρίμα να γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν και να διαψεύδεστε εκ των πραγμάτων; Σε κάθε περίπτωση , ουδέν κακόν αμιγές καλού… Μαρίνα ,διαβάζοντας τα "άνθη" σου, συνειδητοποίησα ότι έχω πολύ καιρό να σε δω, και θα έκανα κέφι για έναν καφέ, όπως παλιά. (ευτυχώς, έχουμε διανύσει πολλά "χρόνια αθωότητας" στο επάγγελμα και ελπίζω ότι είναι το συμπαγές ανάχωμα για κάθε είδους παρεμβολή).
Το ίδιο ισχύει και για σένα Ντεπυ, που όποτε με παίρνεις στο τηλέφωνο για πληροφορίες σχετικά με τη δική μου δουλειά, ποτέ δεν σε αγνόησα, και το ξέρεις.
ΥΓ. Για τους ανώνυμους κομιστές "πληροφοριών" δεν ενδιαφέρομαι. Πάντα είχα μια απέχθεια στην κουκούλα.


Περισσότερα

Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, αναφέρθηκε στο λιφτινγκ, στον έρωτα και στα talent show.

«Είμαι φιλάρεσκη, έκανα κι ένα λίφτινγκ, αλλά μέχρι εκεί. Το θέμα είναι να μη χάνεις το μέτρο, να μην παραμορφώνεσαι. Και κυρίως να φροντίζεις το μέσα περισσότερο από το έξω. Να μην τρελαίνεσαι, να βρίσκεις ισορροπίες, να μη γίνεσαι υπερόπτης, όταν γίνεται κάτι. Να μην είσαι ''Εγώ είμαι''. Δεν είσαι τίποτα, μια σκατούλα είσαι! Και τίποτα παραπάνω... Το πρώτο πράγμα που λέω στα νέα παιδιά που έρχονται και με ρωτάνε τι να κάνουν είναι να μη χάσουν τον εαυτό τoυς» δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα «Έθνος».

Υπάρχει περίπτωση μετά από τόσα χρόνια στον χώρο να αποφάσιζε να πάει σε ένα talent show, για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στα νέα παιδιά;

«Ουδεπόποτε. Κατ' αρχήν αυτά που σου λέω, θέλει την εξυπνάδα να τα ακούσει! Αυτά τα 'χουν τρελάνει. Τους λένε ότι είναι φίρμες και αυτά βιάζονται να πιάσουν την καλή, να τα αρπάξουν! Θα κάτσουν να με ακούσουν; Τα λέω στα παιδιά που συνεργάζομαι στο θέατρο τώρα, που με ακούνε με προσοχή. Η ζωή δεν είναι χαχαχά και χαχαχού, του λέω. Έχει και κάτι σκαμπανεβάσματα, κάτι κλωτσά. Πάρτε ασπίδα, πατήστε γερά στα πόδια σας, κρατήστε τις ισορροπίες που πρέπει, αλλιώς την πατήσατε, μάγκες μου!».

Τέλος, η Μαρινέλλα αναφέρθηκε και στον έρωτα. Θέλει να ερωτευτεί ξανά;

«Τώραααααα; Με δουλεύεις Καλέ, ντροπή σου πια… Θέλεις να γελάνε μαζί μου τα εγγόνια μου; Άσε με κάτω, άσε με κάτω καημένε! Ξέρεις πόσο καιρό έχουν να με φλερτάρουν; Χρόνια, για να μη σου πω αιώνες. Πολλούς... Γιατί να φοβούνται; Τι έχω; Όπλο ή καλάσνικοφ; Και κάνε μου τη χάρη μην ξαναπείς τα ντίβα και τα τέτοια. Ανατριχιάζω στο άκουσμά τους! Ντίβα, απόλυτη σταρ, μεγάλη. Απαπαπαπα!».


Περισσότερα

Ο ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κάτι σαν γούρι έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης το κοινό του στη Θεσσαλονίκη και έτσι επιστρέφει σε αυτό. Για πέντε εβδομάδες, από τις 24 Σεπτεμβρίου και μετά θα παρουσιάζει μαζί με ένα άκρως νεανικό σχήμα τη δική του εναλλακτική πρόταση για τον χειμώνα με καλό και ποιοτικό τραγούδι, όπως ο ίδιος λέει. Όλα αυτά θα γίνουν στην πίστα του ΠΥΛΗ LIVE CLUBBING και όπως λέει και ο ίδιος: «Αυτό που παρουσιάζουμε θέλουμε να είναι τεχνικά άρτιο και φροντισμένο. Εμείς θέλουμε να μπορεί να έρθει ο κόσμος, να μας δει και να διασκεδάσει μαζί μας. Γι' αυτό και δεν γίνεται να ανεβαίνουν οι τιμές. Αντιθέτως, επιδιώκουμε να μειώνονται». Προφανώς είναι η δική του πρόταση για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση…
Πηγή: Μακεδονία Live


Περισσότερα

Η ΝΕΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ

Το φίλο του παιδιού που περιμένει με την αγαπημένη του Τζένη αποκάλυψε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο Χρήστος Δάντης. «Η εικόνα που κρατάω στο μυαλό μου αυτές τις μέρες είναι ο υπέρηχος από το μωρό που περιμένω», δήλωσε ο τραγουδιστής on air στον «Δρόμος 89.8» και ανακοίνωσε ότι περιμένει κορίτσι, χαρακτηρίζοντας την αποκάλυψη αυτή ως την μεγαλύτερη για τον εαυτό του!

Χρήστος και Τζένη είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο, ενώ πριν από 10 ημέρες έκαναν την δεύτερη κοινή δημόσια εμφάνισή τους, στην παράσταση «Αχαρνής» , στο Ηρώδειο, όπου η φουσκωμένη κοιλίτσα της Τζένης δύσκολα περνούσε απαρατήρητη.

Ο τραγουδιστής θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά αφού έχει ένα αγοράκι, τον Χριστόφορο, από τον γάμο του με την Κατερίνα Τοπάζη.

Πλέον, ο Χρήστος περιμένει εναγωνίως την έκδοση του διαζυγίου, με το δικαστήριο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Φλώρα Θεοδώρου να έχει προγραμματισθεί για τον Οκτώβριο.


Περισσότερα

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ.....


Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που όλες μας πιάνει κάτι και θέλουμε να αλλάξουμε το σύμπαν: μαλλιά, νύχια, κινητό άντε και αυτοκίνητο. Η Ζέτα Μακρυπούλια που είναι γενικά σε μουντ αλλαγών αυτή την περίοδο, σκέφτηκε ότι τώρα που έχει γίνει και ηθοποιός και παρουσιάστρια και μοντέλο κ.λ.π. ότι ήταν καιρός να αλλάξει και σπίτι, για να είναι κυριολεκτικά κορίτσι για σπίτι με τα κλειδιά στο χέρι.

Έτσι λοιπόν, βρήκε παρηγοριά σε μια διώροφη μονοκατοικία στον Κεραμικό 160 τετραγωνικών μέτρων (να δω τι θα βάζει μέσα, γιατί σόρι αν τα έχει όντως με το Χατζηγιάννη θέλει κανά δυο σαν και αυτόν για να το γεμίσει), αξίας (ελπίζω να κάθεσαι) 600.000 ευρώ!

Αυτό θα πει χρυσή μου, σταρ! Τα δίνει έτσι τα χιλιάρικα για να φωλιάσει τον έρωτα της. Γιατί μη μου πεις τώρα ότι έτσι ξαφνικά (που λέει και ο πρώην της ο Ρέμος) της τη βάρεσε να σκάσει τόσα λεφτά. Βέβαια η περιοχή της αρέσει πολύ γιατί εκεί μεγάλωσε και έπαιζε κρυφτό ως πιτσιρίκα όπως διαβάζω στην Espresso.

Και αν σκέφτεται να μείνει με το Μιχάλη (το Χατζηγιάννη ντε) στη νέα της φωλίτσα ας μας το πει και μας μην ψαχνόμαστε!
Άντε βρε και με το δεξί ε;


Περισσότερα

ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ


Θα μπορούσα να έχω αποσυρθεί. Όχι μόνο δεν έχω τελειώσει, αλλά δεν μ’ αφήνει και η ίδια η δουλειά να αποσυρθώ», δήλωσε η Χαρούλα Αλεξίου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη και εξομολογήθηκε ότι το τραγούδι την βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα με την υγεία της.
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε ανοικτά για το πρόβλημά της και συνέστησε σε όλες τις γυναίκες να προσέχουν και να ελέγχουν το στήθος τους. «Όταν πέρασα το πρόβλημα υγείας που είχα ήμουν διστακτική. Φοβόμουν μην νομίσει ο κόσμος ότι πάω να το χρησιμοποιήσω για προσωπική μου προβολή», είπε χαρακτηριστικά.
Περιγράφοντας πως κατάφερε να το ξεπεράσει, η Χαρούλα επεσήμανε την ανάγκη της πρόληψης: «Πρέπει όλες να κάνουμε μαστογραφία. Εγώ από αυτό γλίτωσα τελικά... Πέρασα το πρόβλημά μου τραγουδώντας».


Περισσότερα

ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ


«Αποδεχθείτε ότι αυτή είμαι, να τελειώνουμε»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο περιοδικό “Votre Beaute” για το μόντελινγκ, την ζωή της, το Next Top Model, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

Στην ερώτηση αν έχει γνωρίσει πολλούς νεόπλουτους απαντά: “Δεν υπάρχουν ξιπασμένοι νεόπλουτοι μόνο στην Ελλάδα. Στην Νέα Υόρκη να δεις πόσοι υπάρχουν, που ως μοναδικό σκοπό της ζωής τους έχουν να αποκτήσουν μονόπετρα και να γίνουν celebrities. Στην Ελλάδα γίνονται πιο εμφανείς γιατί είναι πιο κλειστή η κοινωνία”.

Απαντά και σε αυτούς που χαρακτηρίζουν την καλοσύνη της ψεύτικη και πως είναι αδύνατο να είναι στην πραγματικότητα πάντα τόσο γλυκιά: “Βρε παιδιά δεν με γνωρίσατε χθες. Είμαι 17 χρόνια στα media Πότε υπήρξα αγενής; Όλα αυτά τα χρόνια αν όντως υποκρινόμουν, δεν θα έπρεπε να είχε πέσει η μάσκα κάποια στιγμή; Γιατί λοιπόν δεν αποδέχεστε ότι αυτή είμαι, να τελειώνουμε;”

Στον χώρο του μόντελινγκ πολλοί ισχυρίζονται πως κυριαρχούν τα ναρκωτικά: “ Εγώ δεν ξέρω ούτε το χρώμα τους- και αλκοόλ πίνω πολύ περιορισμένα. Υπήρχαν βέβαια κοπέλες που γνώριζα και ήταν φουλ στα drugs. Πιστεύω πως είναι θέμα χαρακτήρα.”

Στο πλευρό του Νίκου Κριθαριώτη έχει βρει εδώ και 4 χρόνια τον άνθρωπό της ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης: “Αυτή την περίοδο είμαι πολύ καλά. Έχω φτιάξει πια το δικό μου cocoon, τη δική μου ασπίδα, με ανθρώπους που αγαπώ. Απολαμβάνω την ζωή μου. Σκέφτομαι να κάνω παιδί. Με τον Νίκο είμαστε μαζί 4 χρόνια. Το σημαντικό είναι να αποφασίσεις με τον άνθρωπο σου πως θα κάνετε οικογένεια και να ξέρεις πως αυτή η απόφαση είναι ώριμη”.

Τέλος, μιλάει και για τα κορίτσια που βγήκαν απο το πρώτο Next Top Model: “Το μόντελινγκ δεν είναι για όλους. Αποδείχθηκε πως κάποιες δεν θα το άντεχαν και αποχώρησαν νωρίς. Κάποιες άλλες συνεχίζουν, κάνουν καριέρα και τα πηγαίνουν καλά. Κάποιες κάνουν γυμνές φωτογραφήσεις. Αυτά δεν μπορείς να τα προβλέψεις”.


Περισσότερα

ΣΑΡΩΣΕ Ο BEN AFFLECK

Με σχεδόν 24 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις η νέα ταινία του Ben Affleck ανέβηκε στην κορυφή του Box Office. Το The Town πήρε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του κοινού στο πρώτο τριήμερο προβολής του στις αίθουσες. Ο Affleck, ο οποίος σκηνοθετεί την ταινία εκτός από το να κρατάει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δέχτηκε πολύ καλές κριτικές στη διάρκεια του φεστιβάλ του Τορόντο στο οποίο προβλήθηκε. Πολλοί ανέφεραν ότι είχαν να δουν τόσο καλή ταινία με τον ηθοποιό από τότε που είχε γράψει το Good Will Hunting. Εκτός από τον Affleck στο The Town πρωταγωνιστούν οι Blake Lively, Jon Hamm, Jeremy Renner και Rebecca Hall.


Περισσότερα

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΡ....


Με καλεσμένους τους νιόπαντρους Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου κάνει πρεμιέρα η Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα στις 15:45 μέσα από τη συχνότητα του Star και την εκπομπή ''Αξίζει να το ζεις''΄... Visit, Όλα τα τελευταία νέα στην Εφημερίδα Ροδιακή, ..


Περισσότερα

ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΡΙΝΟΚΕΡΟΙ

Ένα νέο τρόπο να αυξήσει το εισόδημά του ένας από τους φύλακες του ζωολογικού κήπου του Χέλμπρουν, στη δυτική Αυστρία.



Ο υπάλληλος κατάφερε να περάσει 30 δενδρύλλια μέσα στον περίβολο των ρινόκερων, χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς, όπως εξήγησε ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου.

Τα δεντράκια μεγάλωναν μακριά από τα βλέμματα των επισκεπτών αφού τα είχε φυτέψει σε χώρο όπου μόνο εκείνος και... οι ρινόκεροι είχαν πρόσβαση.

Για κακή του τύχη όμως, ένας από τους "πελάτες" του τον πρόδωσε στην αστυνομία που με τη σειρά της ενημέρωσε τη διεύθυνση του ζωολογικού κήπου για τις... εξωυπηρεσιακές ασχολίες του υπαλλήλου.

Ο 59χρονος φύλακας απολύθηκε και τα φυτά ξεριζώθηκαν..


Περισσότερα

ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ


Κακιά στιγμή για τη Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία την περασμένη Παρασκευή, ενώ ασχολιόταν με τα του σπιτιού, παραπάτησε και υπέστη διάστρεμμα. Έτσι, όλες οι άμεσες εμφανίσεις της ακυρώθηκαν. Η τραγουδίστρια χθες επρόκειτο να εμφανιστεί στη συμπρωτεύουσα κλείνοντας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Διεθνούς Έκθεσης. Όμως, λόγω του ατυχήματος που είχε, όπως είναι ευνόητο, ακύρωσε τις εμφανίσεις της. Άλλωστε, λόγω του διαστρέμματος, θα πρέπει να έχει το πόδι της σε ακινησία. Έτσι, αναγκαστικά βρίσκεται στο σπίτι και αναρρώνει. Χθες στη Θεσσαλονίκη την αντικατέστησαν οι Onirama. Κατά τα άλλα, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει συμφωνήσει να εμφανίζεται στο Anodos Stage με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Ηλία Βρεττό. Η πρεμιέρα τους δρομολογείται για τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, αλλά λόγω του ατυχήματος της τραγουδίστριας ενδέχεται να πάει μερικές μέρες αργότερα.
Πηγή: Espresso


Περισσότερα

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ???


«Δεν ταιριάζω με τον Γιώργο Θεοφάνους. Αποφασίσαμε να μην ξανασυνεργαστούμε», δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια μίλησε για την απόφαση να μην δουλέψει ξανά με έναν από τους συνθέτες που της έδωσε τραγούδια - επιτυχίες όπως το «Νόημα». Η συνεργασία της Πέγκυς με το συνθέτη άρχισε το 2005, όταν της ετοίμασε το δίσκο «Νόημα», αλλά η συνέχεια δεν ήταν καλή όπως το ξεκίνημα. Άλλωστε, οι δυό τους αντάλλαξαν κατά καιρούς αιχμηρές δηλώσεις, αν και η αιτία της κόντρας δεν έγινε ποτέ γνωστή.
Μιλώντας στην κάμερα του Star, η Πέγκυ είπε πως η απόφαση για το επαγγελματικό διαζύγιο ήταν κοινή. «Δεν ταιριάζουμε, θα τσακωθούμε πάλι, οπότε ας το αφήσουμε».


Περισσότερα

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΤΣΙΔΗ


Η αγαπημένη κινηματογραφική εκπομπή, επιστρέφει δυναμικά για να προσφέρει στους λάτρεις του κινηματογράφου, μεγάλες συγκινήσεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους διασημότερους σταρ του πλανήτη. Από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21.00, ο Γιώργος Σατσίδης, θα σας ταξιδεύει όπως μόνο εκείνος ξέρει, στο μαγευτικό κόσμο της έβδομης τέχνης.

Στο πρώτο επεισόδιο του φετινού MTV TAKE 20, θα παρακολουθήσετε τον απόλυτο star, Leonardo di Caprio, να μιλά για την νέα του ταινία «Inception», η οποία λέγεται ότι θα μας εισάγει στη νέα δεκαετία του κινηματογράφου. Ο διάσημος ηθοποιός, λίγες μέρες μετά τις σύντομες διακοπές του στις Σπέτσες, μιλά στην κάμερα της εκπομπής για την ταινία, που αποτελεί σταθμό, όχι μόνο στην καριέρα του, αλλά και στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου.

Ακόμα, ο Γιώργος Σατσίδης, συνάντησε την κολομβιανή καλλονή Sofia Vergara, πρωταγωνίστρια της βραβευμένης με ΕΜΜΥ κωμικής σειράς Modern Family, και εξασφάλισε μία απολαυστική συνέντευξη μαζί της, στη Μύκονο. Η εκρηκτική ηθοποιός, μιλά για τους άντρες της ζωής της, το 19χρονο γιο της, το νησί των Ανέμων και το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό, ενώ αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας της. Επιπλέον, ο Γιώργος Σατσίδης, συνάντησε τη Drew Barrymore αλλά και τον παρτενέρ της στη ζωή και στη νέα της ταινία, «Από μακριά και αγαπημένοι», Justin Long. Οι δυο τους απαντούν με χαμόγελο και κέφι σε όλες τις ερωτήσεις του, ακόμα και σε εκείνες που έχουν να κάνουν με τα καυτά φιλιά τους, εντός και εκτός κινηματογραφικών πλατό. Επίσης, σε αυτό το επεισόδιο, θα δούμε πλάνα από το καινούργιο συγκλονιστικό φιλμ της Angelina Jolie, «Salt», αλλά και από τη νέα κομεντί της Jennifer Aniston, με τίτλο «Δωρητής Σπέρματος». Τέλος, θα πάρουμε μια γεύση από την επανέκδοση του Karate Kid, ενώ θα βουτήξουμε -τρισδιάστατα- στα βαθιά, για να έρθουμε αντιμέτωποι με τα αιμοβόρα «πιράνχας».


Περισσότερα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Ο παπαγάλος κατέληξε σε κλουβί και όχι... πίσω από τα κάγκελα της φυλακής
προηγούμενο1 από 1επόμενο
Χρέη... τσιλιαδόρου για ορισμένους εμπόρους ναρκωτικών εκτελούσε ένας παπαγάλος στην πόλη Μπαρανκίγια της Κολομβίας!

Ο παπαγάλος «συνελήφθη» από τις αρχές, καθώς βοήθησε πολλούς εμπόρους ναρκωτικών και κλέφτες να ξεφύγουν κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελ Εράλντο, την Τετάρτη περίπου 300 αστυνομικοί έφτασαν σε ένα σπίτι της περιοχής καθώς είχαν δεχτεί πολλές καταγγελίες ότι το χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο έμποροι ναρκωτικών και διαρρήκτες.

Μπαίνοντας μέσα στο σπίτι άκουσαν μια φωνή που επαναλάμβανε "Τρέξε, τρέξε, αλλιώς θα σε πιάσει η γάτα". Ο... συναγερμός είχε σημάνει από τον Λορένζο, έναν παπαγάλο που τον είχαν εκπαιδεύσει για να ενημερώνει τους κακοποιούς όταν έφταναν οι αρχές. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο σπίτι είχαν προλάβει να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το πουλί και το παρέδωσαν σε μια οργάνωση προστασίας των ζώων. Κατάφεραν επίσης να συλλάβουν τέσσερα άτομα ενώ μέσα στο σπίτι βρήκαν 250 μαχαίρια και 1000 δόσεις μαριχουάνας.

Ο αξιωματικός Εντουές Μουνιός, που συμμετείχε στην επιδρομή, είπε στην εφημερίδα ότι ο παπαγάλος ακόμη και μέσα στο περιπολικό που τον απομάκρυνε από το σπίτι συνέχιζε να φωνάζει "Τρέξε, τρέξε".

Στους ρεπόρτερ τηλεοπτικών καναλιών που τον επισκέφθηκαν στο κτηνιατρικό κέντρο όπου φιλοξενείται και τον ρώτησαν τι έλεγε στους προηγούμενους ιδιοκτήτες του, ο Λορένζο απάντησε στερεότυπα: "Τρέξε, τρέξε, αλλιώς θα σε πιάσει η γάτα"...ΣΥ


Περισσότερα

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΡΟΖ.....

Η πολυκύµαντη ζωή της Εντίτ Πιαφ (φωτογραφία), ερµηνεύτρια των επιτυχιών «La vie en rose» (1946) και «Νon, je ne regrette rien» (1960), αποτελεί τον κεντρικό άξονα της µουσικοθεατρικής παράστασης «Μια ζωή σε ροζ και µαύρο» που ανεβαίνει στο Θέατρο Λυκαβηττού, σε επιµέλεια του Αλέν Ντελόν, Ζακ Πεσίς και Τιερί Μάρτιν. Στο µουσικό αυτό αφιέρωµα, η Ναταλί Λερµίτ ερµηνεύει τα τραγούδια της Εντίτ Πιαφ, συνοδευόµενη από τον Ορελιάν Νοέλ στο ακορντεόν. Σκοπός της σκηνοθέτιδας Ρουµπιά Ματινιόν ήταν να υπογραµµίσει «την αλληλεπίδραση µεταξύ του αφηγητή, της τραγουδίστριας - ηθοποιού και του µουσικού». Εισιτήρια: 48, 38 και 28 ευρώ. Πληροφορίες: τηλ. 210-6980.044 και 210-7234.567.


Περισσότερα

ΛΙΑΓΚΑΣ-ΣΚΟΡΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ


Πρεμιέρα τον Οκτώβριο θα κάνει η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Mega. Το ζευγάρι δουλεύει με πυρετώδεις ρυθμούς έτσι ώστε όλα να είναι τέλεια για την πρώτη τους εκπομπή. “Έχουν αναλάβει προσωπικά το κλείσιμο των καλεσμένων κυρίως του πρώτου μήνα της εκπομπής και μιλούν καθημερινά με πολλά πρόσωπα τα οποία μπορούν να τους εξασφαλίσουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης αλλά και με πρόσωπα που εμφανίζονται σπάνια ζωντανά σε τηλεοπτικό πλατό. Λογικά θα τους ευνοήσει ώστε να κερδίσουν “τον πόλεμο των καλεσμένων” . Μάλιστα το Mega έχει εκπομπές όπως το "Just the two of us", όπου θα συμμετέχουν αρκετά ονόματα της showbiz, η επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και όλοι οι αγαπημένοι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στο καινούργιο σίριαλ,“Το νησί” θα επισκεφτούν πρώτα το δικό τους πρωινό” δήλωσε πηγή από το Mega.


Περισσότερα

Ο ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DEAL


Πολλά έχουν ακουστεί για τη συμμετοχή του Γιάννη Μαρακάκη στο Deal. Ποια είναι όμως η πραγματική αλήθεια.
Ο δικηγόρος διαψεύδει τη φήμη ότι θα ξαναβρεθεί στα πλατό του τηλεπαιχνιδιού, και μάλιστα αποκαλύπτει πως δεν του έχει γίνει καν πρόταση για αυτή την θέση.


Περισσότερα

Ο ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ..ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Αγαπώ την Αθηνά και όντως υπήρχε αμοιβαία έλξη»
Δημοσιεύθηκε: 17.09.10 13:34
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε για πρώτη φορά για την Αθηνά Οικονομάκου και την πραγματική τους σχέση, για τις σχέσεις που κατά καιρό του καταλογίζουν και αναφέρθηκε στα νέα του επαγγελματικά σχέδια. «Για την Αθηνά θα σου πω ότι την αγαπώ πάρα πολύ και όντως υπήρξε μια έντονη αμοιβαία έλξη. Προς το παρών μόνο αυτό μπορώ να σου πω» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Όσο για τις κοπέλες που του χρέωσαν δήλωσε: «Από τη μια μεριά δεν θέλω να απομυθοποιήσω το προφίλ που αρέσει στα Μέσα να προβάλλουν για μένα αλλά πολύ φοβάμαι ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ελάχιστα έως καθόλου από αυτά που κυκλοφορούν έχουν αληθινή βάση»
.
Ενώ για τη νέα του συνεργασία με το Κυπριακό Κανάλι Sigma και τη σειρά «Σε φόντο κόκκινο» είπε: «Ξεκίνησε πολύ όμορφα αυτή η συνεργασία και θέλω να πιστεύω ότι στην πορεία θα έχει και όλα τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με μια καλλιτεχνική δουλειά. Με ικανοποίησαν πάρα πολλά πράγματα και σε θέμα σκηνοθεσίας και σε θέμα σεναρίου». Βέβαια αναφέρθηκε και στο Top Chef λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι μου το έχουν προτείνει. Ρώτησα τι προφίλ θέλουν να έχουν στη συγκεκριμένη εκπομπή να δω αν ταιριάζω και εγώ και το συζητάμε. Δεν είμαι σίγουρος αν προλαβαίνω και εάν θέλω να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο». Πηγή: «Το περιοδικό»


Περισσότερα

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Απαγόρευση του καπνίσματος ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους προανήγγειλε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Η έγκριση της απόφασης του από το δημοτικό συμβούλιο κρίνεται από τους πολιτικές αναλυτές ως «τυπική» διαδικασία.
Η απαγόρευση θα ισχύει για πάρκα και παραλίες.

«Η επιστήμη είναι σαφής: παρατεταμένη έκθεση στο “παθητικό” κάπνισμα, από τσιγάρο, σε εσωτερικό ή και εξωτερικό χώρο, ζημιώνει την υγεία» δήλωσε ο ανατρεπτικός δήμαρχος.

Στη Νέα Υόρκη υπάρχουν 1.700 πάρκα, αλλά και 22,5 χλμ. ακτών για μπάνιο.


Περισσότερα

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ

Οι πιο δημοφιλείς κολλάνε τη γρίπη δύο εβδομάδες πριν από τους υπόλοιπους
15/09/2010 | 13:12 Τελευταία Ενημέρωση 13:12 15/09/2010


προηγούμενο1 από 1επόμενο
Το να είναι κανείς δημοφιλής έχει και τις απρόσμενες αρνητικές πλευρές του, αφού, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα του γνωστού ελληνο-αμερικανού καθηγητή του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Νικόλα Χρηστάκη, οι πιο δημοφιλείς άνθρωποι κολλάνε τη γρίπη και τους άλλους ιούς, κατά μέσο όρο, δύο εβδομάδες νωρίτερα από τους… κοινούς θνητούς.

Η μελέτη του Χρηστάκη, από κοινού με τον συνήθη συνεργάτη του Τζέημς Φάουλερ του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Σαν Ντιέγκο, η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό "PloS ONE", σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, διαπίστωσε ότι το τίμημα της δημοτικότητας είναι ότι οι δημοφιλέστεροι αρρωσταίνουν συνήθως πρώτοι.

"Το να είσαι στο επίκεντρο του (κοινωνικού) δικτύου σε κάνει πιο ευτυχισμένο, όμως επίσης σε εκθέτει στις αρρώστιες", δήλωσε ο Φάουλερ. Αυτό το λεγόμενο "παράδοξο της φιλίας", σύμφωνα με τους δύο επιστήμονες, ειδικούς στα κοινωνικά - φιλικά δίκτυα, μπορεί να είναι σημαντικό για την κατανόηση του τρόπου που ένας πανδημικός ή κάποιος άλλος επικίνδυνος ιός μπορεί να συμπεριφερθεί.

Οι δύο ερευνητές μελέτησαν την εξάπλωση του πανδημικού ιού Η1Ν1 της γρίπης το 2009 σε 744 φοιτητές του Χάρβαρντ και διαπίστωσαν ότι όσοι νέοι βρίσκονταν πιο πολύ στο επίκεντρο της παρέας και των άλλων δικτύων που είχαν σχηματιστεί, κόλλησαν τον ιό κατά μέσο όρο δύο εβδομάδες νωρίτερα από τους υπόλοιπους.


Περισσότερα

Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΡΟΛΟ...


Αλάτι σε σούπα κατασκόπων
Η ερμηνεία της Αντζελίνα Τζολί στον νέο Ψυχρό Πόλεμο του Χόλιγουντ
Του Δημητρη Mπουρα / dbouras@kathimerini. gr


ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Σκηνοθεσία: Φίλιπ Νόις
Ερμηνεία: Αντζελίνα Τζολί, Λιβ Σράιμπερ, Τσιουέτελ Ετζιοφόρ, Ντανιέλ Ολμπρίσκι, Ντάνιελ Πιρς, Ογκαστ Ντίελ

ΚΡΙΤΙΚΗ. Στο ασπρόμαυρο ψυχροπολεμικό θρίλερ «Ο άνθρωπος της Μαντζουρίας» (1962) ο Φρανκ Σινάτρα ενσαρκώνει ένα βετεράνο στρατιωτικό, με παράσημα για τη δράση του στον πόλεμο της Κορέας, που αποδεικνύεται ότι είναι ο εκτελεστικός βραχίονας μιας κομμουνιστικής συνωμοσίας. Ο ήρωας πολέμου υπέστη πλύση εγκεφάλου κι έγινε τυφλό όργανο των «κόκκινων». Μισό αιώνα μετά, στο έγχρωμο «Salt», που ηχεί όπως οι συμφωνίες για την πυρηνική ισορροπία μεταξύ ΗΠΑ και Σοβιετικής Ενωσης στα χρόνια που ο κόσμος ήταν μοιρασμένος στα δύο, η Αντζελίνα Τζολί ενσαρκώνει μια πρωτοκλασάτη πράκτορα της CIA, την Εβελιν Σολτ, που κατηγορείται για προδοσία. Η Αμερικανίδα ηθοποιός δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας σε ένα ρόλο που θυμίζει άλλοτε τον Τζέιμς Μποντ στις παλιές του εποχές κι άλλοτε τον Τζέισον Μπορν στις πρόσφατες ταινίες που βασίστηκαν στα μυθιστορήματα του Τζον Λάντλαμ.

Η ιστορία ξεκινάει στη Βόρεια Κορέα όπου κρατείται η Σολτ με την κατηγορία της κατασκοπείας, πράγμα που σημαίνει πως κινδυνεύει η ζωή της. Αναπάντεχα, ο εφιάλτης έχει αίσιο τέλος, ο θηλυκός Μποντ ανταλλάσσεται με ένα Βορειοκορεάτη κατάσκοπο και ωσονούπω ο σκηνοθέτης Φίλιπ Νόις μπαίνει στο ψαχνό. Η ηρωίδα του επιστρέφει στην Ουάσιγκτον και φαίνεται ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της, ενός Γερμανού... αραχνολόγου, μέχρι τη στιγμή που ένας Ρώσος κατάσκοπος αυτομολεί στις ΗΠΑ. Στην ανάκριση, ο Ρώσος αποκαλύπτει μια συνωμοσία σχεδιασμένη από την εποχή της Σοβιετικής Ενωσης και καταγγέλλει την Σολτ ως μέλος μιας σατανικής οργάνωσης Ρώσων. Η Σολτ το σκάει και προσπαθεί να αποδείξει πως είναι αθώα, όμως όλα τα στοιχεία που έρχονται στο φως συνηγορούν για το αντίθετο. Τα φαινόμενα συνήθως απατούν.

Με το «Salt» το Χόλιγουντ επαναφέρει στο προσκήνιο την κομμουνιστική απειλή, που αποτέλεσε τον πυρήνα των κατασκοπικών περιπετειών κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Σήμερα, βέβαια, πολλά έχουν αλλάξει. Ο διπολισμός και η ένταση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων έχουν δώσει τη θέση τους στις περιφερειακές εντάσεις ή εκρήξεις. Οι Ρώσοι πια δεν είναι συλλήβδην οι κακοί και ο εφιάλτης της τυφλής τρομοκρατίας, που παίρνει τη μορφή ενός πυρηνικού Αρμαγεδδώνα, έχει υποκαταστήσει τον εφιάλτη ενός παγκοσμίου πολέμου.

Πέρα απ' όλα αυτά και παρά το σενάριο, που αποτελεί μια συρραφή από απίστευτες καταστάσεις και εύκολες λύσεις στα κομβικά σημεία της δραματουργίας, το «Salt» είναι ένα καλογυρισμένο φιλμ με μια εξαιρετική Αντζελίνα Τζολί. Ολόκληρη η ταινία είναι στους ώμους της.


Περισσότερα

ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Ο ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ .....


Σε άσχημη κατάσταση και πάλι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Από τη μια η υπόθεση με τον πρώην σύζυγο της παλιάς φίλης και συνεργάτιδας Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Από την άλλη η πρόταση από την τηλεόραση που δεν ήρθε ποτέ. Όλα αυτά έχουν ρίξει ψυχολογικά τον παρουσιαστή. Δεν απαντά στα τηλέφωνα φίλων και γνωστών, ενώ με τον μόνο που έχει καθημερινή επικοινωνία είναι ο γιος του Στέργιος. Πηγή:Λοιπόν


Περισσότερα

ΣΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΖΟΥΝΕ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΕΟ

9.10 12:25
Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται όλο και περισσότερο πλέον την καθημερινότητά της με τον Ματέο Πaντζόπουλο. Κάνουν βόλτα με τα παιδιά της, ψωνίζουν σε κεντρικά καταστήματα μαζί και εκείνος τη βοηθά στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Πρόσφατα βρέθηκαν στο λούνα παρκ “Αηδονάκια” στο Μαρούσι μαζί με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της παρουσιάστριας.

Δύο 24ωρα μετά όλοι άρχισαν να μιλούν για τις φήμες και τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον 40χρονο επιχειρηματία να περιμένει μέσα στο τζιπ με τα σκούρα τζάμια που ανήκει στην Ελένη για αρκετή ώρα την 41χρονη παρουσιάστρια έξω από το εστιατόριο Γαλάζια Χύτρα, όπου παρέθετε γεύμα η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Alpha Έρση Βότση για τη βάφτισης του γιου της Νικόλα που έγινε το πρωί της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου.

Ο Ματέο Παντζόπουλος επισκέπτεται συχνά και διανυκτερεύει στο σπίτι της παρουσιάστριας στα Μελίσσια. «Είναι γεγονός ότι εκεί, στο τέλος Αυγούστου, την ημέρα που οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την Ελένη και τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο να γελάνε χαλαροί έξω από το σπίτι που έμεναν ως παντρεμένοι, υπήρξε κάποιος φωτογράφος που ισχυρίστηκε ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο Ματέο Παντζόπουλος και είχε μάλιστα πάει πολύ νωρίς το πρωί στο σούπερ μάρκετ για ψώνια με μία από τις οικιακές βοηθούς της Ελένης Μενεγάκη. Γιατί να μην το πιστέψουμε; Αφού έτσι, όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, φαίνεται ότι η Ελένη ξεκαθάρισε τα πράγματα και πήρε τις αποφάσεις της. Κι είναι έτοιμη να φτιάξει τη ζωή της όπως θέλει εκείνη, με τους δικούς της όρους, τα παιδιά της και τον Ματέο Παντζόπουλο στο πλευρό της» δήλωσε πηγή.


Περισσότερα

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ...ΠΛΕΩΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ.ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ...ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ........


Περισσότερα

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΛΑ ΜΠΡΟΥΝΗ....

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η συμμετοχή της Κάρλα Μπρούνι στη νέα ταινία του Γούντι Άλεν. Ο διάσημος σκηνοθέτης αναγκάστηκε να παρέμβει δημοσίως, για να διαψεύσει δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να κόβει από την ταινία «Midnight in Paris» την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, λόγω της πολύ κακής της ερμηνείας. Ο Γούντι Άλεν δήλωσε, ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην συνεργασία με την Κάρλα Μπρούνι, την οποία χαρακτήρισε αξιαγάπητη.

Ο διάσημος σκηνοθέτης παραδέχθηκε, ότι έχει συμπεριληφθεί και άλλη μία ηθοποιός στον κάστινγκ, όχι όμως για να αντικαταστήσει την Μπρούνι. Δημοσιεύματα του Γαλλικού κυρίως Τύπου ανέφεραν εδώ και καιρό, ότι η Κάρλα Μπρούνι δεν είχε ενθουσιάσει τον σκηνοθέτη με το υποκριτικό της ταλέντο. Επιπροσθέτως, στα γυρίσματα της κομεντί είχε εμφανισθεί και ο ίδιος ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος όπως λέγεται, έκανε σκηνή ζηλοτυπίας στη σύζυγο του. Σύμφωνα με τον Γούντι Άλεν όλα πηγαίνουν μια χαρά στα γυρίσματα και η ταινία θα κάνει σύντομα την λαμπερή πρεμιέρα της.


Περισσότερα

H SUPER ΓΙΑΓΙΑ

Γιαγιά χωρισμένη (και χωρίς δίπλωμα οδήγησης!)
Μία 81χρονη οδηγός στην Αυστραλία συνελήφθη για παράβαση του ορίου ταχύτητας, καθώς έτρεχε με 164 χιλιόμετρα την ώρα. Η ηλικιωμένη οδηγός είπε ότι έτρεχε γιατί ακολουθούσε το νεαρό εραστή της, που προπορευόταν.


Περισσότερα

25 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ OPRAH WINFREY

Αυλαία ετοιμάζεται να ρίξει στην πολύ επιτυχημένη καθημερινή εκπομπή της, η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια Oprah Winfrey, μετά από 25 χρόνια.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που κατάφερε να καθηλώσει το αμερικάνικο κοινό με τα κοινωνικά της θέματα, τις γνωστές εκπομπές της και τους εκλεκτούς καλεσμένους της, φαίνεται πως φθάνει στο τέλος μια "εποχής", καθώς η ίδια ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της για ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Το “Oprah Winfrey Show” που σήμερα μεταδίδεται σε 145 χώρες και καθημερινά το παρακολουθούν 7,1 εκατομμύρια άνθρωποι θα ολοκληρώσει τα 25 χρόνια παρουσίας του στην τηλεόραση το Σεπτέμβριο του 2011, όπου θα πέσει και η αυλαία.

Η λαμπερή παρουσιάστρια που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο από φανατικούς θαυμαστές που την παρακολουθούν από τις πρώτες μέρες της παρουσίασης της εκπομπής της.

Η επιτυχημένη εκπομπή “Oprah Winfrey Show”, που έχει σημειώσει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αποτελεί ένα νέο φαινόμενο στην τηλεόραση που εγκαινιάστηκε από την ίδια την παρουσιάστρια. Η γνωστή Oprah , έχει εντυπωσιάσει το κοινό με τα θέματά της, τα δώρα που έχει χαρίσει και τους καλεσμένους της.


Περισσότερα

Η ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑ


Η Ελεονώρα Μελέτη μας κάθε πρωί εμφανίζεται στους δέκτες μας και μας καλημερίζει παρέα με την ομάδα της…! Για πολλούς είναι ένα από τα πιο εκφραστικά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, για άλλους πολύ αυθόρμητη ή ακόμα και καυστική αφού ότι έχει να πει… το λέει. Τι πιστεύουν όμως οι φίλοι της για την παρουσιάστρια; Ένα παρατσούκλι… χίλιες λέξεις! Οι φίλοι της τη φωνάζουν… «ΝΤΑΛΙΚΑ». Μη γελάτε αυτή είναι η αλήθεια. Η Ελεονώρα Μελέτη όπως έχει αποδείξει δε φοβάται να τολμήσει να τσαλακωθεί ή να παίξει με την εμφάνισή της όπως να κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά της, φεύγοντας από τα κλασικά πρότυπα… μπούκλα, τρέσα και βλεφαρίδα στο φρύδι. Όπως λοιπόν η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, οι φίλοι της, της έχουν κολλήσει το παρατσούκλι «νταλίκα» εξαιτίας της συμπεριφοράς της κάποιες στιγμές, του ανατρεπτικού και αντισυμβατικού της χαρακτήρα, αφού όταν εξοργιστεί τα παίρνει όλα σβάρνα χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες και γιατί όπως λένε ώρες ώρες μοιάζει πιο πολύ με νταλίκα παρά με θηλυκό!


Περισσότερα

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1?


Σενάρια αποχώρησης του Γιάννη Παπαδόπουλου από τον ΑΝΤ1 έχουν κυκλοφορήσει από το πρωί και έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση ! Ο Γιάννης Παπαδόπουλος λείπει σε άδεια αυτές τις μέρες ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός διαψεύδει κατηγορηματικά πως έχει τεθεί θέμα απομάκρυνσης του Γιάννη Παπαδόπουλου από τον ΑΝΤ1.
Οι φήμες που κυκλοφορούσαν από το πρωί έκανα έλεγαν πως ο δημοσιογράφος και το κανάλι βρήκαν συμβιβαστική λύση για το ποσό της αποζημίωσης του,πράγμα που δεν είναι αληθές καθώς το κανάλι και ο γνωστός δημοσιογράφος αναμένεται να προχωρήσουν σε μία σειρά συζητήσεων και επαφών μόλις επιστρέψει, προκειμένου να προχωρήσουν η όχι την συνεργασία τους, μιας και ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2012. Για να δούμε


Περισσότερα

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΤΕΝΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ


9.10 08:54
Για πρώτη φορά, η Τένια Μακρή αποφάσισε να μιλήσει για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει… Στην εκπομπή «Όσο υπάρχουν Άνθρωποι» μίλησε η Τένια Μακρή για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε: «Το έμαθα πέρσι. Ήταν Ιούλιος. Πάντα εκείνη την εποχή έκανα ένα τσεκ απ. Έτσι και τότε…», εξήγησε η γνωστή ψυχολόγος. «Όταν ένας άνθρωπος περνά μια δύσκολη κατάσταση, όπου η υγεία του απειλείται, μπαίνει στη διαδικασία της αλλαγής», είπε σχετικά με το πώς την επηρέασε όλο αυτό: «Με έκανε να δω το τώρα μου, να απαλλαγώ από βαρίδια που με κρατούσαν σε μια στάσιμη κατάσταση» πρόσθεσε. Η ίδια, αρχικά επέλεξε να μη μοιραστεί με τα media το πρόβλημα της υγείας της: «Ήταν απόλυτη επιλογή να μην αφήσω να φανεί», εξήγησε. «Δεν ήθελα να αναλωθώ, τώρα όμως μπορώ να μιλάω γι' αυτό». Όσο για το φόβο που ένιωσε: «Δεν φοβήθηκα αν θα φύγω, γιατί αυτό δεν το ελέγχω, θα έρθει όταν κρίνει κάποιος άλλος. Εκείνο που με απασχόλησε ήταν να μη διαβρωθεί η σκέψη μου ή η καρδιά μου. Βέβαια τον ένιωσα το φόβο, αλλά τον καλλιέργησα για να βοηθήσω να φύγει. Ο άνθρωπος παθαίνει πολλά. Δεν πρέπει να γκρινιάζεις γι' αυτά…»


Περισσότερα

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ...... ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ


Η διαφορετική πρωινή τηλεοπτική πρόταση του Alpha με τον Σπύρο Λάμπρου και την Έλενα Παπαβασιλείου έρχεται ανανεωμένη, για να μας παρουσιάζει την εναλλακτική ματιά, για όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Ειδήσεις, ρεπορτάζ, χρήσιμες συμβουλές, lifestyle και νέες τάσεις, θα είναι λίγα μόνο από τα θέματα που θα μας παρουσιάζουν οι δυο παρουσιαστές!

Διαβάστε τις πρόσφατες δηλώσεις που έκαναν στο περιοδικό “τηλεκοντρόλ” οι δύο παρουσιαστές.

Η άποψη της Έλενας Παπαβασιλείου για τη φετινή σεζόν: «Πέρυσι ήμασταν... πρωτάκια και είχαμε την αμηχανία. Φέτος κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε με πολύ καλή διάθεση. Εμείς ετοιμάζουμε κάτι που πιστεύουμε ότι θα αρέσει στον κόσμο, αλλά στην ουσία ο κόσμος μάς καθοδηγεί. »

Η άποψη του Σπύρου Λάμπρου για τις αλλαγές: «Θα έχουμε αλλαγές σε πρόσωπα. Γενικότερα, θα μπαίνει και θα βγαίνει κόσμος, ανάλογα με το ρεπορτάζ που έχει ο καθένας. Φέτος στόχος μας είναι να προτείνουμε φτηνές λύσεις στους τηλεθεατές. Άλλη ενδιαφέρουσα ενότητα την οποία δεν είχαμε πέρυσι είναι ο σχολιασμός και τα backstage των ριάλιτι και talent shows.»


Περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΖΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ....ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

Ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς για γυναίκες που έχουν σχέση με τη μαφία, διοργανώνεται στην Ουγγαρία. Όσες συμμετέχουν θα πρέπει εκτός από ομορφιά να έχουν και μπλεξίματα με το νόμο.


Περισσότερα

ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ Η LADY GAGA

Οκτώ βραβεία συνολικά απέσπασε η Lady Gaga χθες το βράδυ στα βραβεία MTV Video Music Awards. Ανάμεσά τους και εκείνο του βιντεοκλίπ της χρονιάς.

Το βραβείο παρέδωσε στην εκκεντρική τραγουδίστρια, μία άλλη ντίβα της μουσικής: η Σερ.

Τα περισσότερα βραβεία κέρδισε η Lady Gaga για το βιντεοκλίπ Bad Romance.

Με οκτώ βραβεία, η Lady Gaga ισοδυναμεί με το γκρουπ A-ha που το 1986 είχαν επίσης κερδίσει οκτώ βραβεία για το Take on Me.

Ένα χρόνο αργότερα ο Πήτερ Γκάμπριελ κέρδιζε εννέα βραβεία για το Sledgehammer.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=354041&dt=13/09/2010#ixzz0zObeOF4i


Περισσότερα

Ο ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ Α'I'ΒΑΖΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ


Χθες η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο. Παρανυφάκι ήταν η κόρη τους Ισμήνη. Όλο το θέμα του γάμου ήταν λίγο πολύ νησιώτικο. Μάλιστα η νύφη με το παρανυφάκι έφτασαν με καΐκι. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση για τους 300 καλεσμένους. Να ζήσουν! Δείτε το βίντεο!


Περισσότερα

ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Η ΑΛΟΥΠΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ???


Η Χριστίνα Αλούπη μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα, επέστρεψε στην Αμερική. Ποιούς συνάντησε το Σάββατο το βράδυ και πού; Η Χριστίνα το Σάββατο βράδυ πήγε στο Greek festival και είδε από κοντά τον Tom Hanks με την γυναίκα του Rita Wilson και την and Nia Vardalos όπου παρουσίαζαν το φεστιβάλ. Φυσικά η Χριστίνα κατενθουσιασμένη έγραψε για αυτή την συνάντησή της στο twitter.


Περισσότερα